Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.E.A.R. 3'ün Skor Sistemi Bu Videoda Anlatılıyor

F.E.A.R. 3'te skor yapmak için bir çok strateji bulunuyor.
 
    Warner Bros. F.E.A.R. 3 tanıtımlarında son sürat gitmeye başladı. Şimdi de oyunun skor sistemini yakından gösteren yeni bir video yayınlandı.
 
     Fettel ve Point man ile birlikte co-op moda davetiye çıkaran F.E.A.R. 3,'te en iyi grup skorunu elde etmenin yolları ya takım çalışmasından yapmaktan, ya da ayrı ama etkili yollar izlemekten geçiyor.

    F.E.A.R. 3'te ayrıca 'Challenge' sistemi bulunacak. Bu sistem sayesinde oyuncular farklı oynanış stillerine göre ödüllendirilecekler. Yeni videoyu aşağıdan izlemeyi unutmayın!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
video skor sistemi co-op F.E.A.R.3 F3AR Day 1 Studios Korku FPS Warner Bros. PS3 Xbox 360 PC
Rapor:2011'de Japonya'nın En Çok Satanı 3DS Olacak Bloodrayne: Betrayal'dan 2 Yeni Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2011 11:06:35

0
Warner Bros, F.E.A.R. 3 için sıradışı bir reklam kampanyası yürütüyor. Daha önce film kalitesinde çekimlerle oyun için görüntülerin bu kadar iç içe geçtiği bir reklam kampanyası düzenlendiğini hatırlamıyorum. Warner Bros'un F.E.A.R. 3 için oyun haricinde birde F.E.A.R. film projesi mi var yoksa F.E.A.R. 3 sinematikleri gerçek görüntülerden mi oluşacak? Warner Bros'un, F.E.A.R. 3'ün tanıtımı için geniş bir bütçe ayırdığı kesin. F.E.A.R. 3 te dikkatimi çeken özellikler... Yenilenmiş Bir Yapay Zeka F.E.A.R 3 'te ki düşmanlarımız genel olarak ucubelerden ve askerlerden oluşuyor. Oyun boyunca ağırlıklı olarak eli silahlı askerlerle çatışıyoruz diyebilirim. Karşımıza çıkan düşmanın yapay zekâ seviyesi, oyunun zorluk seviyesi en zor da iken bir hayli iyi. Tabi ki zorluk seviyesini düşürdüğünüzde, karşınıza çıkan düşmanın yapay zekası da o derecede azalıyor. O yüzden oyunu en kolay zorluk seviyesinde oynayıpta, " bu ne biçim yapay zeka gibisinden bir yargıda bulunmanız doğru olmayacak

batangunes87

22.5.2011 15:25:38

0
her ne kadarda oynanışı eski gibi olsada... oyunda yenilik olmuş.. yükseltmeler eklenmiş... bu oyunun bomba gibi geldiği gösteriyor...

BSC Misafiri

22.5.2011 12:45:29

+2
filmi yapılması gereken en önemli oyunlardan birtanesi

rodibas9988

22.5.2011 11:48:08

0
amma bizim arkamızda olacaksa ohoo :D Kralı Gelsin :D

crysis8

22.5.2011 09:07:00

-3
BU OYUNUN KONUSUNE YAW :D SÜREKLİ KAPAKTA Bİ YARATIK :D

BSC Misafiri

22.5.2011 08:35:15

-1
fear ne ya tomb raider çksın siz görü nskoru :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.E.A.R. 3
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız