Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FEAR 3'ün Soul Survivor Modu İçin Video Yayınlandı

Hayaleti görünce sakın ıskalamayın!
 
    F.E.A.R. 3'ün multiplayer modları, sıradanlaşan shooter multiplayerlarına bir ders vermek için hazırlanıyor sanki. Daha önce görmediğimiz türden 4 sıradışı multiplayer modu ile birlikte gelecek olan F.E.A.R. 3'ün bu modları arasında bir tek Soul Survivor tanıtılmamıştı ki, o da bugün yeni videosu ile birlikte kabuğundan çıkıverdi.
 
    Diğer modlarda olduğu gibi kendine özgün yapısıyla dikkat çeken Soul Survivor'da 1 vs 3 şeklinde roundlar düzenlenecek. Bu yalnız başına kalan oyuncu bir hayalet ve karşısındaki 3 oyuncunun bedenini ele geçirmeye çalışacak. Ele geçirdiği kişileri kendi safına çeken hayalet oyuncu, rekabet terazisini kendi lehine çevirmeye gayret gösteriyor. Oyuncu durumunu 1'e 3 iken, 2'ye 2, eğer başarabilirse 3'e 1 şeklinde değiştirmeye çalışan hayalet oyuncu uzak görünen galibiyeti kendi lehine çevirerek oyunu kazanmaya çalışacak. Bedeni ele geçirilen oyuncular ise bu sefer kendi takım arkadaşlarının peşine düşmek zorundalar. Bu farklı ve eğlenceli görünen mod için tek negatif söyleyebileceğim şey, sizlerin de farkettiğiniz üzere 4 kişiyle sınırlı kalması... Yine de buna da razıyız, artık Deathmatch, capture the flag vs dışında değişik modlar oynamaya aç kaldık doğrusu.

    Aşağıdan Soul Survivor videosunu izleyebilirsiniz. F.E.A.R. 3, 24 Haziran'da PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
soul survivor multiplayer mp mod F.E.A.R.3 F3AR Day 1 Studios Korku FPS Warner Bros. PS3 Xbox 360 PC
Yeni Catherine Görüntüleri Project Café'nin (Wii 2) Sistem Özellikleri Sızdı

gursoyf

1.6.2011 10:01:35

+1
iyi güzel anladık yeni modlar çıkarıyorlar fakat oyuncular yine de eski modları da oynamak isteyecektır. bence tdm , cf vs. modları da esgeçmemeleri lazım. yoksa elimizde grafiksel olarak pek birşey beklemediğimiz bu oyun ve daha önce hiç oynamadığımız ve beğenmediğimizde elimizde patlayacak birkaç mod ile ortada kalakalırız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.E.A.R. 3
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız