Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 20 Cumhuriyet Kupası Turnuvası Tamamlandı!

 
     Pro Elite League tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel organize edilen FIFA 2020 turnuvası Cumhuriyet Kupası tamamlandı. Turnuva Estanbul Esports & Gaming Center'da gerçekleşti.
 
 
 
     Turnuvaya Başakşehir, Galatasaray Espor, Futbolist, Sivasspor Espor, Galakticos, Bilgi Espor,  Digital Stars Esports, Göztepe Gaming katıldı. Takımlar A ve B grubu olarak ikiye ayrıldı. A grubunda; Sivasspor Espor, Bilgi Espor, Digital Stars Esports, Göztepe Gaming, B grubunda; Galatasaray Espor, Futbolist, Galakticos ve Başakşehir mücadele etti.
 
     A grubundan Digital Stars Esporst ve Sivasspor Espor, B grubundan ise Galakticos ve Futbolist üst tura yükselen takımlar oldular. Yarı final eşleşmelerinde; Galakticos - Digital Stars Esports ve Futbolist - Sivasspor Espor karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonucunda;  Digital Stars Esports ve Sivasspor Espor büyük finale yükseldi. Digital Stars Esports ve Sivasspor Espor karşılaşmasının sonucunda Digital Stars Esports rakibi Sivasspor Espor'u 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Borderlands 3'te Kullanılan Denuvo'nun Son Sürümü Kırıldı The Sims Markasının Tüm Zaman Satışlarından Elde Ettiği Gelir 5 Milyar $'dan Fazla

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız