Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Endgame'de Natasha'nın Cenazesinin Olmamasını Scarlett Johansson İstemiş

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemi geçtiğimiz yıl yayınlanan Endgame ile sonlandı. Filmde de bildiğiniz gibi bazı karakterlere veda edildi, bunlardan biri de Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow'du.
 
Black Widow da hem evren için hem de film için oldukça önemli bir karakterdi. Ancak filmde Natasha için yani Black Widow için bir cenaze töreni düzenlenmedi, bunun yerine Tony Stark için tüm ekip toplandı.
 
Hayranlar ise bu durum için biraz üzülmüştü. Ancak açıklamaya göre Scarlett Johansson, Black Widow için cenaze düzenlenmemesini kendi istemiş. Black Widow'u anmak için birkaç yol denenmiş, ancak en sonunda Black Widow'un daha özel bir hayatı olduğu Tony Stark'ın ise bir halk kahramanı olduğu düşünülmüş ve fikirden vazgeçilmiş.
 
Black Widow'un geçmişini anlatacak olan film 6 Kasım'da vizyona girecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon konusu ne zaman fragman
Rune II Güncellemesi Yeni Görevler, Yeni İlerleme Sistemi ve Yeni Eğitim Bölümü Getiriyor Cs_Summit 6 Turnuvası Tamamlandı

BSC Misafiri

7.7.2020 19:30:45

0
Spoiler....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız