Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski PlayStation Studios Çalışanları Liithos Adlı Yeni Bir Stüdyo Kurdu

 
 
VentureBeat'in belirttiğine göre eski PlayStation Studios çalışanları Michael Mumbauer ve Days Gone yaratıcı yönetmeni John Garvin, Liithos adında yeni bir AAA (büyük çaplı) video oyun stüdyosu kurdu.
 
Yeni kurulan stüdyo şu anda Ashfall adlı NFT odaklı açık dünya oyunu geliştiriyor. Oyunun konsollar ve PC için geliştirildiği belirtiliyor. Oyunun gerçek bir Web3 deneyimi sunması planlanıyor. Web3, Web 3.0 olarak da biliniyor ve internetin merkezi olmayan ve genel blok zincirlerine dayalı sürümünü temel alıyor.  Garvin ise Ashfall'ın senaristi ve yönetmeni konumunda yer alıyor.
 
John Garvin daha önce Days Gone ve Siphon Filter'da Sony'nin Bend Studio'sunda çalıştı. Michael Mumbauer ise yeni kurulan Liithos ekibinin CEO'su konumunda olup daha önce That's No Moon stüdyosunda CEO görevini üstleniyordu.
 
Mumbauer, VentureBeat'e verdiği bir demeçte şunları söyledi: "Geçmiş deneyimlerden ve That's No Moon'daki zamanımdan çok şey öğrendim. Bu yaratıcılığımı genişletmek için yeni bir girişime yelken açmak istedim. Oyunculara yeni bir AAA deneyimi sunmak için John Garvin, Hedera ve Liithos ekibiyle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyorum." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz açık dünya macera Ashfall NFT Web3
Star Ocean: The Divine Force Canlı Yayın Etkinliği 29 Haziran'da Yapılacak Sonic the Hedgehog 2, 400 Milyon Dolarlık Gişe Rekoru Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız