Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 12 için Yeni Video Yarın Geliyor


 
     Geçtiğimiz hafta çarpışma motorunun ön planda olduğu bir FIFA 12 videosu yayınlayan Electronic Arts, yarın (03.06.2011) yeni bir video daha yayınlayacağını duyurdu.

Video içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, oyuna getirilen yeniliklerden bir bölüm izleyeceğimiz kesin gibi.

Maç öncesinden bitiş düdüğüne kadar yeni ve taze görünmeyi hedefleyen FIFA 12, otantik maç günü deneyimi, yeni menü sistemi ile daha hızlı ve kolay dolaşım ve 500’ün üzerinde lisanslı takım da sunacak.

FIFA 12 bu sonbaharda, PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) sistemi, iPhone®, iPad™ ve iPod™ touch için piyasaya çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Almanya'da Oyun Satışları Japonya Oyun Satışları (23 - 29 Mayıs)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2011 00:08:20

+2
Fifa gerçekten yapıyor adamların hakkını vermek lazım ayrıca atmosfer üzerine yogunlaşsalar birazda kupa törenleri fln örnek verecek olursam maça başlamadan sahanın dışını gerçek bir videoyla izlemek seyircilerin sahaya girişi fln görmek taraftarların meşale pankart vb gibi şeyleri kullanması dünya kupasında oldugu gibi teknikadamların saha kenarından müdahale etmesi kupa töreni bunları yaparsa ztn tmm dır

BSC Misafiri

2.6.2011 19:15:09

0
istseler bütün özellikleri bi arada yaparlar ama sonra nolcak seneye kim alacak yeni oyunu işin ticari yönünü düşünmüyorsunuz adım adım pazarlıyorlar oyunu bide şu an ki pc ler o kadar çok animasyonu bi arada kaldırmaz pc ler geliştikçe oyunda daha iyi olacak ben inanıyrum bir kaç sene sonra gerçek ile animasyon arasında fark kalkacaktır o zmn da bu tartışmalar son bulacak :)

Alcatraz

2.6.2011 18:38:55

0
Merakla bekliyorum

BSC Misafiri

2.6.2011 15:45:27

+1
TurkCSO arkadaş dediğin doğru EA star oyuncuların yüzlerini benzetiyoruz diyorlar ama mesela Bordoux , Lyon , Marsilya gibi Fransız kulüplerinin saçma sapan 18-19 yaşındaki daha adı duyulmamış sezonda 3 en fazla 4-5 maç oynayan hiçbir kişisel başarısı bulunmayan oyuncularının yüzleri gerçek hayattakinin aynısı olarak yapılıyorsa işte benim gibi düşünen arkadaşlarda bu şekilde isyan eder senin söylediğine katılyorum bnde öyle düşünüyorum binlerce oyuncunun yüzünü yapmaları çok zor bir olay ama bu söylediim tarz saçma adamların yüzü benziyorsa mesela bir Alex de souza,Gökhan Gönül,Andre Santos,Arda Turan,Lucas Neil,Volkan Demirel ve sayamadığım bir çok başarılı türk takımlarında oynayan oyuncuların da yüzleri yapılmalıdır...!!!!!!!!!

Recharged

2.6.2011 12:43:52

0
Bakalım diğer videodan ne kadar farklı olacak?

cristiano_

2.6.2011 12:19:18

0
oyuncu yüzleri cok kotu oluyo ama 2011 de mac atmasfri hic yok taraftarlar sahadan cok uzak :) onlar yakın olmalı bence taraftarlar bayrak fln acmalı mac sırasında :)

P@ntera

2.6.2011 12:12:34

0
Madem bu oyunu türklerde alıyor o oyuna para veriyor yapmak zorundalar , ben gidipde rooney in yüzünü görmek için almıyorum oyunu , madem oyun yapıyolar bir departmanı sırf oyuncu yüzlerine versinler.

Ersin ÇAKI

2.6.2011 11:57:33

0
Arkadaşlar 500'ün üzerinde lisanslı takım diyor. Her bir takımda 22 kişi olduğunu varsayarsak onca insanın yüzünü modellemek ve bununla tek tek uğraşmak kolay mı sanıyorsunuz. Bu tür bir çalışmayı her yıl yeniden yapsalar diğer özelliklere hiç bakamazlar.

ugrcan1

2.6.2011 11:40:49

0
Venomtrk sana katılıyorum kardesım turk takımlarının oyuncu suratlarını hiç yapmıyorlar fifa herşeyiyle çok iyi ama turk takımlarının oyuncu yüzleri ve mimikler eksik sadece inş bu konudada geliştirme yapmışlardır bakarsınız yarınki video da oyuncu yüzleri hakkındada bilgi verirler ..

kurosakibrk

2.6.2011 08:04:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: liguashe fifa şuanda en iyi futbol oyunu,öte yandan oyunda yapılması,eklenmesi gereken o kadar eksik var ki!düşünsenize sene 2012 teknoloji neler yapıyor ama en basiti bir forma ve şort a gercekteki gibi bir efekt yapılamıyor,düşününki yakın çekim animasyonlarda oyuncu derin derin nefes alarak yorgunlugunu belli etmeyi sanki sahada ölesiye depar atan başkası gibi rahat rahat durabiliyor,düşününki oyuncunun suratında yorgunlugunu hırsını öfkesini üzüntüsünü mutlulugunu v.s gösterek mimikler hala yok!bunlar basit birkaç örnek!acıkcası fifa bekledigim oyunu sanırım bi 3-5 sene içerisinde cıkaracak :) ve şunuda söylemeden edemicem yukarıda saydıklarımı ve oyunda olması gereken şeyler bir düşünğn fifa bunları akılmı edemiyor yoksa bugünkü teknoloj ile hala yapılamıyormu yoksa yapamıyormu? bu sornun cevabını cok merak ediyorum...
Arkadas cok dogru söylemissin

BSC Misafiri

2.6.2011 07:46:45

0
üyeyim ama üye değilim bölümününü işaretlemekten sıkıldım artık,bir yönetici ilgilensin artık çok sıkılmaya başladım. ben Lostpower

liguashe

2.6.2011 04:28:20

+1
fifa şuanda en iyi futbol oyunu,öte yandan oyunda yapılması,eklenmesi gereken o kadar eksik var ki!düşünsenize sene 2012 teknoloji neler yapıyor ama en basiti bir forma ve şort a gercekteki gibi bir efekt yapılamıyor,düşününki yakın çekim animasyonlarda oyuncu derin derin nefes alarak yorgunlugunu belli etmeyi sanki sahada ölesiye depar atan başkası gibi rahat rahat durabiliyor,düşününki oyuncunun suratında yorgunlugunu hırsını öfkesini üzüntüsünü mutlulugunu v.s gösterek mimikler hala yok!bunlar basit birkaç örnek!acıkcası fifa bekledigim oyunu sanırım bi 3-5 sene içerisinde cıkaracak :) ve şunuda söylemeden edemicem yukarıda saydıklarımı ve oyunda olması gereken şeyler bir düşünğn fifa bunları akılmı edemiyor yoksa bugünkü teknoloj ile hala yapılamıyormu yoksa yapamıyormu? bu sornun cevabını cok merak ediyorum...

venomtrk

2.6.2011 02:10:09

+3
Aslında yapılacak çok yenilik var. Atmosfer üzerinde daha fazla uğraşabilirler elbette ellerinden geleni yapacaklardır ama Fifa 11'de esas rahatsız olduğum bir konu Türk takımlarının generic face yani oyuncuların gerçek yüzleri yerine elle çizilmiş yüzler kullanılması. Barcelona ya da Manchester United'lı oyuncuların yüzleri üzerinde nasıl uğraşılıyorsa Türk takımlarının oyuncuları üzerinde de uğraşmalılar. Sadece Türk takımları değil diğer dünya takımları için de uğraşılmalı.

quexstre48

2.6.2011 01:58:42

+1
adamlar yapıyor.Merakla bekliyorum videoyu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız