Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eşsiz Bir Hikaye Sunumuna Sahip Olan Sunset'in Çıkış Videosu Paylaşıldı

 
       Bağımsız yapımcılardan gelen ilginç oyun Sunset önümüzdeki günlerde çıkışını yapacak. Yapımcı ekip Tale of Tales, oyunun hikayesini konu alan çıkış videosu paylaştı.
 
        Sunset, 1972'de askeri diktatörlük ile yönetilen hayali bir Latin Amerika ülkesinde geçiyor. Oyunda Angela Burnes adında bir temizlik görevlisini yönetiyoruz. Evini temizlediğimiz kişi ise isimli gerçekleşen darbede önemli bir yere sahip Gabriel Ortega.
 
       Sunset'te her hafta gün batımından bir saat önce Gabriel Ortega'nın evini temizleyeceğiz. Her hafta yapmamız gereken yeni görevler bulunacak ve zaman geçtikçe hem Gabriel Ortega'yı daha yakında tanıyacağız, onun sırlarını öğreneceğiz hem de şehirdeki gittikçe büyüyen olaylara tanıklık edeceğiz.
 
        Oldukça farklı bir hikaye sunumuna sahip olan Sunset'in Steam sayfasına buradan ulaşabilir çıkış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sunset pc bağımsız indie hikaye 1972 latin amerika
Haftalık Canlı Yayın Programımız (18 - 24 Mayıs) Hounds: The Last Hope'un İkinci Sinematik Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunset
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız