Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evergate 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

 
Yayıncı PQube ve geliştirici Stone Lantern Games, 2D bulmaca platform oyunu Evergate'in 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a geleceğini duyurdu.
 
Xbox Series X'te 4K 60FPS olarak çalışacak. Xbox Series ve Xbox One için çözünürlük ve kare hızı değerleri belirtilmedi. Smart Delivery destekleyecek yani Xbox One versiyonunu satın alan kullanıcılar Xbox Series versiyonu için ek ücret ödemeyecek.
 
Evergate ilk olarak 18 Ağustos'ta Switch ve 1 Eylül'de PC için çıktı. PlayStation versiyonları da geliştiriliyor ve yakında daha fazla bilgi paylaşılacak.
 
Evergate, oyuncuların yaşam, ölüm, uzay ve zaman yolculuğunda çocuksu bir ruh olan Ki'yi kontrol ettiği öbür dünyada geçen rüya gibi bir 2D bulmaca platform oyunu. Yenilikçi Soulflame mekaniği zamanı yavaşlatma gücü verir ve oyunculara bu güzel ama unutulmaz dünyada nasıl gezinmeyi seçecekleri konusunda büyük esneklik sağlar.
 
Xbox Series X fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Evergate PQube Stone Lantern Games 2D Bulmaca Platform Oyunu
Telefon ile Kontrol Edeceğiniz Kaykay Oyunu Skapp için Kickstarter Kampanyası 27 Ekim'de Başlıyor XIII Remake Switch Versiyonu 2021'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evergate ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız