Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2'nin Erken Erişim Tarihi Ertelendi

 
Rockfish Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı Everspace 2'nin erken erişim sürümü iptal edildi. Sebep ise yine dolaylı yoldan da olsa Corona virüsü. Oyunun Eylül ayında erken erişime açılması bekleniyordu.
 
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Oyun Geliştiricileri Konferansı, birçok şirketin Corona virüsü sebebiyle katılmamasından dolayı iptal edilmişti. Konferansın iptal edilmesinden dolayı da Everspace 2'nin Eylül'de yayınlanacak olan erken erişim tarihi ertelendi. 
 
Everspace 2 geliştiricileri bildiğiniz gibi oyun için bir bağış kampanyası başlatmıştı ve istenilen miktara ulaşmışlardı. Geliştiriciler ise Oyun Geliştiricileri Konferansı'na yayıncı ortak bulmak için bazı görüşmelerde bulunmaya gideceklerdi, ancak konferans iptal edilince bu durum haliyle gerçekleşemedi.
 
Ayrıca Cyberpunk 2077'nin Eylül ayına ertelenmesinden dolayı geliştirici stüdyo, Cyberpunk 2077 gibi bir oyunla, kendi oyunlarını aynı ay içerisinde çıkartmak istemediği için de erken erişim tarihi ertelendi. Açıklamaya göre oyunun erken erişim için yeni tarihi Aralık 2020. Oyunun kapalı alfa ve beta testleri ise sırayla Mayıs ve Ağustos ayına ertelendi.
 
Everspace 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Oyunun tam sürümü için henüz bir açıklama yapılmadı ancak 2021'in sonunda yayınlanması beleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
The Last of Us HBO Dizisinde Ellie'nin Cinselliği Değişmeyecek Gwent: The Witcher Card Game Android Versiyonu için Kapalı Beta Kayıtları Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız