Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII, Japonya'da 500.000'den Fazla PS3 Sattırır

Kuşkusuz serinin en iyi yapımı Final Fantasy VII; Playstation'un unutulmaz yapımlarındandı.
    Japonya oyun endüstrisini oldukça yakın takip eden Enterbrain'in patronu Hirokazu Hamamura, gelecekte PS3 konsolundan daha fazla satış bekliyor.
 
     PS3 Slim çıkışı ve fiyat indirimi ile satış grafiğinde hızlı ve etkili bir artış gözlenen Playstation 3'ün bu başarısı, özellikle Japonya'da büyük bir heyecanla beklenen ve bu bölgede Playstation 3 için özel çıkacak olan Final Fantasy XIII'ün çıkışı ile pekişecek gibi gözüküyor.
 
    Geçtiğimiz günlerde resmi çıkış tarihi belirlenen Final Fantasy XIII'ün, Japonya'da raflarda alacağı aralık ayında; bu bölgede özel olarak çıkacağı Playstation 3 konsolunun da 500.000 üniteden fazla satmasını sağlayarak; aralık 2008'e göre % 250'lik bir satış yükselişi ve Playstation 3 kullanıcı oranında % 15'lik  artış sağlayabilecek bir potansiyele sahip olduğu Enterbrain patronu Hamamura tarafından vurgulandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 playstation 3 satış grafiği enterbrain Famitsu
Arkham Asylum PhysX Efekti Farklılıkları İlk Uncharted 2 İncelemesi ve Notu !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sf4master

15.10.2009 14:59:54

0
kesinlikle daha fazla satar.bana bi tane sattıracakları kesin ff 13 ile beraber çıkacak ps3 leri bekliyorum tasarımı mükemmel bi içim süt :D

TheLuBu

15.9.2009 04:33:43

0
Bence daha fazla satar bütün japonya bu oyunu bekliyor yıllardır.Aslında bir sürpriz ile Dragon Quest 10'u PS3 İçin patlatırsa Square o zaman siz görün japonyadaki PS3 satışlarını...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız