Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EverQuest Next Landmark Alpha Bu Akşam Başlıyor


     EverQuest Next Landmark alpha sürümü, Explorer Founder's Pack veya Trailblazer Founder's Pack alan oyuncuların erişimine, bu akşam açılıyor.
 
      EverQuest serinin geliştiricilerinden Dave Georgeson, bu alpha sürümün oyuna kendine adımış tutkulu oyuncular için olduğunu, bu oyuncuların sayesinde oyunun geleceğinin şekilleneceğini söyledi. "Yapım süreci içerisinde bir oyuncuya oyunu oynattığımız en erken versiyon bu. Bu oyuncuları sadece hataları bulmaktan öte bir görev bekliyor. İlk defa, oyuncular bize katılabilir ve geliştirici takımın bir parçası olabilir. Oyunun son halini almasında gözle görülür bir etkileri olacak."
 
     EverQuest Next Landmark, serinin diğer oyunlarının aksine, dünyayı inşa etme üzerine bir oyun olacak. Eğer siz de oyunun büyük bir hayranı iseniz ve Founder's Pack sahibiyseniz, bu akşam itibariyle oyunun şekillendirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
everquest everquest next mmo mmorpg sony sony online entertainment pc
Xbox One'da Gold Üyelere Hediye Oyunlar Yakında The Division'dan Yeni Bir Görsel

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EverQuest Next
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız