Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Versus XIII, "FF İşte Budur" Hissini Verecek!

 
    Final Fantasy Versus XIII için bugün iyi haberler duymaya devam ediyoruz. Yoichi Wada, önce bize oyunun geliştirilmesine tam gaz devam edildiğini söyledi şimdi de umut dolu sözler sarfediyor.
 
    Bugün Final Fantasy'nin 25. yıldönümüne özel yapılan kutlama etkinliğinde açılış konuşmasını yapan Wada, Final Fantasy Versus XIII için "Size o nostaljik, "Final Fantasy işte budur!" hissini verme noktasına geldiğinde, herkese göstermek istiyorum." diyerek oyunun sessizliğinin nedenini açıkladı.

    Bu nesle özel olarak 6 sene önce duyurulan Final Fantasy Versus XIII, The Last Guardian gibi Playstation 3 exclusive'leri arasında en çok bekletenlerden. Umarız çıkışı düşündüğümüzden de yakındır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix gidişat
PS All Stars Battle Royale'e İki Yeni Karakter Final Fantasy XIII & XIII-2 Dual Pack Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GoldPunch

1.9.2012 18:32:05

0
İnşallah öyle dedirttir. GTA 5 çıksa bu kadar sevinmem.

BSC Misafiri

1.9.2012 17:35:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Böyle oyunlar bilgisayara gelse çok iyi olur. Yapımcıların PC veya Konsol diye ayırmaları bana çok saçma geliyor. PC'ye çıkacak oyunlar aynı zamanda keşke konsolada çıksa. Konsola çıkacak oyunlar keşke PC'yede çıksa. Yapımcılar Gamer'ları üzüyor.
eğer dediğin her oyun her platforma çıksaydı kim konsol alırdı bir düşün.

mgsmus

1.9.2012 11:21:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: gunofpower bilmediğimden şu soruyu sormak istiyorum FF XIII zaten var peki bu oyun niye FF Versus XIII olarak geçiyor, versus olması başka bir tür oynanış falan mı gösteriyor niye 14,15 değil Versus XIII
Tüm FFXIII bağlantılı oyunlar Fabula Nova Crystallis evreninde geçiyor ve bu evren rengarenk. Versus XIII ise FNC evreninin aksine karanlık, karşıt bir yapıya sahip, o yüzden "Versus" ama yine de FNC evreninde geçiyor o yüzden de "XIII"

gunofpower

1.9.2012 10:38:31

0
bilmediğimden şu soruyu sormak istiyorum FF XIII zaten var peki bu oyun niye FF Versus XIII olarak geçiyor, versus olması başka bir tür oynanış falan mı gösteriyor niye 14,15 değil Versus XIII

BSC Misafiri

31.8.2012 23:54:25

0
Böyle oyunlar bilgisayara gelse çok iyi olur. Yapımcıların PC veya Konsol diye ayırmaları bana çok saçma geliyor. PC'ye çıkacak oyunlar aynı zamanda keşke konsolada çıksa. Konsola çıkacak oyunlar keşke PC'yede çıksa. Yapımcılar Gamer'ları üzüyor.

BSC Misafiri

31.8.2012 23:54:21

0
lightning projesi vardı o daha belli olmadı mı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız