Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 2 Oyunu Ücretsiz Veriyor

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular hikaye odaklı birinci şahıs macera oyunu Adios'u ve hayatta kalma rouguelite oyunu Hell is Others'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 2 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki hafta oyunculara ücretsiz olarak verilecek oyunlar da belli oldu. Bu oyunlar arasında City of Gangsters ve Dishonored: Death of the Outsider yer alıyor. 
 
Adios
 
 
 
Adios, çeşitli seçimleri bizlere sunan sinematik bir birinci şahıs oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir domuz yetiştiricisi olarak atıldığımız bu macerada aslında bir ceset temizleyicisi olarak bulunuyoruz. Ancak bir yerden sonra bu işe artık bulaşmak istemediğiniz belirtiyoruz ve işler de burada patlak veriyor.
 
Verdiğimiz kararın sonuna kadar arkasında kalmaya çalıştığımız oyunda hem hikaye hem de grafikler ilgi çekiyor.
 
 
Hell is Others 
 
 
 
PvP ve PvE unsurlarını bünyesinde barındıran bu yapımda bildiğimiz kanın para olduğu bir şehirdeyiz. Burada hayata tutunmak için etrafı keşfedecek, avlayacak ve bulduklarımızı yağmalayacağız. Bu oyunda Adam Smithson olarak rol alacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Konami, eFootball Championship Pro 2023’te Yarışacak Sekiz Kulübü Duyurdu Tango Gameworks Hayranlarını Yepyeni Oyunuyla Şaşırtıyor: Hi-Fi RUSH Şimdi Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız