Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ewan McGregor, Obi-Wan Dizisine Diğer Star Wars Yapımlarından Daha Çok Heyecanlı

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Belli ki Ewan McGregor'ı da heyecanlandırmış.
 
Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerinin başlangıç tarihini açıklayan Ewan McGregor, dizi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Ewan McGregor, daha önce Star Wars: The Phantom Menace'ta Obi-Wan karakterini canlandırarak evrene dahil olmuştu. Söylediğine göre Ewan McGregor, Obi-Wan dizisi için diğer Star Wars projelerine oranla daha fazla heyecan duyuyor. Ek olarak da dizinin yönetmeni Deborah Chow ile çalışacağı için daha fazla heyecanlandığını söyledi.
 
Obi-Wan dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Dizinin çekimlerine ilkbahar aylarında başlanacak. Dizi 4 bölümlük tek sezondan oluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney obi-wan dizisi konusu ne zaman oyuncular
Black Myth: Wu Kong En Az 15 Saat Sürecek, 100'den Fazla Düşman Tipi Bulunacak DC, Black Adam'ı Sinematik Evrene Nasıl Ekleyeceğini Hala Düşünüyormuş

Firoles

14.9.2020 19:43:51

0
Klas adam :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız