Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 18, Nintendo Switch'e Gelecek

 
   Electronic Arts ve Nintendo, geçtiğimiz ay gerçekleşen Switch sunumunda konsola "EA Sports FIFA" oyunu geleceğini duyurmuş ancak bunun dışında bir detay vermemişti. Şimdi ise GameReactor ile bir röportaj gerçekleştiren Peter Moore, Nintendo Switch'e gelecek FIFA oyununun FIFA 18 olacağını doğruladı. Peter Moore "FIFA 18 olacak ve doğal olarak bu yılın sonlarında FIFA 18 çıkış yaptığında sunulacak." dedi.
 
   Bunun dışında Peter Moore, Nintendo Switch sürümünün günümüz nesil konsollar veya PC kalitesinde olup olmayacağı hakkında net bir şey söylemedi ancak EA Vancouver'ın Nintendo Switch'e "özel bir sürüm" hazırlamakta olduğunu belirtti. 
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.

   FIFA 18 ise eylül ayı içerisinde Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Sports FIFA 18
Hideo Kojima Başka Bir Korku Oyunu Yapmak İstemiyor The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

8.2.2017 13:56:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: NeolindTR

Arkadaş yemi atmış, tartışma çıkması için bekliyor.
Kimse tınlamamış hahaha

_Nintendo_

7.2.2017 18:03:48

0
Yaklaşık 2 hafta önce EA Genel Müdür Yardımcısı Patrick Soderlund Famitsu'ya verdiği şu röportajı okumuştum. "Sanırım Switch, Nintendo'yu bir kez daha oyun endüstrisinin ön saflarına yerleştirecek. Şu anki yaklaşımları geçmişten çok farklı. Switch'in geliştirme aşamasının başından beri EA, Activision gibi 3. parti firmaların sözünü dinledi. Bu nedenle biz tüm geliştirme süreci boyunca yer aldık. Konsolların başarılı olacağını garanti etmek istedikleri için bizimle birlikteydiler. Nintendo ile iş yapmak bizim için çok önemli. Herkes için daha fazla oyun getirme sözü veriyoruz."(Nintendocu'dan alıntı) Geçtiğimiz günlerde Switch'in geliştirici kitlerinde 64 GB hafıza kullanıldığı ortaya çıkmıştı ve haberdeki ''özel bir sürüm'' konusu da Switch'in hareket algılayıcı kumanda ve HD rumble gibi teknolojileri göz önüne alınarak düşünülmüş olabilir. Röportaj kaynağı;http://nintendoeverything.com/ea-exec-talks-more-about-switch-says-nintendo-has-been-listening-to-third-parties/

BSC Misafiri

7.2.2017 17:18:06

0
Güzel adımlar bunlar nintendo adına

BSC Misafiri

7.2.2017 15:59:44

+1
Arkadas hakli LİFE İS BLACK TİGER gibi bir oyunu olan konsol varken bu cop konsol tabi

aygunn

7.2.2017 14:27:46

0
İnsan oyun modlari hakkında bir bilgi verir. Ultimate team,co-op seasons,pro club gibi oyun modları olsa. Kesin vitaya çıkan FIFA gibi gelecek.

JackTim

7.2.2017 13:41:42

+3
Fifa mobile bile çıkıyor switchede çıksın bi zahmet.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 18 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız