Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Ubisoft Geliştiricileri Yeni Stüdyo Kurdu, Devolver Digital ile Yeni IP Üzerinde Çalışıyorlar

 
Ubisoft'tan ayrılan tecrübeli geliştiriciler Gabriela Salvatore ve Dean Evans yeni bir oyun stüdyosu kurdu.

Stüdyonun adı Beans Team ve şu anda yayıncı Devolver Digital ile birlikte yeni bir IP üzerinde çalışıyorlar. Detaylar henüz belli değil. Toronto merkezli geliştirici işe alımlara devam ediyor.

Gabriela Salvatore dört yılın ardından 2016'da Ubisoft'tan ayrılmıştı. Ubisoft'ta Far Cry 5 ve Primal'da oyun tasarımcısı; For Honor'da motion capture prodüksiyonu ve Starlink: Battle for Atlas'ta hikaye danışmanı olarak çalıştı. Daha sonra üç yıl boyunca Creative Assembly'de Total War serisinde oyun tasarımcısı rolünü üstlendi.

Dean Evans ise 12 yılın ardından 2018'de Ubisoft'tan ayrılmıştı. Far Cry 3: Blood Dragon'ın kreatif direktörlüğü dahil çok sayıda projede yer aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz
Geçtiğimiz Hafta Birleşik Krallık'ta En Çok Satan Oyunlarda F1 2020 İlk Sırayı Kaptı Giancarlo Esposito, Kariyerindeki Sıradaki Durağın Marvel Sinematik Evreni Olduğunu Düşünüyor

Muti20

13.7.2020 20:44:27

0
Bak bu guzel haber eski elemanlar is yapar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız