Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 20'nin Yeni Fragmanında Oynanış İyileştirmeleri Tanıtılıyor

 
EA Sports, FIFA 20 için yeni bir fragman yayınladı ve fragmanda yeni oynanış özellikleri kısaca tanıtılıyor.

FIFA 20 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 27 Eylül'de çıkacak. Nintendo Switch için Legacy Edition çıkacak. Legacy Edition detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

FIFA 20 yeni oynanış özelliklerini aşağıdan okuyabilirsiniz:
 

Gerçekçi Oyun Akışı
 
Gerçekçi Oyun Akışı, yapay zeka kontrolündeki oyuncuların sahadaki zaman, alan ve pozisyon algılarını artırıyor ve yeni Dinamik Bire Birler, gelişmiş Yapay Zeka Savunması ve Doğal Oyuncu Hareketi ile kullanıcı kontrolünü öne çıkarıyor.
 
Dinamik Bire Birler: Dünyanın en iyi liglerinin oyun temposu kullanılarak tasarlanan yeni oyun akışı, gerçek hayata benzer alan paylaşımı ve oyun hızı sunarak daha fazla 1’e 1 fırsatlar oluşturup kullanıcı kontrolündeki Belirleyici Anları öne çıkarıyor.

Yapay Zeka Savunması: Pozisyon alma ve müdahale sistemindeki yenileme, yapay zekanın kullanıcı kontrolündeki oyuncuları daha iyi tamamlamasını sağlıyor. Yapay zeka, akıllı bir savunma desteği sunacak, ancak bir yandan da kullanıcı savunmasının getirisini ve avantajlarını artıracak.

Doğal Oyuncu Hareketi: Hareket ve pozisyon alma yenilikleri sayesinde yapay zeka oyuncuları her zamankinden daha doğal ve bütün bir şekilde hareket ederek sahadaki tüm oyuncular için gerçekçi futbol anları yaratacaklar.
 
Belirleyici Anlar

Belirleyici Anlar, maçın sonucunu etkileyecek anlar üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanızı sağlıyor. Hücum bölgesindeki Soğukkanlı Bitiricilik, savunma hattındaki Kontrollü Müdahale, yeni Slalom Dribling ve Duran Top Yenilemesi ile maçların önemli anlarındaki etkiniz artacak. 
 
Slalom Dribling: Yeni slalom dribling mekaniği, her zamankinden daha çevik hareket etme kabiliyeti vererek rakiplerinizi hızınızla veya becerinizle ekarte etmenizi sağlayıp hücum opsiyonlarına yeni bir boyut katıyor.

Kontrollü Müdahale: Aktif Temas Sistemiyle birlikte kullanıcı kontrollü savunma, çeşitli yeni müdahale animasyonlarıyla daha avantajlı ve yüksek getirili olacak. Müdahale ne kadar temiz olursa, topu kontrol etme şansı o kadar yüksek olacak.

Duran Top Yenilemesi: Yenilenen sistem, her zamankinden daha ödüllendirici olan beceri odaklı bitiricilik yeteneğiyle direkt serbest vuruşlarda ve penaltılarda size daha çok fırsat veriyor.

Soğukkanlı Bitiricilik: Büyük ölçüde yenilenen temel şut unsurları size daha istikrarlı ve net bir bitiricilik sunuyor. Bu sayede, özgün bitiricilik tekniklerini daha çok ödüllendiren ve voleli ortalar gibi zor pozisyonlarda risk/kazanç unsurunu vurgulayan, gerçek hayata paralel bir şut deneyimi ortaya çıkıyor.
 
Top Fiziği

Yeni Top Fiziği Sistemi, oyun mekaniğinin gerçekçiliğini bir üst seviyeye çıkararak yeni şut açıları, daha gerçekçi müdahale etkileşimleri ve fizik odaklı davranışlar yaratıyor. 
 
Top Odaklı Hareket: Yenilenen hareket sistemi, topun daha gerçekçi dönmesini ve sekmesini sağlayarak gerçek hayata her zamankinden daha yakın bir futbol deneyimi oluşturuyor.

Yeni Şut Açıları: Yeni top hareketi sistemiyle birlikte, topun altına girilen teknik şutlardan ölü yaprak vuruşlarına, yön değiştirerek giden duran toplara ve gelişine yüksek şutlara kadar çok sayıda gerçekçi şut açısı oluşuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Plants Vs. Zombies 3 Duyuruldu, Pre-Alpha Versiyonu Belirli Oyunculara Sunuldu Yeni Güncellemeyle Birlikte Roket Takımı da Pokemon GO'da Yerini Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.7.2019 09:19:38

0
Yama ile yapmışlardır onu da 19 20 aynı gözüküyor şimdilik.

Cpt. Alex Mason

19.7.2019 00:58:15

0
fifa 16 vardı bende gittim 19 aldım illa ki farklılık vardır yenilikler falan arkadaş sadece takımlar güncel bu kadar mı her şey aynı olur her sene yok şunu getirdik yok bunu getirdik.. bu saatten sonra mars futbolu çıkarsalar yine umrumda olmaz :d

Frantic22

18.7.2019 20:23:54

0
çok farklı olmuş gerçekten 500 liram hazır.

BSC Misafiri

18.7.2019 20:16:45

0
Gitti Juventus PES'e dönecek ne lisans ne forma olmayacak bana ne bu saatten sonra.. Son fifa, Fifa 19 artık benim için. Transfer güncellemeleri ile akarım artık yıllarca..

Venom59

18.7.2019 19:57:06

0
Anlaşılan oynadığımız anda farklılıkları göreceğiz ama ea her sene dlc tadında oyun çıkarmaya başladı kimse kusura bakmasın. 11'den beri FIFA oynuyorum ama 17'den beri eski oyunlardaki tadı ve gerçekçiliği arar oldum. Nasıl olsa lisanslar bizde UT den dünya para geliyor bunların üstüne yatıyorlar. Kariyer modunda bir gelişme bile olmaz mı yıllardır. Şu videoya bakıldığı zaman bir gram fark yok öncekinden. Umarım PES iyi olur da EA da bi kendine çeki düzen vermeye başlar. Keyifle bi futbol oynayamıyoruz artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız