Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF: Type 0'dan Seyrine Doyum Olmayacak Videolar

Videolarda oyunun ana karakterlerini de görme şansını buluyoruz.
 
    2 UMD ile gelen Final Fantasy Type-0'nun ismini bu aralar daha fazla duymaya başladık. Square Enix'in PSP platformu için çok uzun zamandır geliştirdiği ve bizi beklettiği oyun için oynanış videoları artık gelmeye başladı.
 
    Bugün Final Fantasy: Type-0 için 2 video birden görücüye çıktı. İlki tam 5 dakika uzunluğunda CGI ve oyun içi sahnelerden oluşturulan tatmin edici bir video. Oyunun oynanış mantalitesi ve arasahne kalitesini buradan tekrar görme şansını elde ediyoruz.
 
    Bir diğer videomuzda ise bir Japon oyuncu, erken bir biçimde oyunu deneme fırsatı buluyor ve bize bunları gösteriyor.
 
    Unutmadan yapımın Japonya çıkış tarihi de verildi. 13 Ekim'de Japonya raflarını süsleyecek olan oyunun şimdilik Batı sürümünün ne zaman elimize ulaşacağı söylenmedi. Umalım da 2012'ye kaymasın. İşte yeni videolar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Andriasang oynanış videosu offscreen gameplay Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
GRID, sadece 5 Dolara ve Yeni Sunucular İle Yeni Homefront Harita Paketi Detaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız