Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 12 ve PES 2012 için Ligden Düşüyoruz

Üzücü olaylar futbol oyunlarına da yansıdı.

     Türkiye şu günlerde malesef futboldaki şike, teşvik primi ve organize suç örgütü kurmak gibi olaylar ile çalkalanıyor. Daha uzun bir süre konuşulacağa benzeyen bu üzücü olaylar, görünüşe bakılırsa oyun sektörüne dahi sıçrayacak. Zira FIFA 12 ve PES 2012'de Türk takımlarının durumu gerek lisans problemleri gerekse de şike skandalı nedeniyle muallakta gözüküyor.
 
     Futbol severlerin yakından takip ettiği gibi Türkiye Futbol Federasyonundaki yönetim geçtiğimiz haftalarda değişti. 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar, yeni göreviyle beraber şike skandalı ile karşı karşıya geldi.
 
     Yönetimin aldığı ilk karar ise oyunlardaki lisans sistemi üzerine oldu. Eski yönetim TFF olarak lisans anlaşması yaparken yeni yönetim ise bu anlaşmaları futbol klüplerine bırakıyor. Doğal olarak bu kadar kısa sürede EA Sports'un tüm takımlarla tek tek anlaşması zor gözüküyor. Bu da "FIFA 12'de Türk takımları olmayabilir" iddiasını güçlendiren en büyük etken olmuş.

     PES tarafında ise işler biraz daha karışık. Fenerbahçe ve şikede adı geçen takımların düşme ihtimaline karşı Şampiyonlar Ligi lisansını elinde bulunduran Konami'nin ne yapacağı henüz belli değil. Gelen bilgilere göre Konami, oyundaki sıralama ve takımlar için UEFA'dan gelecek olan yanıtı bekliyor.

     Üstelik şike skandalı nedeniyle Türkiye ligi konur ise "hangi takımlardan bu lig oluşturulacak?" sorusu firmalarında bu konudaki problemi haline gelmiş durumda. Firmalardan bu konuyla ilgili resmi bir açıklamanın henüz gelmediğini de hatırlatalım. Konu ile ilgili Milliyet'te yayınlanan haberin tamamı ise şu şekilde ;
 

     " Türkiye Futbol Federasyonu, futbolda şike operasyonunun birkaç gün öncesinde konsol ve bilgisayarlar için geliştirilen futbol oyunlarıyla ilgili lisans anlaşmalarını tek elden yapmaktan vazgeçti
 
     Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. TFF’nin 64. başkanı olarak göreve başladığı ilk haftasında futbolda şike soruşturması ile karşı karşıya kalan Aydınlar yönetiminin attığı ilk adımın, konsol ve bilgisayar ortamında oynanan FIFA ve PES gibi futbol oyunları için söz konusu oyunların uluslararası üretici firmaları EA Sports ve Konami gibi şirketlerle anlaşma yapmamak olduğu öğrenildi.

     "18 TÜRK TAKIMIYLA TEK TEK ANLAŞMALARI ZOR"
 
     Daha önceki yıllarda oyun üreticisi firmalarla merkezi anlaşma yapan TFF, futbol oyunlarının 2012 versiyonları için bu kez farklı bir yola gitti. Yeni başkan ve yönetimi, merkezi anlaşma yapmayarak, futbol kulüplerinin oyunlarda kullanılabilmesi için gerekli lisans anlaşmalarını liglerde yer alan futbol kulüplerine bıraktı. Eylül ayının 27’sinde piyasaya çıkması beklenen FIFA 2012 için EA Sports’un Türkiye’deki futbol kulüpleriyle henüz anlaşmaya gitmediğini belirten oyun sektöründeki konuya yakın kaynaklar, “Bu tarihten sonra 18 lig takımı ile tek tek anlaşmaya varmaları ve FIFA 2012’de Spor Toto Süper Lig’in yer alması çok zor. Üstelik bir de şike soruşturması ve küme düşürme tartışmaları var.
 
     Hangi 18 takımı alıp, Türkiye ligi diye sunacaklar” diye konuştu. Daha önceki yıllarda lisans anlaşmalarının TFF aracılığıyla tek elden yapıldığını hatırlatan oyun sektöründen bir başka kaynak da “Oyun firmalarından elde edilen isim ve lisans hakkı kullanma gelirleri Süper Lig’de yer alan 18 takıma yine TFF aracılığıyla pay ediliyordu. Şimdi TFF, kulüpleri serbest bıraktı. Ancak henüz anlaşma yapan olmadı” dedi.

     İLK YAMADA FENERBAHÇE OLMAYABİLİR
 
     Bu yılın kasım ayında çıkması beklenen PES 2012’de ise Türkiye’den Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan takımlar yeralacaktı. Ancak son şike soruşturması ile Fenerbahçe’nin ligden düşürülmesinin gündeme gelmesiyle Konami’nin PES’teki Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Türk takımları da riske girdi. FIFA 2012’den yaklaşık 2 ay sonra çıkması beklenen PES 2012’de, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yer alıp almayacağı, 15 Temmuz’da TFF’nin UEFA’ya bildireceği karara göre netlik kazanacak. Fenerbahçe ile ilgili kararın gecikmesi durumunda, Japon Konami’nin oyun çıktıktan sonra yayımlayacağı ilk patch (yama) dosyasında Fenerbahçe’nin PES’ten çıkarılması da gündeme gelebilir.

     OYUN TUTKUNLARI MERAKLA BEKLİYORDU
 
     PES 2011’de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Futbol takımı var. FIFA 2011’de ise Spor Toto Süper Lig’deki 18 takım bulunuyor. İki oyunun yeni versiyonlarını Türk oyunseverler de merakla bekliyor. "
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Milliyet EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Bioshock: Infinite'ten Şaşırtıcı Oynanış Videosu The Secret World'e Dungeon Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zucchero

26.9.2011 00:42:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Fenerliler yine kendini savunmaya başlamış kardeşim futbola çamurunuzu bulaştırdınız donanımhaberi bırakın bari tamam haklısınız siz hiç şike yaparmısınız ligin en ak takımısınız maşallah zaten şike yapmadıgınız için uefa şikecilerin oldugu şamp. liginde sizin gibi bir takım kirlenir diye oradan kovdu! daha dogrusu TEKMEYİ BASTI eger beşiktaşta suçlu olsaydı oda atılırdı. KONU KAPANMIŞTIR DH KARTALLARI
komik ve ötesi... II. Başkanı, Teknik Direktörü, Kulüp İdari Sorumluları içeride olan bir kulüp temiz ak pak maşallah... İade ettiğiniz dediğiniz kupanız bile şu an Bjk nin sahibi Yıldırım Demirören'in ofisinde duruyor. bjk duruşu... Birazcık fanatizm gözlüğünden sıyrılabilseydiniz olayın çok daha farklı olduğunu anlardınız. Dh kartalı, bak başkanınız kapı kapı dolaşıp ligden düşme olmasın diyor... Şu an -bu sıralar çok sevdiğiniz- toroğlu ne diyor: bazı takımlar avrupa da oynadım diye sevinip, yırttık sanmasınlar, başları çok ağrıyacak... bu ya bjk ya ts ya da ikisi birlikte olur... İkisindende büyük zevk alırım. Neyse konuyu bölmeyeyim sonuç olarak ea lisans sorunu yüzünden almadı ligimizi... Geçiniz şike olaylarını falan...

Crescent

26.9.2011 00:05:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio beşiktaş suçsuzsa tayfur diye içerde ki
Ben oynanan oyunda yutulmaya çalışılan büyük balıkların yanındaki küçük balık olduklarını dusunuyorum orası ayrı, üzülüyorum kendilerine. Yine de kartallara cevap olsun.

a.f.y.

25.9.2011 23:33:21

0
http://www.htspor.com/futbol/haber/672863-sok-turkiye-ligi-artik-yok

BERGX

24.9.2011 20:54:12

0
Ülkemizdeki hukuksuzluk sistemi belli ,özel yetkili mahkeme en olmaması gereken mahkeme birilerinin hakimi bir sekılde davanın basına gelıyor atayan:basbakanlık kararıyla oluyor yani neresınden tutarsınızkı , tutukluluk suresı en fazla 4+1 yılken bunu 10 yıla cıkardılar sonra adamın 9-10yıl bır turlu kuvvetlı suc suphesını delıllerle kanıtlayamayıp serbest bırakıyrlar bu olacak iş degıl .Kimse suanda suclu degıl karar verılmedi. Verilsede suandan ıtıbaren seffaflık kalmadı en onemlı hukuk kuralı delıllerın gİzılılıgı ılkesı bozuldu.basına sızdırılıp bırcok sucsuz ınsan suclu goruldu ki davalar devam edıyor . Nisana kadar yapanlara ceza yok nısandan sonra tesvık prımı suc , kalecı tutamadı topu suc olaganustu oynayıp hakkıyla macı kazanan takımların bazı maclarında dahı şike arandı . yABANCI futbolcular ulkemıze gelmek ıstemıyor cunku heran sabahın 6sında polis gelıp futbolcuyu gozaltına alabılır ,tutuklanabılır. Bir ulke ancak kendı kendını bu kadar dunyaya karsı kucuk dusurebılır futbol degerımızı , futbolumuzu son derece asagıya indirdiler. Son derece yanlıs sorusturma goz altı sureclerı yasandı basına ve dıs basına ulkemız futbolu ligi tamamen suclu gosterıldı kendı sorusturma organlarımız tarafından . tff ayagının ustunde durupda uefaya hayır dıyemedi madem fener sampıyonlar lıgıne gıdemedı .kume dusurun madem suan sampıyon bırakın gıtsın ,siz hayır fner gıdemezssın dıyınce dırekt olarak suclusun dıyorsunuz bırakın madem bunu uefa baskanı yapsın. biz yaparasak tum Türk takımları 3-5 yıl avrupada oynamayamaz vss korkuttular ki bu yasal bır surec oyle bırsey yapamazlardı. Sıfır tolerans dedi UEFA Trabzon baskanı ıcerıden cıktı yurt dısı yasaklı suan , ne yazıkkı Serdar Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş yeterlı delıl olmamsına ragmen kuvvetlı supheden tutuklandı . ozman bızlerde gıtmeyelım avrupaya bızlerıde suclasın tff boyle bır sey olabılırmı nasıl federasyondur bu nasıl sahıplenmedır. Bu ınsanları suclayacak delıl bulamadıklarında bu yargı organları ne yapacak? PARDON dıyıp serbest bırakacak (hukukı anlamda Turkıyede bırsey ısteyemezsınız ancak Avrupa insan hakları mahk.den yargı surecı ıcınde kı mensuplara agır hak mahrumıyetı ve tazmınatlar talep edebılırsnız) bana gore basından sonuna kadar kotu yonetıldı bı şike sucu operasyonu 1 gızlı olmalıydı lig surerken dınledık goruntuledık denıyor tutanaklarda madem oyle 5 ay neden bekledınız o andan mudahele edın varsa boyle bırsey gercekten Özel yetkılı mahkeme : Hukuksuzlugun adıdır. İranda olabılır ancak. Spor mahkemelerı kurulmalıydı tffde gereklı arstırma organları kurulmalıydı surec dıkkatle en az zararla atlatılmalıydı son olarak tabıkı fifa ve pesde Turkıye lıgı ve takımlarımızın olmaması (gs dısında) uzucu 1sene once varız 1 sene sonra yokuz . federasyon sanırım farkında degıl mılyonlarca dolarla yapamayacagınız REKLAMI yapıyordunuz Fifa 11 de oyun dunyası acısından hos olmadı . Umarız hersey daha ıyıye gider .

.:SyLaR:.

24.9.2011 19:50:52

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

umarim arkadaslar biraz arastirirlar zihniyet degistirirler baska diyebilecegim birsey yok
Fenerliler yine kendini savunmaya başlamış kardeşim futbola çamurunuzu bulaştırdınız donanımhaberi bırakın bari tamam haklısınız siz hiç şike yaparmısınız ligin en ak takımısınız maşallah zaten şike yapmadıgınız için uefa şikecilerin oldugu şamp. liginde sizin gibi bir takım kirlenir diye oradan kovdu! daha dogrusu TEKMEYİ BASTI eger beşiktaşta suçlu olsaydı oda atılırdı. KONU KAPANMIŞTIR DH KARTALLARI

sametbaggio

24.9.2011 14:28:24

+1
beşiktaş suçsuzsa tayfur diye içerde ki

Crescent

24.9.2011 14:21:21

0
Ayrıca şunu da eklemek lazım sanırım. Şike, bahis, mafya ilişkileri vs. dünyanın neresinde olursa olsun EA'i ilgilendirmez. Dediginiz gibi Milan'ı Juventus'u çıkarmadı bu adamlar oyundan çunku takımlarla ya da federasyonları ile anlaşabildikten sonra oyuna dahil edecekleri her bir takım satın alınacak oyun olarak geri dönecektir. Elin Amerika'lısı ortada dönen laflara bakar mı, cebine girecek paraya bakar. Bir de bu yönden düşünün.

Dennis Jr

24.9.2011 14:20:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

katılıyorum size hocam, milletimizin genel yapısı bu araştırmak yok sadece koyun gibi yaşıyoruz Not: ruz eki aynen sizin kullandığınız anlamda..
umarim arkadaslar biraz arastirirlar zihniyet degistirirler baska diyebilecegim birsey yok

Dennis Jr

24.9.2011 14:18:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

katılıyorum size hocam, milletimizin genel yapısı bu araştırmak yok sadece koyun gibi yaşıyoruz Not: ruz eki aynen sizin kullandığınız anlamda..
umarim arkadaslar biraz arastirirlar zihniyet degistirirler baska diyebilecegim birsey yok

Urzais100

24.9.2011 13:55:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

bizim en buyuk hatamiz arastirmiyoruz hic merak etmiyoruz ne diyorlarsa ne goruyorsak o hemen karalamaya basliyoruz.degisebilecek birsey bu ama bu zihniyetle zor not:ruz eki herkesi icermiyor cogunlugu temsil edecek bir ek olarak kullandim
katılıyorum size hocam, milletimizin genel yapısı bu araştırmak yok sadece koyun gibi yaşıyoruz Not: ruz eki aynen sizin kullandığınız anlamda..

Dennis Jr

24.9.2011 13:44:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

gerçeği görüp yazan nadir kilşilerden birisiniz hocam , aslında bi çoğu kişi biliyor da neyin ne olduğunu karalamak daha kolay tabi ...
bizim en buyuk hatamiz arastirmiyoruz hic merak etmiyoruz ne diyorlarsa ne goruyorsak o hemen karalamaya basliyoruz.degisebilecek birsey bu ama bu zihniyetle zor not:ruz eki herkesi icermiyor cogunlugu temsil edecek bir ek olarak kullandim

sametbaggio

24.9.2011 13:39:19

0
TFF ne iş yapar acaba kendi kendine karar veremiyo, lisanslarla uğraşmıyo ne iş yapyıyoda ordakiler para kazanıyor töbe töbe

Urzais100

24.9.2011 13:38:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

siz konuyu hic takip etmeyip ortada ilk gorunen seyi suclayan tiplersiniz dimi ? fifada turk liginin olmamasinin sebebi tff dir konuyu merak ediyorsan googledan ara bul.suclama yapmadan once konuyu ogrenin
gerçeği görüp yazan nadir kilşilerden birisiniz hocam , aslında bi çoğu kişi biliyor da neyin ne olduğunu karalamak daha kolay tabi ...

Dennis Jr

24.9.2011 13:34:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Bende orjinal alıyordum ama galatasarayı koyup uefanın bile suçsuz gördügü avrupa liginde çatır çatır top oynayan beşiktaşımı fenerle bir tutup koymayan adamları bende adam yerine koymam indirir beleş oynarım oyununu.
siz konuyu hic takip etmeyip ortada ilk gorunen seyi suclayan tiplersiniz dimi ? fifada turk liginin olmamasinin sebebi tff dir konuyu merak ediyorsan googledan ara bul.suclama yapmadan once konuyu ogrenin

Bluepower

24.9.2011 13:29:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Bende orjinal alıyordum ama galatasarayı koyup uefanın bile suçsuz gördügü avrupa liginde çatır çatır top oynayan beşiktaşımı fenerle bir tutup koymayan adamları bende adam yerine koymam indirir beleş oynarım oyununu.
hahaha çatır çatır dediğinde 2. lig takımını yenmek

Crescent

23.9.2011 23:15:00

+1
Of be abi hala anlaşılamadı bu hikaye galiba, olayın şikeyle felan bir ilgisi yok. Federasyonun getirdigi yeni lisans anlaşması şartlarından dolayı lig yok ! Bu şekilde devam eder ve seneye de anlaşılmazsa takımlarla tek tek gelecek sene de olmayacak, ondan sonraki sene de, bir sonraki sene de. Hala şike mi diyeceksiniz. Başka türlü eleştiriler getirmeniz gerekiyor. Ayrıca o eleştirileri EA' e degil TFF'ye yöneltmeniz hayırlı olur.

.:SyLaR:.

23.9.2011 22:36:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: hakande84 Oturup Fifa yerine PES oynamayacağım gibi Beşiktaş'ın olmadığı bir Fifa'yı da tonlarca orijinal oyun almama ve hatta Fifa'yı pre order yapmama rağmen gider çatır çatır iptal ettirir; üstüne JTAG'li 2. Xbox'ımda paşalar gibi korsan takılırım. EA de avucunu yalar. İtalya Ligi'nde olan kepazelikler esnasında Juventus da, Milan da vardı. Kimse çıkarmadı İtalya Ligi'ni. Konu Türk olunca hemen çıkarıveriyorlar. Bundan sonra da Fifa oyunlarının hepsini korsan indirip oynayacağım. Diğer bütün oyunlarım yine orijinal olacak. Ne zaman bu oyuna Türkiye Ligi dahil olur o zaman orijinal alırım. Boykot ediyorum
Bende orjinal alıyordum ama galatasarayı koyup uefanın bile suçsuz gördügü avrupa liginde çatır çatır top oynayan beşiktaşımı fenerle bir tutup koymayan adamları bende adam yerine koymam indirir beleş oynarım oyununu.

hakande84

23.9.2011 22:05:19

+1
Oturup Fifa yerine PES oynamayacağım gibi Beşiktaş'ın olmadığı bir Fifa'yı da tonlarca orijinal oyun almama ve hatta Fifa'yı pre order yapmama rağmen gider çatır çatır iptal ettirir; üstüne JTAG'li 2. Xbox'ımda paşalar gibi korsan takılırım. EA de avucunu yalar. İtalya Ligi'nde olan kepazelikler esnasında Juventus da, Milan da vardı. Kimse çıkarmadı İtalya Ligi'ni. Konu Türk olunca hemen çıkarıveriyorlar. Bundan sonra da Fifa oyunlarının hepsini korsan indirip oynayacağım. Diğer bütün oyunlarım yine orijinal olacak. Ne zaman bu oyuna Türkiye Ligi dahil olur o zaman orijinal alırım. Boykot ediyorum

ploff

22.9.2011 19:38:44

-1
deneme

Tunakem79

17.9.2011 14:58:09

-1
Arkadaşlar fazla sıkmayın canınızı insanlarıda yanlış yönlendirmeler yapmayın... gerçi medya doğrumuki bizler doğru olalım... http://forum.donanimhaber.com/m_52779317/tm.htm

RED LORD CHE

30.8.2011 11:31:41

0
TFF'e konuyla ilgili yoğun mail atılırsa en azından bundan sonraki sürümleri düzeltebilirler.

sirmehmed

29.8.2011 13:43:28

-1
Yazık, cidden yazık...

MehmetGökay

27.8.2011 16:20:23

0
Böyle bir düşünce olamaz arkadaş sen gel ilk günden böyle bir karar al sen kendinden başkasını düşünmüyorsun demektir bu işi yaptıysan adamlar senin saçma sapan görüşün yüzünden Turkcell süper ligi oyunlara koymayacaklar bunu hiç düşünmedi mi bu adam bizde diyoruz ohh bu sene fifa süper olucak hatta belkide türkçe sürümlü gelir dedik adamlar resmen ligimizi kimse görmesin saklayalım deme tabiriyle olan kurulu sistemi kaldırdı neden uğraşsınlar ki adamlar gelipte tek tek senin takımlarının peşinden mi koşacak lisans için hey gidi heyy rezillikten başka bişey değil Allah bizlere sabır versin ne diyim

Lady Sylvanas Windrunner

27.8.2011 15:57:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: dh_batuska Olsun yama yaparız :D
PES için sürekli yapılıyor zaten.Her takımda 2-3 messi çıkıyordu Ama fifa da güzel oluyor süper lig.Biraz daha geliştirebilsek futbolumuzu da.

Anterman

27.8.2011 12:18:08

0
çok kötü oldu yav heleki fifada

Zmpprz

26.8.2011 10:21:38

0
Konunun şikeyle alakası yok ki Editör arkadaş niye öyle yazmış acaba

A R D A

26.8.2011 08:05:04

0
fifa demoyu bekleyip görücez artık son dakika golü atmasınlar da :) onlineda türk takımları alınca havamız oluyordu bari o zevkimiz kalsın

- The Stig -

26.8.2011 04:00:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: dh_batuska Olsun yama yaparız :D

Nemanja BJELICA_8

25.8.2011 16:49:14

0
Fenerbahçe ile ne ilgisi var olayın ? Körsünüz galiba azcık okuyun sonra konuşun.

dh_batuska

25.8.2011 16:21:54

0
Olsun yama yaparız :D

Ctcanbol

16.8.2011 10:02:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

- Mexico - Primera División de México - Netherlands - Eredivisie - Norway - Tippeligaen - Poland - Ekstraklasa - Portugal - Portuguese Liga - Russia - Russian Premier League - Scotland - Scottish Premier League - Spain - La Liga and Segunda División - Sweden - Allsvenskan - Switzerland - Swiss Super League - Turkey - Süper Lig - United States - Major League Soccer Bu ne o zaman yanlış mı?
Mesajı tekrar bir okursanız orada FIFA Manager'ın sitesinde 12 için olan bilgilerde geçen haftaya kadar Türkiye Ligi'nin göründüğünü(yaklaşık 1 ay kadar) sonradan çıkartıldığını söyledim. Demo çıkana kadar listede bir değişiklik olmaz ise o zaman Süper Lig kesin olarak var diyebiliriz.

Pençe_

16.8.2011 01:17:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol FIFA Manager'da bu sene federasyonun tek elden verdiği tüm kulüplerin lisanslarını, artık kulüpler kendileri vereceği için ve bunun geç bildirildiği gerekçesi ile STSL lisansı olmayacak. Federasyonun son anda açıkladığı bu karar yüzünden oluştu bu durum. FIFA ve FIFA Manager aynı lisansları kullanıyordu bu zamana kadar. Geçtiğimiz haftaya kadar da FIFA Manager 12'nin resmi sitesinde Türkiye Ligi ligler arasından çıkarıldı. FIFA için durumu net olarak bilmiyorum ancak kendi tahminimce şuana kadar ortak linsans kullanan bu 2 oyundan biri çıkardıysa diğeri nasıl devam ettirecek muamma.
- Mexico - Primera División de México - Netherlands - Eredivisie - Norway - Tippeligaen - Poland - Ekstraklasa - Portugal - Portuguese Liga - Russia - Russian Premier League - Scotland - Scottish Premier League - Spain - La Liga and Segunda División - Sweden - Allsvenskan - Switzerland - Swiss Super League - Turkey - Süper Lig - United States - Major League Soccer Bu ne o zaman yanlış mı?

Ctcanbol

15.8.2011 10:43:09

0
FIFA Manager'da bu sene federasyonun tek elden verdiği tüm kulüplerin lisanslarını, artık kulüpler kendileri vereceği için ve bunun geç bildirildiği gerekçesi ile STSL lisansı olmayacak. Federasyonun son anda açıkladığı bu karar yüzünden oluştu bu durum. FIFA ve FIFA Manager aynı lisansları kullanıyordu bu zamana kadar. Geçtiğimiz haftaya kadar da FIFA Manager 12'nin resmi sitesinde Türkiye Ligi ligler arasından çıkarıldı. FIFA için durumu net olarak bilmiyorum ancak kendi tahminimce şuana kadar ortak linsans kullanan bu 2 oyundan biri çıkardıysa diğeri nasıl devam ettirecek muamma.

Yûnus

15.8.2011 07:10:45

0
Sorunun bende çözülmesine sevindim. :)

smyrna

15.8.2011 07:02:23

0
Takımlarımız özellikle fifa'da olmalı tabii. Sorunun olmamasına sevindim.

TiredWarrior

15.8.2011 05:54:26

-1
Pes umrumda değilde fifa da olsun ya ben,m memleketimin takımı fifa da bir başka duruyor

CanYouBeMyDoctor?

15.8.2011 05:10:39

-1
O Zaman Yapmıcaklardı Şike Falan

Game of Thrones

15.8.2011 03:14:32

0
Asparagas olduğuna inanıyorum

Mactavish-

15.8.2011 03:13:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Game of Thrones Türk takımlarını seçmiyorum zaten sorun yok

LinkX

15.8.2011 00:05:11

0
FIFA 12'de türkiye ligi vardır. Ayrıca hiç bir takımda düştüğü yoktur.

Sdk.JK

14.8.2011 21:08:33

0
Oh be rahatladım.Var yok bir futbol keyfimiz vardı zaten :)

- The Stig -

12.8.2011 20:56:07

0
Mikael Âkerfeldt hacı senin psn ismine bayıldım..

FedericoAlvarez

12.8.2011 20:37:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt FIFA 12'de Türk takımları yer alacak.Bu kadar açık ve net.Artık bence konu silinsin veya kilitlensin,yoksa saçma takım tartışmalarından birçok kişi ban yiyecek.
Bencede

Erkka

12.8.2011 20:32:21

+3
FIFA 12'de Türk takımları yer alacak.Bu kadar açık ve net.Artık bence konu silinsin veya kilitlensin,yoksa saçma takım tartışmalarından birçok kişi ban yiyecek.

- The Stig -

12.8.2011 20:25:31

0
eyvallah kardeşim sende sağol..

FedericoAlvarez

12.8.2011 20:20:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya yok hocam bak siteyide vereyim herkes burdan bakıp görsün..ayrıca oyunda ne gibi yenilikler olacağınıda yazıyor.. kimse merak etmesin FIFA 12 gümbür gümbür geliyor.. http://www.fifplay.com/fifa12/ buda bilgiler ; FIFA 12 Release Date 30th September 2011 FIFA 12 Features EA has officially announced the following features for FIFA 12 so far: - Player Impact Engine - Pro Player Intelligence - Tactical Defending - Precision Dribbling - EA SPORTS Football Club - Support Your Club - True Injuries - New Presentation - Easier Navigation and New Interface - Complete Authenticity - AI Vision Game - 3 New Arenas - New Camera - Street Football (3DS) FIFA 12 Leagues However FIFA 12 leagues have not been announced yet, a FIFA producer confirmed in a Q&A livecast at E3 2011 that EA Sports will bring forward all FIFA 11 leagues to FIFA 12. - Australia - A-League - Austria - Austrian Football Bundesliga - Belgium - Belgian Pro League - Brazil - Campeonato Brasileiro Série A - Czech Republic - Gambrinus liga - Denmark - Danish Superliga - England - Premier League, Football League Championship, Football League One and Football League Two - France - Ligue 1 and Ligue 2 - Germany - Fußball-Bundesliga and 2. Fußball-Bundesliga - Republic of Ireland - League of Ireland Premier Division - Italy - Serie A and Serie B - South Korea - K-League - Mexico - Primera División de México - Netherlands - Eredivisie - Norway - Tippeligaen - Poland - Ekstraklasa - Portugal - Portuguese Liga - Russia - Russian Premier League - Scotland - Scottish Premier League - Spain - La Liga and Segunda División - Sweden - Allsvenskan - Switzerland - Swiss Super League - Turkey - Süper Lig - United States - Major League Soccer
Tamam o zaman olay bitmiştir.Saolasın

- The Stig -

12.8.2011 20:14:51

+1
yok hocam bak siteyide vereyim herkes burdan bakıp görsün..ayrıca oyunda ne gibi yenilikler olacağınıda yazıyor.. kimse merak etmesin FIFA 12 gümbür gümbür geliyor.. http://www.fifplay.com/fifa12/ buda bilgiler ; FIFA 12 Release Date 30th September 2011 FIFA 12 Features EA has officially announced the following features for FIFA 12 so far: - Player Impact Engine - Pro Player Intelligence - Tactical Defending - Precision Dribbling - EA SPORTS Football Club - Support Your Club - True Injuries - New Presentation - Easier Navigation and New Interface - Complete Authenticity - AI Vision Game - 3 New Arenas - New Camera - Street Football (3DS) FIFA 12 Leagues However FIFA 12 leagues have not been announced yet, a FIFA producer confirmed in a Q&A livecast at E3 2011 that EA Sports will bring forward all FIFA 11 leagues to FIFA 12. - Australia - A-League - Austria - Austrian Football Bundesliga - Belgium - Belgian Pro League - Brazil - Campeonato Brasileiro Série A - Czech Republic - Gambrinus liga - Denmark - Danish Superliga - England - Premier League, Football League Championship, Football League One and Football League Two - France - Ligue 1 and Ligue 2 - Germany - Fußball-Bundesliga and 2. Fußball-Bundesliga - Republic of Ireland - League of Ireland Premier Division - Italy - Serie A and Serie B - South Korea - K-League - Mexico - Primera División de México - Netherlands - Eredivisie - Norway - Tippeligaen - Poland - Ekstraklasa - Portugal - Portuguese Liga - Russia - Russian Premier League - Scotland - Scottish Premier League - Spain - La Liga and Segunda División - Sweden - Allsvenskan - Switzerland - Swiss Super League - Turkey - Süper Lig - United States - Major League Soccer

FedericoAlvarez

12.8.2011 20:08:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya arkadaşlar böyle birşey söz konusu değil..fifa 12'de TÜRKİYE süper ligi yer alacaktır..inanmayanlar easportsun kendi resmi sitesine girip bakabilirler..fifa 11 de yer alan liglerin hepsi fifa 12 içinde geçerlidir..sadece eklenecek 1-2 lig olacak bunlardan bir tanesi büyük bir ihtimalle hollanda ikinci ligi olacak..ama daha kesin 1şey yok..bekleyip görelim..
Ya biz FIFA'dan daha 2.ligimizi eklemesini 4 gözle beklerken 1.Ligimizin silinme ihtimali haberleri forumda bir çoğu kişiyi üzdü umarım dediğin gibi olur hocam

SaatliBomba

12.8.2011 20:07:52

+1
ulan bu türk milletine spor mpor yok işleri güçleri haksız kazanç ve rekabet spor böyle olmaz.bizim millet akıllanana kadar futbolu yasaklamak lazım

- The Stig -

12.8.2011 19:55:17

+1
arkadaşlar böyle birşey söz konusu değil..fifa 12'de TÜRKİYE süper ligi yer alacaktır..inanmayanlar easportsun kendi resmi sitesine girip bakabilirler..fifa 11 de yer alan liglerin hepsi fifa 12 içinde geçerlidir..sadece eklenecek 1-2 lig olacak bunlardan bir tanesi büyük bir ihtimalle hollanda ikinci ligi olacak..ama daha kesin 1şey yok..bekleyip görelim..

FedericoAlvarez

12.8.2011 19:34:30

0
Off ya moralim bozuldu orası bizim Türk takımlarımız için reklam alanıydı..

Mental Meltdown

12.8.2011 19:19:45

0
BSC de asparagas haber yapmaya başlamış.

CmLtPc

12.8.2011 19:18:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben baktım bi site'den fifa'da türkiye ligi war.
link verebilir misin hocam?

M3lank0lik

12.8.2011 19:13:30

0
[:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

BSC Misafiri

12.8.2011 16:27:55

0
Ben baktım bi site'den fifa'da türkiye ligi war.

Fleetwood Mac

13.7.2011 03:54:08

0
İstedikleri kadar düşürsünler elbet biri hazırlayıp oyun için yama yapıcaktır.

The_Specialist7

12.7.2011 23:07:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

herhangi birisi nereden biliyorsun canlarıyla ödeyeceklerini deyip seni dava edebilir. ya tehdit ediyorsun, ya da karanlık bi yapıyla ilgin yada bilgin var. forumlarda ne yazdığına dikkat et. herhangi bir savcı senin bu mesajını okusa soruşturma başlatabilir.
Savcı değil polis görse bunu sorguya alır yumuşatır.

aragorn1905

12.7.2011 14:19:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Birkaç Fenerbahçe düşmanı kulübü bitirmeye çalışıyor ama bunun cezasını canlarıyla ödeyeceklerini hesaba katmaları gerek.. Hergün sokakta bombalar patlıyor masum insanlar öldürülüyor hiçbirinin peşinden fb nin üzerine gidildigi kadar gidilmiyor..
herhangi birisi nereden biliyorsun canlarıyla ödeyeceklerini deyip seni dava edebilir. ya tehdit ediyorsun, ya da karanlık bi yapıyla ilgin yada bilgin var. forumlarda ne yazdığına dikkat et. herhangi bir savcı senin bu mesajını okusa soruşturma başlatabilir.

The_Specialist7

10.7.2011 19:21:07

0
Bu olayın fb ile ilgisi olmadığını söyleyenler bu haberi okusun!! http://www.fotomac.com.tr/Genel/2011/07/10/5-yil-ceza-kapida

phantom_coal

10.7.2011 15:15:36

0
olayin fb gs iile ilgisi yokki ,salak federasyonun yuzunden olursa olur,

The_Specialist7

10.7.2011 14:45:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: CmLtPc

ps3 için yama olmuyor diye biliyorum
Offical patch olur sadece fifa yama çıkarırsa olur. Korsan yama ps3 e olmaz.

CmLtPc

10.7.2011 14:36:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj olmasa da yama çıkar ne olcak sanki
ps3 için yama olmuyor diye biliyorum

The_Specialist7

10.7.2011 14:31:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7 Ambulans içinde sedyede yatarken gazete okuyan tek insan aziz yıldırım.(Para insana neler yaptırıyor)

Ve İkinci Sarı Kart

10.7.2011 04:42:58

+3
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7

Yorumunun sağ tarafında +1 yazıyor onu ben yaptım işte oy verdim.
Teşekkür ederim o zaman.

The_Specialist7

10.7.2011 04:39:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

O nedir?
Yorumunun sağ tarafında +1 yazıyor onu ben yaptım işte oy verdim.

Ve İkinci Sarı Kart

10.7.2011 04:34:07

-1
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7

Thump up yaptım.
O nedir?

The_Specialist7

10.7.2011 04:23:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart Yazık oldu... Belki sadece bu yıl değil, önümüzdeki yıllarda da PES/FIFA'da Türk takımları göremeyebiliriz. Ve arkadaşlar; taraftar açısından değil, oyunsever açısından bakın olaya.
Thump up yaptım.

Ve İkinci Sarı Kart

10.7.2011 04:18:53

+4
Yazık oldu... Belki sadece bu yıl değil, önümüzdeki yıllarda da PES/FIFA'da Türk takımları göremeyebiliriz. Ve arkadaşlar; taraftar açısından değil, oyunsever açısından bakın olaya.

The_Specialist7

10.7.2011 03:51:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7 Ambulans içinde sedyede yatarken gazete okuyan tek insan aziz yıldırım.(Para insana neler yaptırıyor)

Sert.

10.7.2011 03:47:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7 Ambulans içinde sedyede yatarken gazete okuyan tek insan aziz yıldırım.(Para insana neler yaptırıyor)

Pençe_

10.7.2011 03:33:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: The_Specialist7 Ambulans içinde sedyede yatarken gazete okuyan tek insan aziz yıldırım.(Para insana neler yaptırıyor)

The_Specialist7

10.7.2011 02:49:25

+2
Ambulans içinde sedyede yatarken gazete okuyan tek insan aziz yıldırım.(Para insana neler yaptırıyor)

AKINLASINN

10.7.2011 02:30:13

0
benim en üzüldüğüm, hayatımda ilk kez kombine satın aldım. O da şikeye denk geldi.

Guest-73EC99CC3

10.7.2011 02:00:55

-1
fark etmez a.c milan var

inceuclusarj

10.7.2011 01:52:00

0
olmasa da yama çıkar ne olcak sanki

marfoglu

10.7.2011 01:48:14

0
Bende umutla turkce spiker bekliyordum daha Turk takimlari var mi yok mu o bile belli degil.Ne guzel Turk takimlariyla oynayacaktim ama oynayamayacagiz galiba.

x_tol

10.7.2011 01:46:41

0
fifa pes önemli değil de fm(football manager) de olmamak büyük kayıp olur.

Pençe_

10.7.2011 01:39:08

0
Pes'te zaten Türk takımları yok fakat FIFA da vardı.Ne güzel Süper lig zevkli oluyordu

Smuzy

10.7.2011 01:14:12

0
birsey olmaz ismini degistirip koyarlar north london fc misali. istanbul fc falan :))

Sert.

10.7.2011 01:06:06

-5
quote:

Orijinalden alıntı: haberci84 Hala Daha Neyi Savunuyorsunuz "Ezik Diyenlere Bu Kapak !" Yıldırım - Ekşioğlu görüşmesi (2 Mart 2011) Yıldırım: Nedir vaziyet? Ekşioğlu: Vaziyet gayet iyi, dediğin gibi, yani hepsi iyi başkanım, “Üç tarlayı da sürdük” yani inşallah yağmur da yağar, ekinler çıkar yani. Yıldırım: Yalnız bunlar tabii Trabzon çok şey oldu, çok panikteler. Bugün Süleyman’la konuştum, sesi ölü evi gibi. Söz konusu telefon görüşmesiyle ilgili polisçe yapılan analizlerde, “üç tarla” tanımlamasının, 4 Mart’taki Kayserispor - Manisaspor, 6 Mart’taki Bursaspor - İBB ve 7 Mart’taki Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçları olduğu anlaşıldı.
Güzel hikaye sen yazdın galiba kendini baya inandırmışsın.

Cellar Door

10.7.2011 00:18:26

0
Nasıl bir vizyon bu?...

Recharged

9.7.2011 22:45:27

0
Öyle bir milletizki oyun haberi altından şike tartışmasına girmiş durumdayız.

haberci84

9.7.2011 22:35:13

-1
Hala Daha Neyi Savunuyorsunuz "Ezik Diyenlere Bu Kapak !" Yıldırım - Ekşioğlu görüşmesi (2 Mart 2011) Yıldırım: Nedir vaziyet? Ekşioğlu: Vaziyet gayet iyi, dediğin gibi, yani hepsi iyi başkanım, “Üç tarlayı da sürdük” yani inşallah yağmur da yağar, ekinler çıkar yani. Yıldırım: Yalnız bunlar tabii Trabzon çok şey oldu, çok panikteler. Bugün Süleyman’la konuştum, sesi ölü evi gibi. Söz konusu telefon görüşmesiyle ilgili polisçe yapılan analizlerde, “üç tarla” tanımlamasının, 4 Mart’taki Kayserispor - Manisaspor, 6 Mart’taki Bursaspor - İBB ve 7 Mart’taki Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçları olduğu anlaşıldı.

Nathan_Drake

9.7.2011 22:30:40

0
birde türkçe spiker bekliyordum ah ah bu yeni gelen yönetimde mok gibi zaten hangisine yanayım

Avatarlamaca

9.7.2011 22:04:20

0
ahh fenev ahh aziz senin yüzünden düştüğümüz durumlara bak :S

Anterman

9.7.2011 21:38:06

0
organizasyon şart en azından haberlere çıksak sesimizi duyursak tamamdır seebas bile duyar

Bluepower

9.7.2011 20:01:02

0
Fifada türk liginde oynarken her takım için yorum yapıyordu spikerler gs-fb maçlarında derbi vs yorumluyordu.Pesciler bunları göremediği için zaten yama falan diyor :D

avengerD94

9.7.2011 19:56:53

+1
o zaman Türk Takımlarıyla oynamak isteyenler bu sene Rest Of World'den çıkmaz Fifa'dan

The_Specialist7

9.7.2011 19:52:47

0
Fenerliler biz şike yaptık ama başkasıda yaptı diyor yaa utanmadan bide..Kardeşim nerde çokluk orda .... diye boşa dememişler..Paramız var paramız var diye övünüyordunuz ..Ünal aysal bi geldi 1 milyar dolardan fazla mal varlığı olduğunu ispatladı galatsarayın ama hepsi bankada hipotekli olduğu için kullanılamıyor !! Fenerbahçenin küme düşmesini istemiyordum ama taraftarları böyle olunca düşsede görseniz dünyanın kaç bucak olduğunu..Anlasanız paradan daha önemli şeyler olduğunu.Aziz yıldırımı hiç sevmem zaten adam yenildiği takımın şehrine bidaha gelmem diyen çocuğun teki.

haberci84

9.7.2011 19:47:08

0
Trilyondur o .

emulert

9.7.2011 19:43:28

+1
quote:

30 milyon fener taraftarı bu takımım hep yanında olacak.
Milyar olmasın?

BlackTower_35

9.7.2011 18:59:54

-2
Feneri çekemeyen ezikler grubu.Gs nin trabzona ttarenada sattıgı maç nedense hiç konuşulmuyor.Beşiktasın şikeli kupa finalı hiç konuşulmuyor. 30 milyon fener taraftarı bu takımım hep yanında olacak.

haberci84

9.7.2011 18:47:31

-1
Şikebahçe ==> Ali aydınlar , olmayan fauller , Her hakemi Tehdit etmeler , Kulup Başkanlarını tehdit etmeler , Futbolculara para yedirmeler , Cüneyt Çakırlar , Mahmut Özgenerler ve ondan önceki Başkanlar... Hala Aziz Başkan Arkandayız ve bu rezilliği destekleyenler kendileri de aynı kafada olup zaten bu başarıların nasıl geldiğini çok iyi bilenlerdir bakın hiç şaşırmamışlar utanmadan arka da çıkıyorlar. 3. Amatör küme + FB nin aldığı bütün spor branşlarında ki kupaların tek tek geri alınması gerekiyor . Bu rezillik bu seneye ait değil sadece !

Guest-73EC99CC3

9.7.2011 18:30:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s Fenerbahçe hak etti ama ya biz??
+1

Usak_Efesi

9.7.2011 17:54:26

-3
quote:

Orijinalden alıntı: emulert

hangi yasa? Hala utanmadan boyle konusabiliyorsunuz ya. Eksi'deki olaylar yenilir yutulur degil! yargi diye bir sey yok ortada, hic yirtma orani burani. yargisiz infaz var. Futbol yillar once kirlenmisti[ben fbden nefret eden biri olsam da] parasi susu busu mac satin almalari derken. Cemaat girdi de girdi. sponsorlar degisti sonra basketbolda guzide takimin adini bile mustehcen buldular. Cemaat futbolun sermayesini de ele gecirmek icin basti dugmeye SIKE VAR OLSA bile.
quote:

Orijinalden alıntı: emulert Sen bir kuruma veya kişiye hakaret(küfür) etmenin suç olduğunu bilemeyecek kadar cahilsen ne yapsın polis?
bunu terorist, yobaz, gerici, hain yaparken SUC OLMUYORDU VE OLMUYOR ama.

Recharged

9.7.2011 14:24:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z Tamamen saçmalık ya .. Biz Pes' te süper ligin olmasını beklerken (bi umut vardı) olan duruma bak. Anladığım kadarıyla Pes 2012 deki bu durum sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiriyor. Her ne kadar fenerbahçe' yi sevmesem de bu olay çk saçma oldu. FiFa için işler baya bi karışık galiba, orda Süper Lig' teki bütün takımlar vardı. EA Sports ' un tek tek kulüplerle görüşmesi imkansız. . Eylül' de oyun çıkıyor, eklenmesi için çok fazla zaman da yok.. ''Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. ya bu nasıl bi zihniyettir, batıyor mu kardeşim futbol oyun lisanslarını düzenlemek .. ?
Bu adamı bende desteklemiştim aday olduğunda ancak gördüğüm şu anki yaptığı ve yapacakları çok çekeceğimizin göstergesi.

Mishakal

9.7.2011 14:18:24

-1
çokta umrumdaydı. yama

.EmRe_GS.

9.7.2011 13:41:25

0
Rezillik

Sert.

9.7.2011 13:41:13

-2
quote:

Orijinalden alıntı: turkopol ergenler polısın elınde kesın kanıtlar var..asmayın kesmeyın ne olur zuhaaaa
Daha çok senin elinde kanıtlar varmış gibi konuşuyorsun.Lütfen BOŞ KONUŞMA.

ForceHawk_7z

9.7.2011 13:35:37

-1
Tamamen saçmalık ya .. Biz Pes' te süper ligin olmasını beklerken (bi umut vardı) olan duruma bak. Anladığım kadarıyla Pes 2012 deki bu durum sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiriyor. Her ne kadar fenerbahçe' yi sevmesem de bu olay çk saçma oldu. FiFa için işler baya bi karışık galiba, orda Süper Lig' teki bütün takımlar vardı. EA Sports ' un tek tek kulüplerle görüşmesi imkansız. . Eylül' de oyun çıkıyor, eklenmesi için çok fazla zaman da yok.. ''Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. ya bu nasıl bi zihniyettir, batıyor mu kardeşim futbol oyun lisanslarını düzenlemek .. ?

Pençe_

9.7.2011 12:22:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

hacı ne deyim çok güldüm ALLAHTA seni güldürsün
Nick+mesaj uyumu

turkopol

9.7.2011 12:18:42

-3
ergenler polısın elınde kesın kanıtlar var..asmayın kesmeyın ne olur zuhaaaa

wisla

9.7.2011 11:50:48

+1
arkadaşım gidip pankart açınca nolcak hakkını mı bulcaksın. Hakkını aramak istiyorsan akıllı hareket edicen aklını kullancan yani

osmanlı06

9.7.2011 11:47:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

delikanlıysan git yap. bizim millet kuzu gibidir .aşaklılar höyt dedimi pantolonu indirir hazır vaziyette eğilip bekleriz. yalan mı??
hacı ne deyim çok güldüm ALLAHTA seni güldürsün

murat20

9.7.2011 11:45:25

0
Aslında bizim Türk milletine mustahaktır bu.

Babangida Babayaro

9.7.2011 11:41:21

0
xbox 360 da ve pc dekorsan oynarım.Ps3 için orjinal almam.Gerisini onlar düşünsün. Bir de Fenere veya başka adamlara ceza gelirse,düşünemiyorum diğer takımların halini.Onlarda eskiden şike yapmışlarsa bunun ortaya çıkarılabileceğini düşüneceklerdir.Ve de Fenerbahçeye ceza gelirse bundan sonra da Fenerbahçe eskisi gibi olmayacaktır.Kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.

by_endless

9.7.2011 11:28:45

0
haberlere bakman yeterli.

turkopol

9.7.2011 10:59:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Birkaç Fenerbahçe düşmanı kulübü bitirmeye çalışıyor ama bunun cezasını canlarıyla ödeyeceklerini hesaba katmaları gerek.. Hergün sokakta bombalar patlıyor masum insanlar öldürülüyor hiçbirinin peşinden fb nin üzerine gidildigi kadar gidilmiyor..
o kadar bos ve cahil adamsınızkı...tehdıtler fılan..sıke yapıldıgı kanıtlandı...ama bu zıhnıyet yuzunden fb dusurulmez sıke yapmaya devam eder

powersky

9.7.2011 10:56:26

0
ahh fener ahh bizide yakdın

Sdk.JK

9.7.2011 10:44:27

0
Yıllarca Türkiye ligi eklensin diye yalvardık durduk.Fıfa 06da ilk Türkiye Ligini gördügümdeki mutlulugum daha dün gibi aklımda.Şimdi ise oyun zevkimizi bile elimizden alıyorlar.Yazıklar olsun!

Oberyn

9.7.2011 10:21:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: GfbHasan1907 Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım her şey ortada ben de bir fenerbahçeliyim ama aziz yıldırım(küfür edilebilir şahıs) şike yapmış her yerde de bu kanıtlandı yok para verdi şunu verdi ohooo daha bir sürü şey var ama sadece bu sene değil ben önceki senlerde de şike olduğunu düşünüyorum.Ama şike yapan ben değilim halen fenerbahçeliyim ama burukluğum var.
küfür edilebilir şahısmış Adamın neler yaptığını 2 dakikada unuttunuz saçma sapan konuşmayın. Şikeyle ılgılı delil hala yokmuş

GfbHasan1907

9.7.2011 10:11:27

-1
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım her şey ortada ben de bir fenerbahçeliyim ama aziz yıldırım(küfür edilebilir şahıs) şike yapmış her yerde de bu kanıtlandı yok para verdi şunu verdi ohooo daha bir sürü şey var ama sadece bu sene değil ben önceki senlerde de şike olduğunu düşünüyorum.Ama şike yapan ben değilim halen fenerbahçeliyim ama burukluğum var.

Recharged

9.7.2011 10:00:29

0
Büyük bir saçmalık.Dün sabah saatlerinde haberi gördüğümde adeta kulaklarını deldim TFF'nin.Yıllarca ligimizi oyuna soksunlar diye bekledik.Son senelerde bu oluyor,ne güzel az eksiklede olsa ligimizi görüyoruz fakat bu senede TFF böyle büyük bir saçmalığa imza atıyor.

Holy-Ghost

9.7.2011 09:07:44

+1
tff yaptığı çok komik birşey adamlar oyunlardanda para kazanalım kolaylık olsun yada cebe indirelim her neyse firmaya kolaylık oluyordu sen git ben çocuk oyunlarıylamı uğraşcam yada işim gücüm yok bunlarlamı uğraşcam düşüncesiyle böyle birşey yaparsan adam türkiyeyi koymam çokda zarar olmaz kimse almıyo gerekte yok der geçer, birşey yapmaları için ellerine koz veriyorlar resmen

KRL11

9.7.2011 05:28:06

-2
Mesaj atmak için atanlar var.

BlackTower_35

9.7.2011 05:10:52

-1
Birkaç Fenerbahçe düşmanı kulübü bitirmeye çalışıyor ama bunun cezasını canlarıyla ödeyeceklerini hesaba katmaları gerek.. Hergün sokakta bombalar patlıyor masum insanlar öldürülüyor hiçbirinin peşinden fb nin üzerine gidildigi kadar gidilmiyor..

BlackTower_35

9.7.2011 05:04:11

-2
Fenerin şampiyon olmaması için trabzona sattıgınız maçı unutmadık.. İşe gelmeyen herşey komik gelir insana.

The_Specialist7

9.7.2011 04:14:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Galatasaray Trabzon maçıda şikeli onunda alsınlar incelemeye.Trabzon karabük maçıda şikelı onunda alsınlar.Beşiktaş ibb kupa finalide şikeli onuda.
Komik! Yani Her sene şampiyon olacağını zannedip "fenerbahçeyi tutan" birnin temennisinden başka bişey değil. Yani Komik! Cevap verilmeye değmez ama yinede vereyim..Şampiyon olmak için şike yapılır 8. sırada ligi bitirmek için şike yapılmaz..:)

The_Specialist7

9.7.2011 04:10:53

0
Fifada herzman galatasaray oluyor zaten..Gerisi önemli değil benim için..Ben her sene fifada gs aldığım için problem yok benim açımdan ..

Janissary-

9.7.2011 03:58:54

0
Pes'te zaten 3 tane Türk takımı vardı.

Pençe_

9.7.2011 02:57:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx süper lig ve şampiyonlar ligine koymazlar feneri. illaki fenerle oynamak isteyen bankasya açar ordan oynar yada exhibition açar oynar...
Feneri süper lige koymayıp oyuna mı koyacaklar?

littlestewie--

9.7.2011 02:32:08

0
bu haber nereden çıkmış acaba,daha fedarasyon ilk toplantısını yaptı onda da kimin ne görev alacağı belirlendi.habere dair hiç bir kaynak yok isim yok
quote:

from http://www.fifplay.com/fifa12/ However FIFA 12 leagues have not been announced yet, a FIFA producer confirmed in a Q&A livecast at E3 2011 that EA Sports will bring forward all FIFA 11 leagues to FIFA 12. *Fifa yapımcısı Fifa 11 deki bütün liglerin fifa 12'de de olacağını onayladı diyor FIFA 12 Leagues - Australia - A-League - Austria - Austrian Football Bundesliga - Belgium - Belgian Pro League - Brazil - Campeonato Brasileiro Série A - Czech Republic - Gambrinus liga - Denmark - Danish Superliga - England - Premier League, Football League Championship, Football League One and Football League Two - France - Ligue 1 and Ligue 2 - Germany - Fußball-Bundesliga and 2. Fußball-Bundesliga - Republic of Ireland - League of Ireland Premier Division - Italy - Serie A and Serie B - South Korea - K-League - Mexico - Primera División de México - Netherlands - Eredivisie - Norway - Tippeligaen - Poland - Ekstraklasa - Portugal - Portuguese Liga - Russia - Russian Premier League - Scotland - Scottish Premier League - Spain - La Liga and Segunda División - Sweden - Allsvenskan - Switzerland - Swiss Super League - Turkey - Süper Lig - United States - Major League Soccer

SAITAMA

9.7.2011 01:40:01

0
süper lig ve şampiyonlar ligine koymazlar feneri. illaki fenerle oynamak isteyen bankasya açar ordan oynar yada exhibition açar oynar...

tolganaber

9.7.2011 01:10:18

0
Fifa'yı bilmem ama Pes'te olmasa bile ilerleyen patchlerde olacakmış.

BlackTower_35

9.7.2011 01:00:25

0
Galatasaray Trabzon maçıda şikeli onunda alsınlar incelemeye.Trabzon karabük maçıda şikelı onunda alsınlar.Beşiktaş ibb kupa finalide şikeli onuda.

Firenze

9.7.2011 00:50:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: onurk siayaset yapmayın lan burda memlekette 70 senedir yapılmayanı 10 senede yapmış geçmişte yapılıyormuyduda bu adam bununla övünüyor memleketin dününden bi haber gözünü bollukta açmış kılıçdaroğlu reklam gençliği 2023 te size yassağ kapaki ne kapak kemalist yobaz bu memleket sizden 80 senedir çekiyor
Ne diyorsun birader?

4Ottoman

8.7.2011 23:08:31

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN ya şike yaptığı kanıtlanmış fenerin siz daha ne konuşuyorsunuz küme düşmesinmi yani fb yok ya yanına kalsın yani yorumlara bak ya
hani kaynak göster?

ByAliTR

8.7.2011 23:05:25

0
İnşallah öyle bir şey olmaz, oyunun çıkmasına daha uzunca bir süre var. O süreye kadar zaten Fener'in küme düşüp, düşmeyeceği belli olur. Fifa da ligimizin lisansı olsunda, pes de olmasada olur:D Aziz Yıldırım, yaktın bizi Aziz yıldırım.

Slauson

8.7.2011 22:57:28

0
Korkmayın arkadaşlar sorunu çözerler ancak TFF bunu yapmamalıydı

zucchero

8.7.2011 22:01:52

0
Fenerbahçe'den başka takımla oynamam... Biz yoksak TFF den kimse olmasın ya da olsun bize ne... Durun daha kayıplarınız sadece bir oyunla kalmayacak..

SHCEK93

8.7.2011 21:39:35

-1
biz bu damgayı yemişken köklü bir millet olarak. istermisin ubisoftta assasin creed i antartikaya kaydırsınlar.

Search and Rescue

8.7.2011 21:31:29

0
Yağmurdan Kaçayım Derken Doluya Tutulmak Budur İşte.

fatality1907

8.7.2011 21:28:22

+1
iyi güzel böyle bela okuyosunuzda daha kesin bişey yok ea tr liginin ve fenerbahçenin oyunda olmayacağını söylemiş deil hepsi varsayım. fifa 12 tr ligi çıkarsa neolcak bu kadar hakarete değecekmi?

Deathcallsdeath

8.7.2011 21:15:36

0
Öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum. İtalyada da bütün takımların lisansı yok diye biliyorum. Aslında benim için büyük takımlar olsun yeter, diğer takımlarla zaten oynamıyorum.

ariaven

8.7.2011 20:46:40

0
Konu lisans konusuysa bunun fb ile alakasi ne anlamadim. Besiktasliyim ve malesef fifa12de takimimi secemeyebiliim. Bu tamamen TFFnin turkiye ligini pazarlamaya calismasi ile ilgili. Ancak gec kalindi. Umarim sorunu cozerler.

encuni

8.7.2011 20:37:47

-2
Fenerbahçe düşmanları adamlar Zannedıyorlarkı bu iş fenerle kalıcak

Leingrad

8.7.2011 20:26:54

0
fenerle ne alakası var ya tff nin işi hepsi

Portraitclub

8.7.2011 19:58:52

0
ne fenebahçeymiş be oyun sektörünü bile etkiledi

Portraitclub

8.7.2011 19:53:11

0
bune arkadaş ya 1 takım yüzüne kaç takım gidiyor zaten tff neyi doğru yaptıki bunu doğru yapsın bu haberden sonra varya soydum fifa dan da pes den de alasım gelmiyor şimdi 2 oyunuda

calyente

8.7.2011 19:37:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: uA060 Lan saçmalamasınlar ya tff varya bi işide düzgün ya madem öyle fenerbahçeyi koymayın oyuna
Aynen. Onların yüzünden bizler ligden mi olalım. Pes'e de koymayın olur biter. Haa derlerse burada Fenerli taraftarların suçu ne onu bilemem. Taraftarlarını düşünmeyen yöneticiler varsa.

uA060

8.7.2011 19:14:56

+1
Lan saçmalamasınlar ya tff varya bi işide düzgün ya madem öyle fenerbahçeyi koymayın oyuna

phantom_coal

8.7.2011 17:42:19

0
hayda fifadan da darbe yiyecegiz desenize.

bigelow2345

8.7.2011 17:40:51

+1
boşverin beyler değmez bizim dev gibi extreme yamamız var o yeter

hakani85

8.7.2011 17:40:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni Biz Türkçe dil, spiker beklerken TFF bizi oyundan banladı. Binası da zaten 10dk. uzağımızda, gidip pankart falan açalım bari.
delikanlıysan git yap. bizim millet kuzu gibidir .aşaklılar höyt dedimi pantolonu indirir hazır vaziyette eğilip bekleriz. yalan mı??

encuni

8.7.2011 17:39:45

0
Sevinckan_216 O zman bu arkadaşa göre galatasaraya 10 yıllık peşin para ödenmiş :D

oa454

8.7.2011 17:26:40

-6
Kimse sütten çıkmış akkaşık değil.GS de yaptı zamanında şikesini BJK de yaptı.Futbol gibi milyon dolarların döndüğü sektörde şike olmayacak ha ? İKV değimiyle /nah derim ben olmaz diyenlere.

chatay88

8.7.2011 17:19:04

-2
futbol federasyonu ne zaman adam gbı bır ıs yaptı ki ztn .. şike ıle soylemde bulunanlara da sunu soleyeym eger fenrbahce bu kadar sıke yaptysa demek kı galatasarayı besıktası ve trabzonu da satın almıs satın almışş !!

Firenze

8.7.2011 17:04:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

şuan kanıtlanan hiçbirşey yok sadece ciddi deliller var emniyetten "FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR" diye bir açıklama gelene kadar kanıtlanan kesin birşey yoktur
Ya imzasındaki renklere bak neye inanmasını bekliyorsun ki

Sevinckan_216

8.7.2011 16:50:58

-2
quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN ya şike yaptığı kanıtlanmış fenerin siz daha ne konuşuyorsunuz küme düşmesinmi yani fb yok ya yanına kalsın yani yorumlara bak ya
şuan kanıtlanan hiçbirşey yok sadece ciddi deliller var emniyetten "FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR" diye bir açıklama gelene kadar kanıtlanan kesin birşey yoktur

MessiKaaN

8.7.2011 16:40:12

+1
ya şike yaptığı kanıtlanmış fenerin siz daha ne konuşuyorsunuz küme düşmesinmi yani fb yok ya yanına kalsın yani yorumlara bak ya

M.T.07

8.7.2011 16:39:45

0
onlar koysun dandik 3. lig takımlarını bi bizi koymasınlar işe bak :)

Erkka

8.7.2011 16:33:54

+1
Şike var veya yok FIFA'da Türkiye Ligi olmasın bunun tek sorumlusu Fenerbahçe'dir abi.O kadar sempati beslediğim takımdır kendisi ama bunu yaptıysa harbiden yazıklar olsun! Hadi onu geçtim bizim günahımız ne ?

Jack Rabbit Slims

8.7.2011 16:28:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: piskopathamsi fenerbahçe hak etti diyen arkadaş. neye dayanarak diyorsun anlamadım. yargıdan bi sonuç veya karar çıkmadan ????
Sandalyeye oturduğu yerden söylüyor işte ne beklersin.

BSC Misafiri

8.7.2011 16:16:11

0
.:BBR:. sevgili kardeşim orda yazan şu şekilde.. FIFA 12 Leagues 'However FIFA 12 leagues have not been announced yet',a ''''FIFA producer confirmed in a Q&A livecast at E3 2011 that EA Sports will bring forward all FIFA 11 leagues to FIFA 12''' anşılmayan birşey var mı sence? bence yok.. tamam daha anons edilmedi diyo ama bunun nedeni oyuna eklenecek yeni 2-3 tane daha lig olacağı için..Romania ve Ukraine ligleri ve bazı liglerinde 2.ligleri oyuna aktarılacakmış belki hollanda 2.ligi..ama henüz kesin açıklama yapılmadı..zaten 1-2 hafta sonra hepbareber öğreniriz hangi liglerin oyunda olacağını..ama kesin olan şu ki TÜRKİYE süper ligi FIFA 12 de yer alacak..herkesin içi rahat olsun..

emulert

8.7.2011 16:02:32

-2
@Zoginet Bak o bahsettiğin şeye ben de hak veriyorum ancak "ben küfür edicem ama onun bunun ordusu polis kalkıp bana kızacak diye korkuyorum" dersen o kadar şey yaşadıktan sonra damarıma basmış olursun. Benim de zoruma gidiyor pkklı şerefsizlere sadece gaz bombası atıp bırakmak gidip örenciyi coplamak. Şunu da unutma öğrenciler de gösteri amaçlı gitmiyor, izinsiz toplanıp polisle çatışmak için uğraşıyor( yada aralarındaki provakatörler. @dean.1995 Ben yazarken siz bitsin yazmışsınız görmedim.

M.A.N.G.A.K.A

8.7.2011 15:54:58

+2
Dış mihraklar sayısız ayrılık üzerinde çalıştı. Bizi birbirimize düşürmeye çalıştı. Ama hiçbiri futbol kadar tehlikeli olmadı :) Şurası bir youtube videosu olsaydı küfürler havada uçuşurdu :)

Leingrad

8.7.2011 15:54:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yani kim başlattı bu haberi bilinmez ama 3-5 saatdir birçok sitede bunun gibi haber okuyorum..dedikodu ve hiçbir dayanağı olmayan asılsız haberlere bsc olarak en azından siz yer vermeyin..akıl var mantık var girin fifa12 yada easports'un resmi sitesine fifa 12 de yer alacak liglere bakın..tff kendi aldığı payı futbol klüblerine bırakmış bunda kötü olan ne var anlamış değilim..avrupada bütün önemli liglerde bu böyle..bknz ispanya ingiltere italya liglerine..ispanyada yayın gelirlerini bile klüblere bırakıyor futbol federasyonu..yapmayın allah aşkına arkadaşlar...bilgi çağındayız ama bilgisizlikten boğuluyoruz.. ahanda size ıspatı.... http://www.fifplay.com/fifa12/
verdiğin kaynakta yazan "However FIFA 12 leagues have not been announced yet"

BSC Misafiri

8.7.2011 15:52:44

+2
yani kim başlattı bu haberi bilinmez ama 3-5 saatdir birçok sitede bunun gibi haber okuyorum..dedikodu ve hiçbir dayanağı olmayan asılsız haberlere bsc olarak en azından siz yer vermeyin..akıl var mantık var girin fifa12 yada easports'un resmi sitesine fifa 12 de yer alacak liglere bakın..tff kendi aldığı payı futbol klüblerine bırakmış bunda kötü olan ne var anlamış değilim..avrupada bütün önemli liglerde bu böyle..bknz ispanya ingiltere italya liglerine..ispanyada yayın gelirlerini bile klüblere bırakıyor futbol federasyonu..yapmayın allah aşkına arkadaşlar...bilgi çağındayız ama bilgisizlikten boğuluyoruz.. ahanda size ıspatı.... http://www.fifplay.com/fifa12/

Alexander_nihat

8.7.2011 15:52:28

0
Cok kotu oldu yaaaaaa

Firenze

8.7.2011 15:51:58

0
Yalan haber.Haberi yapan gazetenin sahibi doğalgaz ülkede yaygınlaşınca işleri kesata vurdu herhalde saçmalayıp duruyor...

Zoginet

8.7.2011 15:51:34

+1
emulert Yasa varda ne oluyo allah aşkına ya bizim eylem yapma hakkımız var yasaya göre ama yapabiliyormuyuz butun universite ogrencileri dayak yiyor coplanıyor ve buna hakları olmadığı halde hani yasa ??? Sadece işlerine gelen kısımları görüyorlar.

emulert

8.7.2011 15:51:18

0
@BSC Misafiri 08.07.2011 15:49:20 Aykut kocaman söylemişti TFF de bir kişi var futbolun içinden gelen.

emulert

8.7.2011 15:45:39

+1
... Baktın tutmadı teori imamın ordusu de geç. Ulan yasa var yasa!!

emulert

8.7.2011 15:43:45

+3
quote:

Sen yanlış anladın beni heralde.Ben orda başkanı imam seçti DEMEDİM,UKALA UKALA da konuşup durma.Eğer,küfür tarzı şeyler söylersem Polislerin gelip almasından bahsettim.E polsiin hepsi İmamın ordusu değel mi?LAN!LAN'LAN'
Benim amcam polis senin o tatlı popon sandalyede rahat etsin diye gece gündüz operasyon yapıyor. Kaçınız bilir bostancıbaskınından sonra kaç saat hastanede şehit haberini beklediğimizi.! Kimin ordusu lan bu polisler? Kalk bir de onun bunun ordusu de! Tabi senin anan baban değil ya Yeter be adamlar teröristi döver orantısız güç kullanmış olur, dövmez iktidar uşağı olur, yasaları uygulasa imamın ordusu olur. Sen bir kuruma veya kişiye hakaret(küfür) etmenin suç olduğunu bilemeyecek kadar cahilsen ne yapsın polis? O küfürü her yerde her polis sana aynı muameleyi yapar herkes mi imamın ordusu oldu şimdi? İmamın ordusundan önce küfür ettiğinde madalya mı takıyorlardı? Baktın tutmadı

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 15:43:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

imamın ordusu bildiğim kadarıyla cahil bir herifin yazdığı bir kitap. konu ile alakası yok uzatmaya gerek yok
Aynen ya. Sen gelmesen kötü yerler gidiyodu muhabbetimiz. Tamam,burada bitmiştir.Devam edelm biz,Asıl konuya.Mail atmay ve aramaya devam.

fatality1907

8.7.2011 15:39:06

-2
quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995 Sen yanlış anladın beni heralde.Ben orda başkanı imam seçti DEMEDİM,UKALA UKALA da konuşup durma.Eğer,küfür tarzı şeyler söylersem Polislerin gelip almasından bahsettim.E polsiin hepsi İmamın ordusu değel mi?LAN!LAN'LAN'
imamın ordusu bildiğim kadarıyla cahil bir herifin yazdığı bir kitap. konu ile alakası yok uzatmaya gerek yok

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 15:34:20

0
Sen yanlış anladın beni heralde.Ben orda başkanı imam seçti DEMEDİM,UKALA UKALA da konuşup durma.Eğer,küfür tarzı şeyler söylersem Polislerin gelip almasından bahsettim.E polsiin hepsi İmamın ordusu değel mi?LAN!LAN'LAN'

Mahs3R

8.7.2011 15:19:18

+1
Federasyon baskaninin ilk icraati Türkiye'yi Rest of the World'e geri göndermek olmus.

.TimeLord.

8.7.2011 15:16:01

0
Online MasterLig de hep Türk takımları seçerim , lütfen GS-FB-BJK olsun...

fatality1907

8.7.2011 15:14:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907 ben şimdi tff mail attım durumun düzeltilmesi için sizde mail atın intdept@tff.org medyailetisim@tff.org
hadi arkadaşlar mesaj bombardımanına tutalım tff pes öemli deilde fifa da türk takımları olmazsa YAKARIM BU GEZEGENİ

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 15:10:47

0
TFF dolaylı olarak engellemiyor ama İşi yokuşa sürüyor aklınca.Çok tırt bi adam çıktı bu yeni TFF(!) başkanı.Vururlar bunu lan:DYarın-öbür gün haberlerde görürseniz şaşmayın,Başkan feci bi kazaya kurban gitti diye:D

waltran

8.7.2011 15:07:55

+5
Arkadaş şu ülkedeki bir tane kurum/kuruluşta adam gibi bir iş yapsada bizde en azından bir kez olsun şaşırsak bir kezcik be çok dğeil bir kez. Yani lisansları ayırmanın manası nedir burdaki mantık ne acaba bunuda açıklasınlar eyvallah diyelim doğru olanı yapmışlar ama yok göreve gel ayır hemen. O kadar takımdan hiç kimse lisans toplamakla uğraşmaz zaten oyunun doğru düzgün satmadığı bir ülkede. Artık saçma sapan oyunu bozan yamalarla oynamaya çalışırız ha oynayamayız o yamalar onlineıda bozar büyük ihtimalle.

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 15:07:41

-9
ne oldu basıyonuz -yi imamın askerleri:DTartışma başlatmayalım lütfen.İstediğiniz kadar eksileyebilirsiniz.Ben de sizi eksiliyorum bişey olmaz.Şurda daha ciddi bişey konuşuyoruz.Ama onların aklı nerde işte.

Leingrad

8.7.2011 15:04:10

-1
tff nin şu aralar video oyunu ile ilgili maillere bakıp değerlendiricek durumu olmayabilir

El Pueblo Unido

8.7.2011 15:03:28

+1
ona bakarsak Juventus da şike soruşturmalarından dolayı ikinci lige düşmüştü ama Fifa ve Pes paşa paşa koyuyor her sene juveyi oyunlara. Hemde oyunculara 85-90 overal vererek.

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 15:02:46

+1
ben gönderdim biraz önce bi mail.Aferin dedim,ilk icraatınız bu oldu,şike varken,soruşturma varken nelerle uğraşıyorsunuz dedim.Küfür falan edecektim ama şimdi ne olur ne olmaz.İmamın ordusu bizi de almasın:D:D:D:D

TiredWarrior

8.7.2011 15:00:17

+2
Laaaaannnn

Sevinckan_216

8.7.2011 14:57:07

+1
beyler yukarıda verilen maillere yazın birşeyler gönderin bu konuyla ilgili belki faydası olabilir denemekten zarar çıkmaz

Karpuzcu.

8.7.2011 14:56:45

+1
Resmen gericiliktir başka bir şey değil.

heatblast

8.7.2011 14:56:37

0
fenere aslında 5 yıl ilk 5'e girememe cezası veren

Urthas

8.7.2011 14:54:47

+3
İlk günden akıllarına bu icraat mı gelmiş. Kesin başkana yaranmaya çalışan işgüzar bir danışmanın halt yemesidir bu fikir.

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 14:53:10

-1
Arkadaşlar sorun FB'nin hak edip etmemesi değil.En çok beğenilen yorumlarda öyle yazıyorya:''Fenerbahçe hak etti ama ya biz??''diye.Sorun,Federation.

fraternity

8.7.2011 14:53:04

0
Lanet olsun ya lanet olsun.

Antrim

8.7.2011 14:50:48

0
lan bide spiker bekkeniyodu al anasını satayım artık ligimiz bile yok lan

M.A.N.G.A.K.A

8.7.2011 14:49:36

+2
Türk futbolunun tanınmasına, temsil edilmesine vesile olan bir şeyi daha yok ettiler. Aferin

Conquistador

8.7.2011 14:47:49

0
Geçmiş olsun beyler. PES 2012'de belki yama olarak görebiliriz ama FIFA 12 için bu bile çok zor.

emre544

8.7.2011 14:47:39

0
böyle harika olacağını inandığım bi fifada olmayacaz he. hayret bi şey yani. şansımıza bu seneye,fifanın da başyapıt olacağı yıla denk geldi. ben hem lig hem kupa oynuyordum. umarım alınır lisanslar

Sevinckan_216

8.7.2011 14:44:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907 ben şimdi tff mail attım durumun düzeltilmesi için sizde mail atın intdept@tff.org medyailetisim@tff.org
2 mailede gönderdim arkadaşlar sizlerde gönderin lütfen!!

ShalafiTr

8.7.2011 14:43:33

0
Vizyonu olmayan insanları böyle pozisyonlara getiriyorlar ya, hayret!!!

Royer

8.7.2011 14:38:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest "Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı." Şu açıklama yapılanın sadece gerikafalılık olduğunu göstermiyor mu ? Yoksa benim bilmediğim bişey varda böyle birşey gerekiyormu ilk iş olarak ?
Gerikafalığın ötesinde aptallıktır bu.

AloneAssassin

8.7.2011 14:38:24

-2
Bende fazla Türk takımı seçmiyorum sorun olmaz

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 14:37:43

0
@Lifeforest:Aynen yaa,adama baksana.Seçiliyo,göreve geliyo ve ilk yaptığı şeye bak.

phoneman

8.7.2011 14:37:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest "Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı." Şu açıklama yapılanın sadece gerikafalılık olduğunu göstermiyor mu ? Yoksa benim bilmediğim bişey varda böyle birşey gerekiyormu ilk iş olarak ?
aynen. Sanki çok muhteşem bir ligmimiz var ya. Lisans için peşimizden koşacaklar ya.... Neyse..

Sir Maximus is BACK

8.7.2011 14:36:16

0
Hayırlı olsun o zaman.Dağılın beyler.

Lifeforest

8.7.2011 14:35:42

+4
"Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı." Şu açıklama yapılanın sadece gerikafalılık olduğunu göstermiyor mu ? Yoksa benim bilmediğim bişey varda böyle birşey gerekiyormu ilk iş olarak ?

No-One

8.7.2011 14:34:35

+3
Biz Türkçe dil, spiker beklerken TFF bizi oyundan banladı. Binası da zaten 10dk. uzağımızda, gidip pankart falan açalım bari.

blank42

8.7.2011 14:32:58

+1
Yazıklar olsun

Game of Thrones

8.7.2011 14:24:17

+1
Türk takımlarını seçmiyorum zaten sorun yok

Karpuzcu.

8.7.2011 14:20:15

+1
Tff ne zaman bir şeyi doğru yaptı ki.

fatality1907

8.7.2011 14:18:04

+1
ben şimdi tff mail attım durumun düzeltilmesi için sizde mail atın intdept@tff.org medyailetisim@tff.org

evo_4

8.7.2011 14:13:56

-1
Her ne kadar Galatasaray'lı olsamda Türkiye'nin en büyük klüplerinden birinin, itham edildiği bu suçun asılsız olmasını umuyorum. Oyunlar sonraki mesele, yeterki isimler zedelenmesin.

Unzerstörbar

8.7.2011 14:10:48

-3
Fenerbahce Küme düsse dahi mutlaka olacaktir Fifa ve Pes'te.

piskopathamsi

8.7.2011 14:07:48

-20
fenerbahçe hak etti diyen arkadaş. neye dayanarak diyorsun anlamadım. yargıdan bi sonuç veya karar çıkmadan ????

Opricnik

8.7.2011 14:06:13

-6
haber kesin değil bekleyin beyler

wictoRy

8.7.2011 14:05:17

+46
Fenerbahçe hak etti ama ya biz??
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız