Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Mağazasının Yol Haritası Kullanıcı İncelemeleri, Mod Desteği ve Daha Fazlasını İçeriyor

 
Epic Games, dijital oyun mağazası Epic Games Store'un yol haritasını trello.com üzerinden paylaştı.

İlk olarak şu ana kadar eklenmiş özelliklere bakacak olursak bunlar bölgesel fiyatlandırma, ön yükleme, çevrimdışı modu, koleksiyonlar ve paketler, ücretsiz oyun bildirimi ve arama sekmesi.

Önümüzdeki bir - üç ay içinde eklenmesi planlanan özellikler oyun türüne göre arama yapabilme ve etiket, çevrimdışı modun iyileştirilmesi, yazılım kurma yönetiminin revize edilmesi, video barındırma, mağaza sayfasının yeniden tasarlanması, iyileştirilmiş indirilebilir içerik desteği - çoklu stok kodu, bulut depolama, eklenti satın alma çekleri ve iyileştirilmiş yama boyutları.

Önümüzdeki dört - altı ay içinde eklenmesi planlanan özellikler kullanıcı incelemeleri, istek listesi, haber akışı ve oyunları takip edebileceğiniz iyileştirmeler, oyuncuların paketin bir kısmına sahip olup olmamasına göre fiyatlarının dinamik olarak ayarlanması, ek ödeme seçenekleri, ek para birimleri, oyuncuların bir oyuna ne kadar zaman harcadığını gösteren bir sayfa, oyunlar için mod desteği, oyun içi overlay desteği ve kütüphane iyileştirmeleri.

Son olarak uzun vadede 6 ay ve sonrası için eklenmesi planlanan özellikler ise başarımlar, alışveriş kartı, doğrudan operatör faturalandırması ve sosyal revize.  

Epic Games Store yol haritasına siz de buradan göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Yeni Sonic the Hedgehog Oyunu Geliştiriliyor Pyre, Chaos on Deponia, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 ve Jedi Outcast Origin Access'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mütercim Bey

18.3.2019 18:46:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: jarkaman İyide şef demekki doğru yapmışlar:) kimsenin oynamayacağı oyunlamı kendine üye toplayacak adamlar. İlk başta kızarsın hoşuna giderse oynarsın hesabı. Zaten yakında bir sürü firma olacak sonra bazıları tutunamayıp kapatacak yada birleşecek. Muhtemel steam ile xbox ortaklığı çoğunun içinden sıyrılır.
Steam ve Xbox? Valve ve Microsoft?

Watton1

18.3.2019 13:15:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shagrath <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Lord Melkor Bence oyuncular da ne yaptıklarını bilmiyor. Oyunu oynamak istiyorsan oyunun olduğu platformun ne önemi var</blockquote> Oyunun hangi platform da olduğu bence önemli.Oyuncular arasında bütün oyunları tek bir kütüphanede ulaşmak isteyenler de var.Farklı farklı bir sürü mağazaya üye olup bir sürür launcher kurmak istemeyenler de var.
Kastırıyor pc'yi ayriyetten.

jarkaman

18.3.2019 11:35:31

+1
İyide şef demekki doğru yapmışlar:) kimsenin oynamayacağı oyunlamı kendine üye toplayacak adamlar. İlk başta kızarsın hoşuna giderse oynarsın hesabı. Zaten yakında bir sürü firma olacak sonra bazıları tutunamayıp kapatacak yada birleşecek. Muhtemel steam ile xbox ortaklığı çoğunun içinden sıyrılır.

BSC Misafiri

18.3.2019 11:27:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: KinopioTaichou Çok olanlar değil inananlar kazanır.
Yalınıgız bunun arkasında kategulli yok, kazanırsa hakkı ile kazanmak zorunda onu da belirtelim..

Potato_GLaDOS

18.3.2019 09:28:59

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor Bence oyuncular da ne yaptıklarını bilmiyor. Oyunu oynamak istiyorsan oyunun olduğu platformun ne önemi var
Oyunun hangi platform da olduğu bence önemli.Oyuncular arasında bütün oyunları tek bir kütüphanede ulaşmak isteyenler de var.Farklı farklı bir sürü mağazaya üye olup bir sürür launcher kurmak istemeyenler de var.

Lord Melkor

18.3.2019 01:01:37

+1
Bence oyuncular da ne yaptıklarını bilmiyor. Oyunu oynamak istiyorsan oyunun olduğu platformun ne önemi var

Cemlat

18.3.2019 00:03:24

0
O yolun ucu bişey çukuruna çıkıyor fark edemediler hala. Gittiler şimdi de crowdfunding ile 750 bin dolar üstünde toplamış Phoenix Point oyununun yapımcılarıyla anlaşıp 1 senelik epic özel yaptılar. Oyunu destekleyen, bekleyen herkes steam için bekliyordu. Destekçiler şikayetçi ve olay büyüdü iyicene. Epic de gene gitti kendine binlerce düşman daha edindi.

KortX

17.3.2019 23:46:19

+4
Epic Games'in arkadaşlarını bul adı altında Steam hesabını birleştirdiğinizde kullanıcılardan habersiz bir şekilde Steam dosyalarından kullanıcıların profiline eriştiği haberi yapılmamış bu sitede. Burada da savunanları görüyorum. Kaynağınız olarak tek site değil birden fazla site takip etmenizi öneririm. Ek olarak, Discord bile Steam'e karşı daha iyi rakip olur Epic Games'ten. En azından adamlar sağda solda oyun engelleyip kullanıcılardan habersiz bilgilerine erişmiyor.

Uchigatana

17.3.2019 23:29:33

+3
Çok olanlar değil inananlar kazanır.

BSC Misafiri

17.3.2019 22:32:15

0
Ahahahaha daha launcher da kasıyor uygulama o yol bitmez

Watton1

17.3.2019 22:20:39

0
steamleşemediklerimizdenmisin.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız