Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Amazon Studios Yöneticisi Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu: Astrid Entertainment

 
 
Dönem dönem yeni oyun stüdyoları kurulmaya ve birçoğu büyük firmaların bünyesine girmeye devam ediyor. Şimdi ise eski Amazon Studios ve Fox Network Group kıdemli medya yöneticisi Sharon Tal Yguado liderliğinde yeni bir oyun stüdyosu kuruldu. Astrid Entertainment adlı bu yeni stüdyo NetEase Games, Stardom ve Tower 26 gibi bir grup yatırımcıdan yüksek bir yatırım aldı.
 
Astrid Entertainment ismini duyurmak istiyor
 
 
 
Her stüdyonun olduğu gibi Astrid Entertainment ekibi de çalışmalarıyla ismini duyurmak istiyor. Önümüzdeki aylarda açıklanacak olan ekip içerisinde hem büyük bütçeli çalışmalarda yer alan isimler hem de başarılı ve yenilikçi geliştiriciler yer alıyor. Bağımsız oyun geliştirme geçmişleri de bulunan bu geliştiriciler hayranları memnun etmek istiyor.
 
Astrid Entertainment şu anda çok oyunculu hikayeleri ve etkileşimli ve fantastik bir interaktif dünyayı içeren yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Belirtilene göre oyuncular bu yeni oyunda eylemlerine ve seçimlerine göre dünyaları farklı şekilde geliştirebilecek.
 
Öte yandan oyuncular zaman içinde büyüyen ve gelişen bu dünyada yeni bağlar kurabilecek. Bunun yanı sıra biz oyuncular olarak dünyayı keşfedecek, yeni maceralara atılacak ve yeni karakterlerle tanışacağız. Ayrıca yeni beceriler öğrenecek, kaynaklar toplayacak ve diğerleriyle paylaşabileceğiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Astrid Entertainment
The Game Awards 2022 Adayları Açıklandı Splatoon 3'ün Yeni Sezonu 1 Aralık'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız