Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski CoD Yapımcıları CoD'u Tahtından Edecek


     Call of Duty serisinin eski yapımcılarıyla arası kızışmaya devam ediyor. Activision tarafıyla sorun yaşadıktan sonra Electronic Arts'a geçen West ve Zampella ikilisinden sonra Call of Duty'e, eski yapımcılarından bir rakip daha çıktı.
 
     Activision'un eski kıdemlilerinden Dusty Welch, yeni oluşturduğu U4iA Games ile birlikte Call of Duty serisini tahttan etmeyi planlıyor. Welch'in yeni stüdyosuyla birlikte oluşturmayı planladığı ilk oyunu, tarayıcılar üzerinden oynanan ücretsiz bir FPS yapımı olacak.
 
     Konu hakkında Dusty Welch şöyle konuştu; "2000'li yılların başında FPS piyasasının başındaki oyunu(Sanırım Medal of Honor'ı kastettiğini anlamışızdır) tahttan etmek için Call of Duty serisini oluşturmuştuk. Şimdi U4iA'daki amacım, aynı şeyi Call of Duty üzerinde tekrarlamak."
 
     "Oyun ücretsiz ve tarayıcı üzerinden oynanacak olmasına rağmen AAA kalitede bir yapım olacak. Eğer bu tip oyunlarda iyi birşey yakalarsanız, başarıyı zaten elde edersiniz. Riot Games(League of Legends'in yapımcı ve sunucusu)'in yaşadığını önümüzdeki yıllar içinde U4iA da yaşayacak."
 
     Activision tarihinde önemli rol oynayan Dusty Welch, Guitar Hero ve Call of Duty serisinin bu günlere gelmesinde de büyük pay sahibi. Ancak şöyle bir düşündüğümüzde oyun endüstrisinin gelmiş geçmiş en çok satan oyununa ücretsiz bir yapımla karşı çıkmak, biraz zor gibi gözüküyor. Bekleyip görelim, belki de Welch amacına ulaşır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
modern warfare 3 dusty welch u4ia call of duty
Kinect Japonya'da 115 Bine Yaklaştı Famitsu'dan Tam Puan Alan İlk Batılı Oyun Skyrim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.2.2012 14:40:20

0
şöyle birşey var moh'un yaratıcısı yine bu ekiptir.aynı şekilde cod yaratıcısıda bunlardır.şimdi yine ea ye döndüler ve codu tahtından indireceğiz diyorlar mohu tahtından indirdiler coduda indirirler.inşallah tekrar moh üzerinde çalışırlar çünkü cod ile kapışacak olan oyun bf değil moh'tur.

By_cLL

2.12.2011 22:17:09

0
CoD'u tahtından indirmek; çocuğun elinden şeker almaya benzemez. Ayrıca; Tarıyıcı üzerinden ne kadar kaliteli bir oyun yapabilirler ki ? Bunlar ancak boş vaatler... CoD'u tahtından indirebilecek tek oyun Battlefield'dır.

AssassN

1.12.2011 19:09:18

0
arkadaşlar bence kim cod ve bf tarzı oyunlara rakip gelmesini istemezki ama eğer gerçekten iyi bi oyun yapacaklarsa bf 3 mw3 kavgasını bitirecek bi oyun olsun yoksa valla kimse çekemez bu rekabeti demedi demeyin :D

BSC Misafiri

1.12.2011 15:48:39

0
@Tayfun Kardeşim COD önde değil E3 de yapılan bir oylamada BF3 kazanmış ;) Ayrıca COD 'u singlesi için değil online 'ı için alıyorlar BF3 deki maplar çok buyuk ve cazip edici değil .

BSC Misafiri

30.11.2011 23:08:32

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Crynet Bak Bu Konuda Haklılar.. Modern Warfare 3 Haksız Yere para Kazanmaya Devam Ediyor Modern warfare 2 Yamalarayarak tekrar Önümüze Koydular Bunu Gelde Amerikaya Anlat :) Bence Call Of Duty Serisini Tağtından etmek için Frostbite Gibi Bir Grafik Motorunun Sahibi Olmak Ve Free Oyun Yapmamak gerekir
Ağır liselisin. Öyle böyle değil. Önce yazacağın yazıda birilerine taş atmadan önce düşün olur mu? Bu bahsettiğin şey, askerlik ya da oy vermek gibi bir konu değil ki mecburiyet olsun. Sen tamamıyla kişilerin keyfiyetine kalmış bir olguyu tuttun da o akılla eleştiriyorsun. Sanki zorla aldırıyorlar. Bak kardeşim, ben 22 yaşında bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Belki merak etmişsindir, oyun programlama ile de yakınım bayağı ve projelerimin arasında da mevcut. Yani altyapımız birazcık var da konuşuyoruz. Senin eleştirdiğin oyun dünyada kaç milyon kişi tarafından tercih edildi? Cevap belli. Ama sen inatla dipsiz kuyulara taş atmaya devam et. Frostbite 2 dediğin ve öve öve bitiremediğin o oyun motoru Unreal Engine'in akrabası gibi ve nVIDIA ile de aynı. Nasıl mı? DirectX 11'den şu anda en çok kim para kazanıyor sorusunun cevabı ilacın olacaktır. nVIDIA yazılımcılarının temellerini attığı bu oyun motoru bir danışıklı dövüş sonucu çıktı ortaya. Anlamadı isen hala burda durmanın alemi yok, senin için sağ üst köşeye x işareti konmuş, üzerine fareni sürebilirsen kırmızı yandığını göreceksin. Eğer bilgisayarın açılırken windows xp yazıyorsa o zaman direkt kırmızı renkte zaten. Heh buldun mu? Şimdi ona farenin sol tuşu ile bir kere tıkla. Hala cesaret edemediysen devam edeyim. Türkçe diye sen ne konuşuyorsun bilmiyorum ama taht kelimesini ömründe hiç görmemiş bir kişi için ne denir bilemeyeceğim. Noktalama hatası desen değil, imla falan da değil. Yahu herif taht nasıl yazılır haberi yok. "Tağtından" ne demektir bilader. Tarayıcı bile hata veriyor, IE kullanmıyorsan. İlkokul 4'ten sonra sosyal bilgiler var ders olarak, eğer hala varsa. Orada bile geçiyor tahttan indi, tahta çıktı şeklinde. Ya yazıklar olsun, çık git şuradan insanı kızdırma.

CaLaquendi

30.11.2011 22:41:06

0
Başlangıcı olan birşeyin sonuda olur gençler.

porsux

30.11.2011 20:49:37

0
Arkadaşlar cod serisinin sorunu çok açık. Ne grafik nede başka birşey. Oyun aşırı çizgisel.Sorun bu. Sürekli bir curcuna ortamı var.Yani gerçek savaştada tabiki böyle curcunalı ortamlar olur ama herşey birbirine karışıyor ve hemen hemen her bölümde böyle.Ve sahneler birbirini tekrar ediyor.Yoksa ben sesleri yine beğendim ve grafiklerde belki biraz daha geliştirilebilirdi ama yinede yeterli seviyede gibi..(bf 3 ten sonra pek yeterli değil tabi ama neyse) Multi olayı kişiseldir yorum yapamıyorum. Yani cod artık şu film tarzı oynanış şeklini bırakmak değilde en azından biraz azaltıp artık psikolojik savaşı hissettirse biraz daha iyi olur dimi arkadaşlar ? mesela hanginiz cod 4 teki sniperlı bölümden etkilenmediki ? ne vardı peki orda bizi etkileyen ? ben söyleyim : SAVAŞ PSİKOLOJİSİ

bocekgrafik

30.11.2011 20:12:12

0
İnşallah inşallah. Çıksın. COD serisinin geliştirilmeden çıkarılması, iyi veya kötü oyun olması konusunu bir tarafa bırakıyorum. İçinizde bu serideki aşırı derecede olan hile sorununa rağmen oyunu oynarken zevk alan var mı bilemiyorum.

by_endless

30.11.2011 19:49:58

0
valla helal size stunu forumdan sildiniz laflarınızla

killuminati25

30.11.2011 17:56:27

0
quote:

BSC Misafiri MW 4 için kapı aralasalar
mw serisi bu oyunla bitti.

BSC Misafiri

30.11.2011 16:21:14

0
Ya zaten piyasada adam akıllı tek tük oyun var, var olan birşeyi yıkıp tekrar yola koyulmak bence zor keşke tekrar birleşselerde MW 4 için kapı aralasalar.Tamam belki dediğini yaparlar ama dediğim gibi birleşseler çok daha iyi bir COD karşımıza çıkar.

Veyron720

30.11.2011 16:17:28

-1
cod zaten tahtan indi

wisla

30.11.2011 15:03:58

0
Öyle bir oyun çıkardınız ki tahtan indirilmesi zor (Modern warfare) Bu oyunu Türkiye'de tahttan indirebilirsiniz fakat Avrupa'da biraz zor. Bunu yapabilmeniz için abuk sabuk oyunlar değil yeni nesil bir oyun getirmeniz gerekiyor. Eski kafayla değil boş ve ileri düşüncelerle bunu başarabilirsiniz.

cristiano_

30.11.2011 13:51:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13 stun s.ktir git artik su forumdan !
:) cuk oturmuş :D

Cpt. Miller

30.11.2011 11:49:07

+1
Pek inandırıcı değil yine de BO 2'den sonra umarım son CoD oyunu olur. Bir zamanlar çok sevdiğim bu serinin artık ismini bile duymak son derece itici geliyor. Activision'da azıcık beyin olsaydı yapımcı firmalara ilginç gelicek değişik tarzda oyunlar da yaptırırdı. Grafik motorunu değiştirmeden zombie veya western tarzı oyunlar yapılsa mutlaka tutulurdu, konu çok ama uygulayan yok. Ubisoft kendi oyunlarını yapıyor ve hepsi bir öncekine göre yenilik içeriyor. Artık fps savaş ve ilerle türünden gına geldi, bu yüzden AC ve Batman serileri gibi oyunlar daha çok ilgi görüyor.

Harvey Dent

30.11.2011 11:08:33

0
Bu spekülasyonlar daha çok Call of Duty'nin işine yarıyor.

killuminati25

29.11.2011 21:19:44

0
quote:

stun ama artık yeter herşey mı aynı olur grafık aynı ses aynı.. oynanış aynı...seri oyunlar bir sonrakı oyunlarda kendılerıne bırşey katmak zorundalar.. hıkaye ıle ovunuyorsunuz onu bıle kısaltmışlar... oyunu sınematık yapıyım derken çizgiselleştırmışler... evet kardeşim gerçekten kötu... bana şimdiki neslın grafıgını versın azımı açmam... okadar para kazanıyorlar insan sesi düzgünleştırır.. yıkılabılır çevre koyar en azından..:S yapay zeka daha iyi olması gerekırken... senaryo daha uzun olması gerekıyor... çok satıyor diye gittikçe kötu bir oyun çıkartıyorlar
ben sana ne diyeyim ki hala grafik diyorsun dinin imanın grafik olmuş şartlamışsın kendini.bak ben ne diyorum oku adam ol sen oyun oynayıp değerlendirelim.ses diyosun ya hangi oyunda bu kadar güzel karakter seslendirmeleri gördün soundtrack gördün?hikaye kısa diyorsun mw1 ve mw2den daha uzun sürdü bi kere.bitmek bilmedi.yapay zeka kötü diyorsun veteranda açta gör yapay zekayı adamlar siper alıyorlar,kafanı çıkarttığın an mıhlıyorlar.daha napsın adam sana ışınlansınmı.oynanış aynı diyorsun,zaten burdan sonra senle muhattab olmak bebekle muhattab olmakla aynıdır benim için.devam et kardeşim bir de objektiflikten bahsediyor hey allahım ya:D

BSC Misafiri

29.11.2011 20:27:00

+1
Arkadaşlar ben bf3 oynamadm ama Badcompany 2yi öve öve öve öve bitiremediler bi oynaym dedim 15 dk dayanabildim.COD serisini ilk günden beri takip ediyorum. ben bad company 2 denen oyunu oynarken adamın öyle bi silah tutuşu ve ateş edişi vardı ki cod1 bile daha güzel dedim. Bence kimse CoD'a karşı BFyi savunamaz ama; MW3 hayal kırıklığı, cod kendini geliştirmiyo , CoDun single'ı iyi değil , kısa ,yapay zeka zayıf , Grafikler kötü, sesler dandik, gibi yorumlara da üzülerek katılıyorum son 3 yıldır cod bana hiç güzel gelmiyo mw3 de mw2 de orjinal var bende ama hergün açıp COD4 (saygıyla anıyorum) oynuyorum. 2.si de stun kardeş bi konuda haklı bi oyunun single playerı benm için hiçbişey ifade etmiyo hele ki mw3 ise. Dediği bütün saçmalıklara katılıyorum (sp hakkında tabi) Ama konu mp olunca göz önünde bulundurmanız gereken şeyler var: 1- Steam geldi geleli TRden bu oyunu düzgün oynayamıyoruz.herkes almıyo ve eğer eviniz ankara'dan doğuda ise ping yüzünden mal oluyonuz ve bi çözüm yok. DEDİCATED SERVER denen şeyin değerini anladm ben cod sayesinde. 2- cod4te 20 kişilik haritalarda 40-50 kişi oynuyoz mw2 ve mw3te 25-30 kişilik haritada 18 kişi :S eksileri çok yok değil ama o adamın hareketleri silah tutuşu şarjör değiştirişi hoplayıp yere yatması bile BFye tercih etmem içim yeterli bence.biçak fırlatabildiğin bi oyun bu daha ne olsun NOT: Bıçak fırlatıp adam vurmak jetle duvar yıkmak gibi kolay değil o yüzden atıp ayağından vurmayı başarırsan adam ölüyo önce yap sonra konuş bence

BSC Misafiri

29.11.2011 17:18:58

+5
Eğer Battlefield 3, Call Of Duty adı altında gelseydi mw3 ün 2 3 katı daha fazla satardı.. Artık insanlar daha videosuna bile bakmadan ''aha kal of dati'' diyerek gidip alıyorlar..Ben artık sadece isimden sattığını düşünüyorum.. Ki bir fanlığımda yoktur.. Çocukluğumdan beri babamla Moh u da Bf yi de Cod u da oynamışımdır.. Hala da oynarım.. Ama insanların artık Cod un kabak tadı vermeye başladığını anlaması gerekir...

cristiano_

29.11.2011 16:43:40

+1
stun 29.11.2011 15:30:02 similasyon havası ses ve yıkılabilir çevre evet bunlar var ama bak sen anlayamıyosun olayı anlatmakta imkansız gibi :) sp için konuşuyorum bunlar varda ne işe yarıyo oyuna bişey katmışmı aksiyon artmışmı tempo varmı yok sıkıcı ilerleyiş hiç bi aksiyon yok biran önce bitsin die bekledigim oyunlardan biri, cod serisini geçmek imkansız hele bide multi odaklı oyunla bak şunu unutma (OYUNLARI SENARYOLARI EFSANE YAPAR) ve insanlar beklerler bi sonraki oyun yapılsada sp oynasak die o yuzden bf nin cod u geçme gibi bi şansı yok cod un sesleri kotu fln diosunuz yıllardır ses e bişey denmiyodu delinin biri kuyuya taş atıyo :) allah allah ya noldu birden seslere taktınız COD un buyuklügüne saygı duymuyosunuz boyle devam edin, siz cod u küçümsedikçe cod büyücektir mp hakkındada bişeyler diimde mpye laf edemiyosun demi gibi laf yapma mp cok kişisel bişeydir kimi jete binmek ister kimi bıcak atmak şans eseri oldurmek ister buna karışamazsın

stun

29.11.2011 16:35:30

0
bak kardeşim .. ben her oyuna objektıf davranırım black ops dahıl cod serılerını oynadım ..black opsun hıkaye sunumu çok daha guzel... ama artık yeter herşey mı aynı olur grafık aynı ses aynı.. oynanış aynı...seri oyunlar bir sonrakı oyunlarda kendılerıne bırşey katmak zorundalar.. hıkaye ıle ovunuyorsunuz onu bıle kısaltmışlar... oyunu sınematık yapıyım derken çizgiselleştırmışler... evet kardeşim gerçekten kötu... bana şimdiki neslın grafıgını versın azımı açmam... okadar para kazanıyorlar insan sesi düzgünleştırır.. yıkılabılır çevre koyar en azından..:S yapay zeka daha iyi olması gerekırken... senaryo daha uzun olması gerekıyor... çok satıyor diye gittikçe kötu bir oyun çıkartıyorlar

killuminati25

29.11.2011 16:24:54

0
tayfungun yazsada yazmasada her konunun içindesin kusura bakma.ağır bf fanboyu olduğun belli oluyor.biraz saygı göster adamlar uğraşıyorlar yapıyorlar.bide öyle bir abartıyorsun ki grafiği kötü diye sanki adam sana mario grafiği veriyor.eskidiğini herkes biliyor ama o oyunu oynarken grafiklere bakma gibi bi derdin de olmuyor zaten.oyununun hikayesine bi kapıldınmı arkadan sesleneni bile duymuyorsun.

stun

29.11.2011 15:53:17

-2
sercan_190735 29.11.2011 15:36:38 bir mermı atmakla yıkılmıyor o duvarlar.. tabı senıde anlıyorum tank -rpg- jet mermılerı roketler vs duvarları yıkabıldıgınden haberın yok :? yada bunları multıplayer arenada görmedıgın için.. aklına bile gelemıyor... ben boş yere kımse bir yorum yazmadan yazmam zaten... tayfungun '' adlı kullanıcıınn yorumuna bakarsan ılk ona cevap vermek ıçın yorum yazdım...

wictoRy

29.11.2011 15:42:50

0
yapacaksan yap oynayalım da abi browser oyunuyla CoD'u deviricem diyorsun.Olmayacak duaya amin denmez :D

killuminati25

29.11.2011 15:36:38

+1
quote:

yıkılabılır çevre yok çok kalıtelı....
bir mermi atmakla koskoca duvar yıkılıyorsa o kalitelidir ve gerçekçiliktir evet sende haklısın.ayrıca sen niye her cod haberine balıklama atlayıpta codun aleyhine yazıyorsun?biz gelip bf haberinin içine ediyormuyuz?kardeşim madem codu beğenmiyorsun okursun adam olursun ha bu süre içindede belki büyürsün girersin ea yada başka bir oyun şirketine paşalar gibi yaparsın oyununu bizde oynar değerlendiririz.buraya gelip böyle atıp tutunca egonumu tatmin ediyorsun anlamadım ben senin amacını.

stun

29.11.2011 15:30:02

0
BSC Misafiri 29.11.2011 15:04:04 kusura bakmada ... call of duty '' ismini bukadar ünlü populer yapan adamlar onlar zaten... cod 2-mw1-mw2 gibi guzel oyunlar yapmasaydılar... öyle herkez satın almazdı zaten... şimdi bakıyoruz grafıkler dönemın altında... senaryo kısaltılmış... yapay zeka da ilerleme yok, ozamanlar çok iyiydi.. adını da öyle kazandı zaten sen baya bi misafirmissin ki birşeyden haberin yok :D

!!!ahmet!!!

29.11.2011 15:21:51

0
isallah eski oyun yapımcısı sıfırdan güzel bi oyun cıkarır ve bunun gibi shooter oyunlarına yenilikler lazım hep adam öldürüyoruz baska bisey yapmıyoruz

BSC Misafiri

29.11.2011 15:04:04

-2
gördük biz o yapımcıları , ea da çalışıyorlar güyya bf3 için çalışıp mw3 ü tahtından edeceklerdi... activision iyiki kovmuş bunları. elemanların hiçbirşey yaptığı yokmuş demekki , onlar olmayınca mw3 , mw2 den daha güzel oldu , adamlar yatarak maaş alıyormuş demekki.

stun

29.11.2011 15:03:42

-1
cristiano_ 29.11.2011 13:12:33 ben sadece bf yi grafııgı için değil similasyon havası geniş harıtaları ve araç kullanımı için sevıyorum....ses ve yıkılabılır çevrede bunları pekıştırıyor... kendı azınla soyluyorsun... her sene çıkıyor ve gelıştırmıyor diye ama almaya devam edıyorsun bravo.... her şeyı yapıyorlar :? derken:? grafık harıcınde... ses yok yapay zeka yok binaları bidonları, kamyonetlerı oncekı oyunlarından kopyalıyorlar.. oynanış aynı , senaryosu çok kısa bak neler neler çıkıyor... takım arkadaşları bön bön bakıyor... merakını giderdim... grafıklerı çok ıyı olsun demıyorum ama dönemın çok gerisinde... rage ' e bakarsan anlarsın..

AsiCimbomlu

29.11.2011 13:56:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun AsiCimbomlu 29.11.2011 13:36:46 sana buradan acayip guluyorum.. konsola bf3 nasıl çıkıyor :? çokta harıka onu geçtım... şımdıkı konsollarda RAGE gibi konsol odaklı oyunlarda var.... kusura bakmada bu onunla alakalı değil... milyonlarca insan alıyor ..sende beğeniyorlar.. diyorsun... hayır efendım niye anketler tersını gösterıyor ozaman :? kusura bakmada bızım ulkemız dışında insanlar alacagı oyunu beğenmese bıle orjinal alıyor... sen bana diyemessın ki şu kadar ınsan oyunu beğendı ... nereden bılıyorsun :? ama anketlerden anlarım ne kadar kişi beğendı beğenmedı ... bu konsollara.. killzone 3 gibi fps oldugu için verdım...uncharted 3 gıbı .... geow 3 , batman gibi yapımlar çıkıyor kı bunların grafıklerı çok guzel... konsolun gucuyle değil codun geri kalmışlıgıyla alakalı ... bak RAGE ın grafıgıne hem multıplatform hemde konsol odaklı bf3 un konsoldakı grafıgınede bakabılırsın şu konuya gelırsek gokyuzune ınsan oakdar uzaga fırlatamaz... ve insan ayagının biraz ustune gelen bıçaklada ölmez.. ben bf3 un SINGLEPLAYERINI beğenmedım zaten ama siz codun SINGLEPLAYERINI öve öve bitiremedınız... ve hatalar ortada yapay zeka yok... çok kısa, ses yok, çok fazla çizgisel... .sadece benmi çizgisel diyorum :? git aç mw3 incelemesıne editör ne diyor .. :?
psnde hergün en az 200 bin küsür kişi online live milyonlarca kişi bunlar oyunu beğendi mesela ben bu konsollara yeni bir cod çıkmaz demiyorum ama yeni konsolların çıkmasına yakın yenisini yapmazlar. eğer bf 30 milyona yakın çıksaydı bf3 böyle olmazdı. adamlar oyunu iyi yapalım sevenimiz olsun diye geliştiriyor yoksa onlarda bilir oyunumuz satıyor bizde az geliştirelim demeyi

stun

29.11.2011 13:48:02

-1
AsiCimbomlu 29.11.2011 13:36:46 sana buradan acayip guluyorum.. konsola bf3 nasıl çıkıyor :? çokta harıka onu geçtım... şımdıkı konsollarda RAGE gibi konsol odaklı oyunlarda var.... kusura bakmada bu onunla alakalı değil... milyonlarca insan alıyor ..sende beğeniyorlar.. diyorsun... hayır efendım niye anketler tersını gösterıyor ozaman :? kusura bakmada bızım ulkemız dışında insanlar alacagı oyunu beğenmese bıle orjinal alıyor... sen bana diyemessın ki şu kadar ınsan oyunu beğendı ... nereden bılıyorsun :? ama anketlerden anlarım ne kadar kişi beğendı beğenmedı ... bu konsollara.. killzone 3 gibi fps oldugu için verdım...uncharted 3 gıbı .... geow 3 , batman gibi yapımlar çıkıyor kı bunların grafıklerı çok guzel... konsolun gucuyle değil codun geri kalmışlıgıyla alakalı ... bak RAGE ın grafıgıne hem multıplatform hemde konsol odaklı bf3 un konsoldakı grafıgınede bakabılırsın şu konuya gelırsek gokyuzune ınsan oakdar uzaga fırlatamaz... ve insan ayagının biraz ustune gelen bıçaklada ölmez.. ben bf3 un SINGLEPLAYERINI beğenmedım zaten ama siz codun SINGLEPLAYERINI öve öve bitiremedınız... ve hatalar ortada yapay zeka yok... çok kısa, ses yok, çok fazla çizgisel... .sadece benmi çizgisel diyorum :? git aç mw3 incelemesıne editör ne diyor .. :?

AsiCimbomlu

29.11.2011 13:36:46

-1
quote:

Orijinalden alıntı: stun AsiCimbomlu 29.11.2011 11:27:19 işte satışlarla başarı savunma akılsızca birşey çunku para sızın cebınıze girmiyor 2.. si goruyoruz... puanları.... bu sitede bak puanlara.. .yada metacritic tekı oyuncu paunları yada 300.000 kişi ye bakalım: ? cod fazla arcade gokyuzune bıçak atıyorsun adamın bacagına saplanıyor bacagına adam öluyor... satıyor ama anket sonuçlarıda ortada demekkı alan herkez memnun değil ustelık hiçte geliştirmiyor kenıdını... ben bf3 un mp ını savunuyorum ama siz codun single ını savunuyorsunuz... oda ortada ... savundugunuz şeyınde çok fazla eksıgı var çok çizgisel yapay zeka yok... takım arkadaşları yardım etmıyor ..grafık yok ,,ses yok ,,yıkılabılır çevre yok... hanı araç kullanımı ve buyuk harıtayı geçtım... diğerlerı olsa yeter senaryo modunu savunuyorsunuz senaryo modu çok kısa ************************** by_endless 29.11.2011 11:28:12 ben saçma yorum yapmıyorum....cod haberlerıne giriyorum bakıyorum.. ama illa bir codcu laf atıyor... buyrun bakın... yok şöyle yok şöyle genelde haberlerde satış haberlerı oluyor satıştan oyun mu savunulur sanane !: ? senmı kazanıyorsun parayı ....
sen hala anlamıyorsun satış rakamından kastım para değil milyonlarca insan. o anketlerdeki adamlar oyunu alınca neler beklediğini bilmiyorlarmıyı sanki o kadar açıklama video felan. onlara rağmen alıpta beğenmiyorlarsa onların suçudur. adamlar geliştirmiyor çünkü bu haliyle oyunu alan varken niye eski konsollara yeni oyun yapsınlar. bıçak diyorsunda oyun arcade ne bekliyorsun en azından bf3 deki gibi eod botla adama çarpıp öldürmüyor. keskin birşeyle öldürüyor. singledeki yapay zeka yada çizgizelliğe ilk laf eden sensin ama bf gibi kaliteli bir oyundada bunlar var ?

cristiano_

29.11.2011 13:12:33

0
stun 29.11.2011 11:18:19 bfci titre ve kendine gel :) cod u tahdından indiremez hic kimse sen her zmn ki gibi saçmalıyosun her sene hiçç aksatmadan cıkan oyundan ne derece yenilik bekliyosunuz anlamıyorum yapmaları herşeyi yapıyolar ztn grafik ve ses haric senin tek sorunun grafik bu bi gercek :) cod yeni grafikle cıkınca ne bulcanda sataşcan onu merak ediyorum

BSC Misafiri

29.11.2011 13:12:31

0
cod artık bir marka hiç zannetmiyorum başarabileceklerini.moh konusuna gelince,mohta modern warfare gibi bir efsane seri yoktu.bu yüzden düşüşü kolay oldu.fakat artık codun mw gibi bir gerçeği var ve büyük bir hayran kitlesine sahip.cod,moha göre daha şanslı bir seri oldu bu açıdan.indiremezler diyemem ama baya zorlanacaklar bu konuda yani uzun zamana yayılacak bir süreç olacak bu.millet ne zaman coddan bıkar o zaman iner tahttan ki bunun da bir 10 yılı var:D

stun

29.11.2011 13:11:43

-2
AsiCimbomlu 29.11.2011 11:27:19 işte satışlarla başarı savunma akılsızca birşey çunku para sızın cebınıze girmiyor 2.. si goruyoruz... puanları.... bu sitede bak puanlara.. .yada metacritic tekı oyuncu paunları yada 300.000 kişi ye bakalım: ? cod fazla arcade gokyuzune bıçak atıyorsun adamın bacagına saplanıyor bacagına adam öluyor... satıyor ama anket sonuçlarıda ortada demekkı alan herkez memnun değil ustelık hiçte geliştirmiyor kenıdını... ben bf3 un mp ını savunuyorum ama siz codun single ını savunuyorsunuz... oda ortada ... savundugunuz şeyınde çok fazla eksıgı var çok çizgisel yapay zeka yok... takım arkadaşları yardım etmıyor ..grafık yok ,,ses yok ,,yıkılabılır çevre yok... hanı araç kullanımı ve buyuk harıtayı geçtım... diğerlerı olsa yeter senaryo modunu savunuyorsunuz senaryo modu çok kısa ************************** by_endless 29.11.2011 11:28:12 ben saçma yorum yapmıyorum....cod haberlerıne giriyorum bakıyorum.. ama illa bir codcu laf atıyor... buyrun bakın... yok şöyle yok şöyle genelde haberlerde satış haberlerı oluyor satıştan oyun mu savunulur sanane !: ? senmı kazanıyorsun parayı ....

aykut291

29.11.2011 11:33:16

0
Hadi hayırlısı yapsnlarda oynıyalım. seve seve.

by_endless

29.11.2011 11:28:12

+1
evet ama senin gibi seviyesiz yorum atarak yapmıyorum bunu mesela her cod haberinin altına yaptığın saçma yorumlar

AsiCimbomlu

29.11.2011 11:27:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun AsiCimbomlu 29.11.2011 11:01:02 bak ne diyim şimdi sana ..hiçbir oyunun kıramadıgı parayı kırıyor bu oyun... buda demek oluyorki.. biraz oynanışlarda yenılıklere gdilmelı... isterlerse sesin , grafıgın en iyisini yapabılırler.... yıkılabılır çevre sunabılırler... single playera daha iyi yapay zeka daha uzun yapabılırler.... ama bu oyun bu satışlar haketmıyor çunku yenılık yok .. böyle satınca... activisionda aynı oyunu her yıl çıkartıyor... sonuçta satıyor değilmi .? satın alanların duşunmesı lazım acaba hakedıyormu diye... satın aldı diye yalan yanlış savunması değil haketmedıgı ortada.. ben coda duşman bırı değilim black opsu bende oynadım ama mw2 den beri baya bir düşüşteler
adamlarda aa yeni cod çıkmış hadi alalım demiyorlar ben bu oyundan zevk alırmıyım diye düşünüyorlar alıyorlar. her yıl önceki yıla göre en az 5 milyon fazla satıyor o 5 milyon kişi oyunu alınca neyle karşılaşcanı bilmedenmi alıyor ? demekki hak edicek şeyleri varki alan var. dice boşa uğraşıyor oyunu adam akıllı yapmak için az arcede yapsa o oyunla siler codu ama adamlar tutturmuş ağır oynayışa. hem sen galiba bfnin singleyi oynamadın galiba ki codunkini eleştiriyorsun

stun

29.11.2011 11:18:19

-2
by_endless 29.11.2011 11:12:01 hahaha :D hakaret ederek biyere varamassın... anca kendını komık duruma duşurursun

by_endless

29.11.2011 11:12:01

+3
AsiCimbomlu boşver uğraşma stunla şuan onun kafası bi dünya olduğu için saçmalıyo

stun

29.11.2011 11:11:34

0
AsiCimbomlu 29.11.2011 11:01:02 bak ne diyim şimdi sana ..hiçbir oyunun kıramadıgı parayı kırıyor bu oyun... buda demek oluyorki.. biraz oynanışlarda yenılıklere gdilmelı... isterlerse sesin , grafıgın en iyisini yapabılırler.... yıkılabılır çevre sunabılırler... single playera daha iyi yapay zeka daha uzun yapabılırler.... ama bu oyun bu satışlar haketmıyor çunku yenılık yok .. böyle satınca... activisionda aynı oyunu her yıl çıkartıyor... sonuçta satıyor değilmi .? satın alanların duşunmesı lazım acaba hakedıyormu diye... satın aldı diye yalan yanlış savunması değil haketmedıgı ortada.. ben coda duşman bırı değilim black opsu bende oynadım ama mw2 den beri baya bir düşüşteler

AsiCimbomlu

29.11.2011 11:01:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun AsiCimbomlu 29.11.2011 10:26:19 kalite ' sıne yetişemedı :? grafıkler çok kalıtelı :? ses çok kalıtelı :? kuçucuk harıtaları çok mu kalıtelı :? o gokyuzune bıçak atıyorsunda... insan ustu guçle.. çok kalıtelı anlıyorum.. yıkılabılır çevre yok çok kalıtelı.... ovundugunuz sıngle playerın kısalıgı ve yapay zekaları çok kalıtelı ya... hele codun multıplayerındaki değişim varya... butun codlardan farklı bir kalite :D Allah akıl dagıtırken sen neredeydin :D sen oyunlara objektif bakmayı öğren sonra gel konuşalım
benim kastettiğim isminin kalitesiydi ayrıca her oyunda bfdeki dinamikler mi olmalı ? (eksiyi ben atmıyorum)

stun

29.11.2011 10:57:51

-1
eksi atmaktan vallahi zevk alıyorsun... çok saçma yorumlar yapmana rağmen eksı atmazken :D çok hoşunuza gidiyor :D

stun

29.11.2011 10:52:27

-2
AsiCimbomlu 29.11.2011 10:26:19 kalite ' sıne yetişemedı :? grafıkler çok kalıtelı :? ses çok kalıtelı :? kuçucuk harıtaları çok mu kalıtelı :? o gokyuzune bıçak atıyorsunda... insan ustu guçle.. çok kalıtelı anlıyorum.. yıkılabılır çevre yok çok kalıtelı.... ovundugunuz sıngle playerın kısalıgı ve yapay zekaları çok kalıtelı ya... hele codun multıplayerındaki değişim varya... butun codlardan farklı bir kalite :D Allah akıl dagıtırken sen neredeydin :D sen oyunlara objektif bakmayı öğren sonra gel konuşalım

AsiCimbomlu

29.11.2011 10:26:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun AsiCimbomlu 29.11.2011 08:38:38 işte senın sorunun bu sanane pazar payından sen mı kazanıyorsun paraları :? başarı olarak tahtından etti ... anketler.. metacritic oyuncu puanları.... bu sitenin puanıda bunu kanıtlar nıtelıkte..
ben gerçekleri söylülorum adamlar sadece parayı düşünüyor dice bunun için kaliteli bir oyun yaptı ama gene olmadı codun kalitesine yetişemedi

stun

29.11.2011 10:18:21

-4
eksıleyerek kendınızı avutamassınız :D hahah :D

stun

29.11.2011 09:49:20

-8
AsiCimbomlu 29.11.2011 08:38:38 işte senın sorunun bu sanane pazar payından sen mı kazanıyorsun paraları :? başarı olarak tahtından etti ... anketler.. metacritic oyuncu puanları.... bu sitenin puanıda bunu kanıtlar nıtelıkte..

oyuncu11790

29.11.2011 08:45:25

0
Cod'un böyle satış potansiyeli varken zor olur tahttan indirmek bu satışı hakkediyor mu etmiyor mu orası ayrı...BF3 gibi bir yapımda SATIŞ olarak mw3 ü geride bırakamadı ki bsc olsun diğer oyun forumları olsun kimse mw3 satışta geçer bf3 çok satar yorumları ağır basıyordu...birileri tahtından ederse bu firma hangisi olur çok merak ediyorum

AsiCimbomlu

29.11.2011 08:38:38

0
bf3 codu tahttan indirmedi sadece pazar payını azıcık düşürdü eğer acti 1-2 yıla kadar yeni motor yapmazsa başka firmaya gerek kalmadan kendileri indirmiş olurlar. malum yani konsollara respawnın oyunu, yeni moh yeni bf derken ea tahttan indirebilir. işler karışık

stun

29.11.2011 08:21:04

-2
bu adamlar gerçekten bunu yapabılırler zaten serıyı kendılerı kurmuştu...onlarsız seri bu denlı bir düşüş kopya içine girdi...

stun

29.11.2011 08:18:48

-7
TayfunGuN 29.11.2011 01:13:29 bence bf3 mw3 u tahttan indirdi.... black ops dahil seriyi takıp edıyordum ama... bf3 ile bu fazlasıyla değişti bana göre... hem codun kendi düşüşüşüde hemde bf3 un sıçrayışı bunu etkıledı

clubberkay

29.11.2011 03:04:00

0
olabilir..

Crynet

29.11.2011 02:12:19

+4
Bak Bu Konuda Haklılar.. Modern Warfare 3 Haksız Yere para Kazanmaya Devam Ediyor Modern warfare 2 Yamalarayarak tekrar Önümüze Koydular Bunu Gelde Amerikaya Anlat :) Bence Call Of Duty Serisini Tağtından etmek için Frostbite Gibi Bir Grafik Motorunun Sahibi Olmak Ve Free Oyun Yapmamak gerekir

iDNZCLK

29.11.2011 01:32:40

0
@TayfunGuN Adamlar zaten COD u yapan adamlar onlar için ne kadar zor olabilir ki?

Xoos

29.11.2011 01:29:25

0
Sonuna kadar destekdeyim Cod İnsin!!!

TayfunGuN

29.11.2011 01:13:29

-3
Ne sacma bişey. Bunu Bf3 yapamadıysa sizmi yapacaksınız. cod artık kötüde olsa millet alıyor. alacakta. sanki siz oyun cıkarınca ya cod yada bu oyun die bi zorlama olacakmış gibi. cod cıktıgı mevkiden Mw3 ile düşmezse bidaha hiç düşmez kanımca. bu berbat grafikteki oyunu ile rekorlara imza atan bi oyun.

F355 Challenge

29.11.2011 01:06:10

0
Birisi etsin artık yoksa ben kafayı yiyeceğim.

Frozen Grenadier

29.11.2011 01:05:23

0
Bu arada respawn falan vardı bir ara onlara ne oldu?

encuni

29.11.2011 01:01:57

0
Gördüğünüz gibi adamlar bedava oyun yapıcaklar iyi kalitede Sebeb :Codu tahtdan ındırmek... Sonuc:Biz oyuculara yarıyacak :)

alito

29.11.2011 00:50:25

0
bunu görmek isterim gerçekten, bakalım activision a mum diktirebilecekmi

otomania

29.11.2011 00:42:42

+2
@thepunisherWZ Kelimesi kelimesine katılmaktayım hocam ama CoD serisini daha çok seven biriydim, MW3 ile bu değişti, ben BF3 kavgacılarından vs değilim ama yapılabiliyormuş demek için BF3'ü örnek göstermek gerek. Grafiğinde ya da oyun dinamiklerinde değilim ama MW3 bana kalırsa "Yeni" bir oyun değil, o hissi veremedi.. Onun dışında haber için yorumunuza katılıyorum yapsınlar, oynayalım .

thepunisherWZ

29.11.2011 00:34:35

+1
İyi oyun yaptılar da biz mi almadık? Bunlar lafta değil icraatte de böyle olsun, gözümüz gönlümüz şenlensin. Oyun, oyundur.BF3, MW3 kavgası yapacağına otur ikisini de oyna.Birbirinden harika iki oyun. Call of Duty'e rakip olacak kadar iddialı bir yapım sunacak olurlarsa onu da oynarız. Kısacası oyun sektöründe rekabet kullanıcıya yarıyor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız