Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eternal Hope PC için 6 Ağustos'ta, Xbox One için Bu Yıl Daha Sonraki Bir Tarihte Çıkacak

 
Geliştirici Doublehit Games, macera oyunu Eternal Hope'un 6 Ağustos'ta PC için ve bu yıl daha sonraki bir tarihte Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun ilk bölümünü içerecek demo sürüm çok yakında yayınlanacak.
 
Eternal Hope; Ruhların Kaçışı ve daha birçok başarılı animasyon filmine sahip Studio Ghibli'nin sanat tarzından esinlenen bir macera bulmaca platform oyunu.
 
İki dünya arasında yolculuk yaparak sevgilisinin ruhunu bulup onu hayata geri döndürmeye çalışan bir çocuğun rolünü üstleneceğiniz oyunda boyut değiştirme yeteneğinizle çeşitli bulmacaları çözecek, düşmanlar ve dost yaratıklarla karşılaşacak ve sevgi, umut hakkında bir hikayeye tanıklık edeceksiniz.
 
Oyunun yönetmeni ve ses tasarımcısı Gabriel Oliveira tarafından belirtilene göre "Bu sadece bir video oyunu değil aynı zamanda büyüleyici sanatsallık ve gizemli karakterler ile hayata geçirilen duygusal ve merak uyandırıcı bir hikaye. Eternal Hope bizim şimdiye kadarki en iddialı ve tutkulu projemiz ve tüm oyuncuların kalbini çalacağımızdan eminiz."
 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Eternal Hope Doublehit Games macera bulmaca platform Xbox One PC
Far Cry 5 Bu Hafta Sonu Uplay'de Oynaması Ücretsiz Marvel's Avengers Canlı Yayını 24 Haziran'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eternal Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız