Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime açıldı. Bu hafta oyuncular strateji oyunu Chess Ultra'yı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Bunun yanı sıra World of Warships oyununa sahip olanlar Starter Pack: Ishizuchi paketini de ücretsiz olarak edinebilir. Oyun ve ek paketi 30 Mart Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Chess Ultra
 
 
 
Chess Ultra, satranç severlere en iyi ve en gerçekçi deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyunda yine bildiğiniz satranç kuralları geçerli oluyor ve dilediğiniz hamleleri anlık olarak planlayıp uygulayabiliyorsunuz. Türü severler oynayabilir.
 
 
World of Warships - Starter Pack: Ishizuchi 
 
 
 
Deniz savaşı temalı çevrimiçi aksiyon oyunu World of Warships için yayınlanan başlangıç paketi Ishizuchi içerisinde Premium savaş gemisi ve birtakım bonuslar yer alıyor. Bu bonusları alarak mücadeleye hazır olabilirsiniz. Bu paketi ancak ana oyun var ise kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Soulframe için dört dakikalık oynanış videosu yayınlandı Elden Ring için yeni güncelleme ışın izleme desteğini ekliyor

BSC Misafiri

24.3.2023 00:16:54

0
NCK:Chess Ultra Satın Alın Steam'de 235 TL indirimde 82 TL. Bilgisayarımda yer açılınca, bazı oyunları bitirdikten sonra sileceğim, yükleyeceğim bu oyunu. 12 GB depolama alanı. Epic Games de olmasa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız