Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski STALKER Yapımcıları, STALKER'ın 'Gerçek' Ruhani Devamı İçin Hazırlanıyor


    Oyun dünyasının en atmosferik oyunları arasında sayabileceğimiz S.T.A.L.K.E.R. serisinin yapımcısı GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin öncesinde kepenk indirmişti. Bu firmadan bir ekip Survarium isimli bir proje üzerinde çalışmaya başlamıştı. Fakat STALKER'ı diriltmek isteyen tek ekip bu değil.
 
    GSC'den ayrılan başka bir ekip, West Studios'u kurdu. West Studios ise STALKER'ın 'gerçek' ruhani devamı için Kickstarter hazırlığı içerisinde. Peki firmada kimler yer alıyor? Önemli isimlerin liste şöyle,
 
Eugene Kim - STALKER Online'ın yönetmeni
Yury Negrobov - 2003'te GSC'ye katılmış, bütün STALKER oyunlarında görev almış.
Peter Dushynskyi - STALKER serisinin bütün oyunlarında ve Metro: Last Light'ta görev almış
Eugene Obertyukh - GSC kapanmadan önce STALKER 2'nin oyun motorunu geliştiren ekibin başında yer almış
Eugene Jablonj - STALKER Clear Sky, Call of Pripyat ve STALKER 2'nin animasyonlarını hazırlayan ekibin başında yer almış
Alex Moseichuk - STALKER: Shadow of Chernobyl'in consept çalışmalarını yapmış
 
    STALKER ve Metro gibi serilerde görev almış isimlerden oluşan yeni stüdyo, Areal isimli bir oyun için kolları sıvadı. Post-Apocalyptic bir evrende geçecek olan bu proje, açık dünya oynanışına sahip olacak. Areal'ın Kickstarter bağış süreci 26 Haziran'da başlayacak. West Studios'un şimdilik 30.000 dolarlık hedefi var görünüyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Areal'ın PC, PS4, Xbox One ve Wii U için hazırlanacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Stalker Areal West Studios Open World
Civilization Revolution 2, Mobil Platformlara Özel Olarak Geliyor EA Sports UFC'nin PS4 ve Xbox One Sürümleri Karşı Karşıya
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.6.2014 15:51:53

0
çok sevındırıcı bır haber gecen hafta stalkerı tekrar yukleyıp oynayasım gelmıstı. 30bın dolar az geldı gozume bu 30bın doları ne ıcın ıstıyorlar acaba ne ıhtıyaclarını karsılıcak

Kurosaki_Ichigo

23.6.2014 23:48:52

0
Kesinlikle harika bir oyun olacağını düşünüyorum.Oyunun içinde gerçekten bir hayat olduğunu hissediyordunuz oynarken.Korku ve gerilim öğelerini de başarılı kullanmışlardı.Aynı atmosferi hissettirebilmesi yeter de artar.

BSC Misafiri

23.6.2014 21:18:16

0
Harika bir haber. STALKER 2 olmasını çok isterdim ama piyasaya çıkacak yeni bir Post-Apocalyptic oyununun olması bile yeterli. Zaten Post-Apocalyptic tarzı oyunların çok olmadığını var sayarsak bu tarzı sevenler şimdiden heyecanlanmaya başlamıştır :)

Keras

23.6.2014 20:41:34

0
30 bin dolara bitane konsept çizip yayınlarlar artık devamını istiyosanız 2 milyon lirayı şu adrese getir. polisi ararsan stalker ölür.

Dictattor

23.6.2014 20:23:19

0
Konseptte gayet başarılı görünüyor, bakalım tamamlanmış hali nasıl olacak.

ortamkaos

23.6.2014 19:41:19

0
Survarium mükemmel grafiklere sahipti, bölüm tasarımları ve atmosfer fena değildi. Ama f2p fps modeli stalker'ın ruhen devamı olmasını engelliyordu. stalker sadece oradan oraya koşup bayrak kapmak, puanlama yarışıyla adam öldürmek değildi. stalker yalnızlığı, korkuyu, tükenmişliği, amaca giden yolda herşeyin mübah olduğu bir dünyayı simgeliyordu. Ekipteki adamlar iyi gibi. Bu sefer efsanenin gerçekten ruhen devamını getirebilirler. Gönül isterdi ki, stalker 2 çıksın ama olmuyor işte...

agathadaemonn

23.6.2014 19:36:34

0
"drfree" tamam da sevgili dostum, o zamanlar motion capture yoktu sanırım ya da pek kullanılmıyordu. Bir de Rus oyunu STALKER. Bizim böyle bir oyun yapabildiğimizi düşün yani..

syndicatedynamics

23.6.2014 18:51:46

0
animasyonları yapan adamı atsınlar animasyonları kötüydü.

BSC Misafiri

23.6.2014 18:46:22

0
Survarium zaten bana göre stalker hissini verebilecek gibi durmuyordu.. umarım Areal o tarifi güç stalker hissini vermeyi başarır..
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stalker Apocalypse ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız