Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store Ağustos Güncellemesi Bulut Depolama ve Daha İyi Ürün Sayfaları Getiriyor

 
Epic Games, dijital oyun mağazası Epic Games Store'un yeni güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme gerekli olan bazı özellikleri getiriyor.

İlk olarak, daha fazla oyuna bulut depolama desteği eklendi. Şu anda desteklenen oyunlar: Alan Wake, Close to the Sun, Darksiders III, Enter the Gungeon, Genesis Alpha One, GNOG, Hyperlight Drifter, Kingdom New Lands, Limbo, Moonlighter, Mutant Year Zero, Overcooked, Rebel Galaxy Outlaw, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, The Sinking City, This War Of Mine ve World War Z. Ubisoft'un tüm oyunları da Uplay aracılığıyla destekliyor.

Epic Games ileride daha fazla oyuna bulut depolama desteğinin ekleneceğini söylüyor.

İkinci olarak, ürün sayfaları düzenlendi ve sayfada oyunun güncel fragmanlarının hepsini bulmak mümkün. Siz de mağaza üzerinde bir oyunun sayfasına girdiğinizde fark edeceksinizdir. Yanlış hatırlamıyorsam eskisinde çıkış tarihi bile yazmıyordu.
 
Son olarak, Humble Bundle anahtarsız entegrasyon özelliği eklendi. Yani Humble Bundle'dan bir oyun aldığınızda artık otomatik olarak Epic Games Store hesabınıza eklenecek. Bunu aktif etmek için Humble Bundle sitesi üzerindeki ayarlar kısmından "Epic Games Link" tuşuna basmanız gerekiyor.
 
Epic Games Store'un daha kat edeceği çok yolu var. Şirket en yakın zamanda yama boyutlarını düşürmeyi, oyun kütüphanesinin görünümünü yenilemeyi ve bir oyuna kaç saat harcadığınızı gösterecek özelliği eklemeyi planlıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Capcom, Gamescom 2019 Canlı Yayın Akışını Duyurdu Anthem'in Baş Yapımcısı Ben Irving BioWare'dan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bolum

17.8.2019 09:45:25

0
fepic steam ext cesitlilik = ofis gaming bilgisayar usage to public

RealArek

17.8.2019 02:16:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ne kadar çok fanatik dolu ülkem.Steam babanızın malımı bukadar savunuyorsunuz.Bırakında kim daha ucuz size hizmeti verirse onu kullanın avantajından yararlanın oyun bu sonuçta.Ha steamden aldın ha epicten bununda fanboyluğunu yapın.
Aslında fanboylukla bi alakası yok pc tarafında çok fazla hesap olmaya başladı ps ve xbox tarafında 1 tane hesabın var ama pc tarafında bi liste çıkarım sana origin steam uplay battle.net öbür firmalarında var daha adamlar bıktı artık 50 tane kullanıcı adı şifre gizli yanıt telefon bağla hane steam şuan aralarında en iyi en temiz iş yapanı o yüzden övüyolar haklı olarak bide sanki steam yanlış bişey yapıyo gibi konuşmanız yediğiniz kaba pislemek gibi bişey epic indirimli oyun satsın ordanda alırız tabi ama steam kolay kolay unutulmaz daha çok yolu var epic için diyorum bide time ex yapmaları tam bi saçmalık metro bile 1 yıl sonra gelicek steam için sinir bozucu bişey.

BSC Misafiri

16.8.2019 14:58:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Oyunu nereden aldığım önemli değil, önemli olan hangisinden ucuza aldığım. Kendi parasını kazanan insanlar böyle düşünür veya düşünmeli, çünkü para kazanmanın zorluğunu iş dünyası size yeterince gösteriyor.
Hocam amacım trollemek değil ama tebrik etmek isterim. Sanırım ilk kez ps4 kötülemediğin ya da xobox övmediğin bir yazınla karşılaştım. Başarılarının devamını diler, diğer fanboylara örnek olmasını dilerim. (o kadar duygulandım ki yazım yanlışlarınızı da düzeltttim hocam)

Guest-AEF248198

16.8.2019 09:48:22

0
Oyunu nereden aldığım önemli değil önemli olan hangisinden ucuza aldığım. Kendi parasını kazanan insanlar böyle düşünür veya düşünmeli çünkü para kazanmanın zorluğunu iş dünyaaı size yeterince gösteriyor.

r0ket

16.8.2019 01:06:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ne kadar çok fanatik dolu ülkem.Steam babanızın malımı bukadar savunuyorsunuz.Bırakında kim daha ucuz size hizmeti verirse onu kullanın avantajından yararlanın oyun bu sonuçta.Ha steamden aldın ha epicten bununda fanboyluğunu yapın.
????

BSC Misafiri

16.8.2019 01:03:47

+6
Ne kadar çok fanatik dolu ülkem.Steam babanızın malımı bukadar savunuyorsunuz.Bırakında kim daha ucuz size hizmeti verirse onu kullanın avantajından yararlanın oyun bu sonuçta.Ha steamden aldın ha epicten bununda fanboyluğunu yapın.

lie_coffin

15.8.2019 22:33:01

+6
he yavrum he, 10 yıla steam'e yetişirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız