Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Imageepoch Başkanının Yeni Şirketi Mikage Yeni Oyununu Şubat 2019'da Duyuracak

 
Japon oyun stüdyosu Imageepoch 2015 yılında iflas başvurusunda bulunduktan sonra şirketin başkanı ve CEO'su Ryoei Mikage Şubat 2017'de "Mikage LLC." adlı bir şirket kurdu ve Mikage LLC yeni oyununu 9 Şubat 2019 gibi duyuracak.
 
Ryoei Mikage: Yeni başlığımızı 9 Şubat 2019 gibi duyuracağız. Halen duyuruyu nasıl yapacağımız ve promosyonlar gibi bazı konular üzerinde çalışıyoruz, bu yüzden duyurunun ertelenme ihtimali var."
 
Ryoei Mikage geçtiğimiz günlerde 4Gamer.net ile yaptığı röportajda duyurusu yapılacak oyunun "Imageepoch döneminde yaratılan bir IP'yi kullanacak bir başlık" olacağının sinyalini vermişti.
 
İmageepoch 10 yıllık serüveninde birçok oyun üzerinde çalıştı. Bunlar Sega'nın sahip olduğu 7th Dragon serisi, Marvelous'ın sahip olduğu Luminous Arc serisi, Bandai Namco'nun sahip olduğu Time and Eternity serisi, Capcom'un sahip olduğu Last Ranker ve Sol Trigger ile Stella Glow gibi kendi markaları. Ryoei Mikage yeni oyunun başka bir şirket tarafından mı yayınlanacağını yoksa kendileri tarafından mı yayınlayacağını belirtmedi, bu yüzden yukarıdaki tüm bu başlıklarından birinin devam oyunu olabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Celeste Geliştiricilerinin 2D Aksiyon Oyunun Skytorn İptal Edildi Aksiyon RPG Bloody Spell 16 Ocak'ta Erken Erişime Açılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız