Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten Sanal Gerçeklik Cihazlarına Tam Destek


    Oyun dünyasının önemli firmaları arasında gelen Epic Games, önemli markalara sahip olmasının haricinde Unreal Engine gibi popüler bir oyun motoruna da sahip. Dolayısıyla firmanın sanal geçreklik piyasasında varlığı merak edilen konulardan birisi. Epic Games'in CEO'su Tim Sweeney'in açıklamalarına bakacak olursak firmayı bu piyasada yoğun bir şekilde göreceğiz.
 
    Sanal gerçeklik piyasasında geleceği gördüklerini söyleyen Sweeney, "Kesinlikle bu piyasada da varlığımızı göstereceğiz. Tabii ki şu an gidip 100 milyon dolar bütçeli Gears of War gibi oyunlar yapacak değiliz ancak bu endüstrinin geleceği parlak." açıklamalarını yaptı. Tim Sweeney, oyunları oynamak için mouse, klavye, dokunmatik ekran ya da gamepad gibi şeylerin kullanılmayacak olmasının hayal gücünü daha da arttıracağından söz etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games sanal gerçeklik vr oculus
GeForce GTX 980TI Sea Hawk ile MSI ve Corsair, Ekran Kartı Soğutma Sistemini Baştan Tasarladı PS4'ün 3.00 Yazılım Güncellemesi İndirmeye Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

30.9.2015 19:36:47

0
gears of war gibi tps oyunlara zaten vr desteği getirmek zaten bir anlamı kalmaz fps oyunlarda damgayı vurar sanal gerçeklik

stun

30.9.2015 14:28:59

-1
aşırı pahalı bence patlar vr cihazlar. .3d gibi olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız