Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 21 Yeni Nesil Sürümü Erken Çıktı

 
Electronic Arts, FIFA 21 PS5 ve Xbox Series yeni nesil sürümünü bir gün erken yayınladı.
 
Oyunun PS4 & PS5 veya Xbox One & Xbox Series X|S sürümünü satın almış kullanıcıların kütüphanesinde ücretsiz yükseltme ikonu görünmesi lazım. Bunu ücretsiz olarak satın alıp yeni nesil sürümü indirebilirsiniz. İndirme boyutu yaklaşık 50GB.
 
Yeni nesil sürümün sunduğu özellikler: 
 

DualSense Dokunsal Geri Bildirimleri

Golü son anda engelleyen müdahalelerden direğe çarpan nefis gollerle PlayStation 5’teki yeni DualSense kontrol cihazının zengin ve tepkisel dokunmatik geri bildirimleri oynanış deneyimini derinleştiriyor. Sahada olan bitene tepki vererek maçın ritmini ellerinizde hissetmenizi sağlayan sürükleyici kontrol cihazı dokunsal geri bildirimleriyle şutların, pasların ve müdahalelerin etkisini hissedin.
 
İtme-Çekme Fizik Kuralları

Genişletilmiş oyuncu etkileşimi sistemi, Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojimizi (RPMT) top kapma mücadelelerine ekliyor. Akan oyunda ve duran top pozisyonlarında oyuncular her zamankinden daha hızlı tepki süresiyle itme ve çekme hareketleri yaparken top kapma mücadelesinin geliştirilmiş fizikselliğini hissedin.
 
Görüntüler ve Sesler

Premier League, LaLiga Santander ve Bundesliga dahil dünyanın en büyük müsabakalarından özel olarak kaydedilen binlerce özgün marşla birlikte FIFA 21, hem mevcut nesilde hem de yeni nesilde spor oyunlarında eşi benzeri olmayan, en üst düzey EA SPORTS Atmosferik Ses deneyimini sunuyor.
 
Üst Düzey Gerçekçilik

Yeni nesil teknoloji, oyuncu fiziklerini daha iyi bir şekilde tanımlıyor. Topa vurduktan sonraki kas hareketleri, en büyük yıldızların oyuncu hareketlerine gerçekçi bir şekilde uyum sağlayan Frostbite altyapılı saç telleri ve gerçekçiliği geliştirilmiş yüzler ve forma kumaşları, dünyanın en iyi futbolcularını dinamik gerçekçilik konusunda üst düzeye çıkarıyor.
 
Hassas Çok Dokunuşlu Animasyonlar

Yeni oynanış teknolojisi, topla bağlantılı animasyonların görsel kalitesini ve tepki süresini geliştirerek daha akıcı ve gerçekçi oyuncu hareketlerini tecrübe etmenizi sağlıyor. Oyuncular artık daha insansı dokunuşlarda bulunarak mekanik ve robotik hareketleri azaltıyor.
 
Topsuz Alanda İnsanlaştırma

89. dakikada yorgun bir şekilde tekmelikleri düzeltmekten takım arkadaşına bağırarak ara pas istemeye kadar Topsuz Alanda İnsanlaştırma, futbolun tüm duygularını en üst düzeyde hissetmenizi sağlayan görsel animasyon dokusu ve özgün karakter davranışları yaratıyor.
 
Oyun Kamerası

Üst düzey futbol yayınlarının görünüşünden ve hissinden ilham alan yeni oynanış kamerası size her maçta farklı bir bakış açısı sunuyor. Kuracağınız oyunu ve keseceğiniz pas yollarını daha iyi planlamanıza yardımcı olması için sahanın daha geniş bir bölümünü görün ve ev sahibi ile deplasman taraftarlarının maça olan tepkilerini gerçek zamanlı olarak izleyin.
 
Canlı Işık İşlemesi

Yeni gecikmeli ışıklandırma sistemimiz Anfield’dan Parc des Princes’e, Etihad’dan Bernabéu’ya kadar ultra gerçekçi bir futbol deneyimi yaratıyor. FIFA 21, ayrıntıları hassasiyetle eklenen saha zeminleri, stadyum malzemeleri ve atmosfer efektlerinden yedeklere, görevlilere, iç saha ve deplasman taraftarlarına kadar Dünyanın Oyununun görselliğini her yönden geliştiriyor.
 
Maç Önü Canlı Yayını

Yeni maç önü sinematikleri eşi benzeri olmayan bir maç günü deneyimi sunarak futbolun görsel ve işitsel unsurlarını en üst düzeyde yaşamanızı sağlıyor. Maç öncesinde takım otobüslerinin stadyuma gelişini görün, taraftarların turnikelerden geçerkenki heyecanını hissedin ve oyuncuların sahaya çıkarken basın bölgesinden geçişini izleyin.

Büyük Gol Anları

Bazı goller daha anlamlıdır. Maçın gidişatına göre değişen yeni bağlamsal oyuncu, yedek kulübesi ve taraftar reaksiyonları, UEFA Champions League’de son dakikada maçı kazandıran bir gol veya takımı küme düşmekten kurtaran bir beraberlik golü gibi önemli duyguları ve heyecanlı anları hissetmenizi sağlıyor.
 
Çok Hızlı Yükleme Süreleri

Yeni nesil konsolların gücü, maça her zamankinden daha çabuk başlamanızı sağlayan daha hızlı yükleme süreleri sunuyor.  FIFA 21’de menüden santraya iki saniyeden daha kısa bir sürede geçeceksiniz.
 
PlayStation Aktiviteleri

Kariyer Modu’nda şampiyonu belirleyen bir maça çıkmak üzereyken veya VOLTA TAKIMLARI’nda dünyaya meydan okumaya hazırlanıyorken, PlayStation Aktiviteleri ile PlayStation ana ekranından favori oyun modunuza hemen geçiş yaparak aksiyona daha çabuk başlayabilirsiniz.
 
Paylaşılan İlerleme

FUT 21’deki nesiller arası transfer pazarları ve liderlik tablolarıyla FUT Kulübünüzü, VOLTA FOOTBALL takımınızı, FUT ve VOLTA FOOTBALL içeriklerinizi ve ilerlemelerinizi PlayStation 4 ile PlayStation 5 veya Xbox One ile Xbox Series X|S arasında aktarın.

 
Yeni nesil sürüme ait birkaç oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer FIFA 21 Electronic Arts PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Crimson Desert Oynanış Fragmanı The Game Awards 2020 Etkinliğinde Yayınlanacak VALORANT First Strike Türkiye Finalleri Bugün Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmehcik_71

10.1.2021 17:25:18

0
Sadece daha iyi grafik :)

aterikasedi

4.12.2020 02:46:53

0
Ne fifası ne pesi kardeşim.Futbol oyununun kralı budur.

ploff

4.12.2020 01:07:56

0
Pc'de daha fazla insanın oynaması için, eski nesil sürümünde devam ettik!!! gibi bir açıklama yapmışlardı. Ben arada bariz bir fark göremedim. Zaten oyun icinde grafık ayarlarını bu yuzden koyuyorlar. Sistemi kaldırmayanlar ayarları ona gore degıstırıyor.. Benim yenı nesılde gordugum: 1: %10 grafık ıyılestırmesı 2: %10 yenı anımasyonlar 3: Oynanabırlık ufak, tefek degısıklıkler Gerı kalan Fıfa 20'nın aynısı..

1655

3.12.2020 19:50:50

+1
Şu gerzek kalecilere bakın, yemin ediyorum yıllardır oynadığım oyundan bu sene soğudum. Yeni nesilde bile aynı kaleciler, oyun olmuş PES 2013, gelen geçen gol oluyor.

Venom59

3.12.2020 19:06:50

0
Özellikle oyuncu saç ve sakalları çok iyi duruyor. Çimler sonunda olması gerektiği gibi bir renkte ve canlılıkta. Bu çim için yeni nesli bahane etmek çok saçma, böyle görünüme sahip çimler bu nesilde de çok rahat yapılabilirdi. Animasyonlar daha yumuşak duruyor ancak FIFA artık gerçekçilikten uzak bir oynanış benimsiyor bu da beni üzüyor. Eskiden oyunu oynamaktan parmaklarım ağırırdı şimdi ise her şey çok basit. Oyuncu hareketleri gerçekçilikten çok uzak, aşırı hızlı. Önceden PES'i oynamak daha kolaydı şimdi tam tersi oldu kısaca. PES gerçekçiliğe önem verirken FIFA arcade yapıya yöneldi özellikle son 3 yıldır. Unreal Engine ile geliştirilen PES 2022 bakalım nasıl olacak.

AlfaAdam

3.12.2020 15:39:57

0
Ps5 stokları vatanda yenilenmiş

frttbc

3.12.2020 15:32:25

0
PS5 stokları Vatan'da ve Overgame'de yenilenmiş bekleyen arkadaşlara duyurulur

BSC Misafiri

3.12.2020 14:51:26

+4
abi o oyuncuların hareketleri ne öyle ya hızlı hareket ediyorlar bumu gerçekçilik.yeteneksiz futbolcu bile topu ayağına aldığında messi gbi hareketli .

BSC Misafiri

3.12.2020 14:51:18

+1
Saçma hiçbir değişiklik yok zeka ise gerizekalık devam ediyor

BSC Misafiri

3.12.2020 14:51:02

0
oyunda hiç fark yok ps5 fifa 22 pes 22 fark olur anca

BSC Misafiri

3.12.2020 14:50:58

+2
Spor oyunlari hep ayni ne degisecek? Millet bagimli oldugu icin oynuyor oyunlari artik.

BSC Misafiri

3.12.2020 14:50:55

0
Pc'ye bari yeni ekledikleri camera eklensin .

34Tarik

3.12.2020 13:32:40

0
Ps5 de gözükmüyor güncelleme tr storedan alip da güncellemesi gelen var mi? Edit: store’dan ps5 sürümünü sepete ekleyip indirmek gerekiyormuş, hallettim simdi

alican88

3.12.2020 12:16:56

0
Oyunun series x versiyonunda 52gb gozukuyor..indir diyorsun 35gb indiriyor ilginc..

Turk.Navy

3.12.2020 11:46:12

0
Bugün beklemiyorduk sürpriz oldu inşallah değişen bir şeyler vardır grafik dışında

BSC Misafiri

3.12.2020 11:08:33

+1
Oyunlarda bile sınıf farkı yarattılar.Bizde talep onlarda hinlik.Tabiri caizse geçir babam geçir
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız