Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Yeni Başkanı Adam Sussman Oldu

Epic Games, yeni başkanının Adam Sussman olduğunu duyurdu.

Adam Sussman en son spor giyim markası Nike'ta dijital yönetici görevini üstleniyordu. Ondan önce de Take-Two, Electronic Arts, Disney ve Zynga'da çeşitli üst düzey yönetici pozisyonlarında rol aldı.
 
Adam Sussman konu ile ilgili olarak "Nike'da geçirdiğim harika beş buçuk yılın ardından, bir sonraki fırsatım olarak Epic Games'in başkanlığına geçmeye karar verdim. Nike harika bir marka, orada birçok harika insanla çalışma şansına sahip oldum ve birlikte başardıklarımızdan gurur duyuyorum. Nike'tan ayrılmanın üzüntüsünü yaşasam da Epic Games'e katılmaktan dolayı çok heyecanlıyım ve dünyanın en büyük oyunlarından bazılarını yapan bu olağanüstü ekibin bir parçası olmaktan onur duyuyorum." 
 
"2020 benim, eşim, üç çocuğum ve iki köpeğim için büyük bir yıl olacak. Oyun oynamaya geri dönüş, Kuzey Carolina'ya taşınmak ve oyun sektörünün geleceğini değiştirmeye yardımcı olma fırsatı yakalayacağım."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hunting Simulator 2 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu PUBG'ye 8v8 Team Deathmatch Modu Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız