Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey, En İyi Grafikli Wii Oyunu Olacak


 
    Nintendo Wii'ye özel olarak hazırlanan Epic Mickey, bu konsolun sahipleri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Tabi oyunun Warren Spector tarafından geliştirilmesinin de bunda büyük etkisi var.
 
    Junction Point patronu Spector; Epic Mickey'nin grafikleri ile ilgili oldukça iddialı konuştu. "Bence bu şimdiye kadarki en iyi grafikli Wii oyunu. Bence grafiksel olarak, en iyi Disney oyunları gibi tavana vurdu."
 
     Disney fanı olsun veya olmasın oyuncuların Epic Mickey'i çok beğeneceğini düşünen  Spector, "Bu başka bir oyunu oynamak veya hissetmek gibi olmayacak, ama bir yandan da oyuncular Mario veya Zelda oynuyormuş hissine kapılacak. Oyunun temposunu onlar belirleyecekler."
 
    2010 yılında Wii'nin en iyi oyunlarından birisi olmasına kesin gözüyle baktığımız Epic Mickey'de, Warren Spector'ın deneyimi ve Disney dünyasının büyüleyiciliğinin birleşmesini bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios
Royal Quest'in İlk Videosu Yayınlandı Sniper: Ghost Warrior'un Türkçe Yaması Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız