Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey 2'nin Ana Platformu Açıklandı

 
    Multiplatform oyunlar söz konusu olduğunda Wii sürümleri genelde itilip kakılır, daha düşük kalitede versiyonları farklı yapımcıların ellerine bırakılır. Orjinali Wii'ye özel çıkan Epic Mickey'in devam yapımının da multiplatform duyurulması Wii oyuncularını endişeye sürüklemiş olabilir. Fakat rahatlayın Wii'ciler, Epic Mickey 2'nin ana platformunun Wii olduğu bizzat Junction Point tarafından açıklandı.
 
    Oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri ise Blitz Games Studios'a emanet edilmiş durumda. Yani oyunun ana yapımcısı, Epic Mickey 2'yi Wii için geliştiriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar Disney Epic Mickey Miki ana platform Warren Spector PS3 X360 Wii The Power of Two Epic Mickey 2 PC Cifte Güc Çifte Güç
12. Haftanın Satışları (2012) Inversion, PC'ye de Duyuruldu

pathofneo

26.3.2012 00:56:13

0
İlk oyunu Ersin Kılıç'ın incelemesini izledikten sonra almaktan vazgeçtim,kamera açıları sorunundan dolayı.Ön inceleme yapılacak zamanı merakla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey 2: The Power of Two ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız