Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

End of Nations'ın Çıkış Tarihi Verildi

 
    Trion Worlds'ün F2P MMO RTS oyunu End of Nations'ın çıkış tarihi ufukta göründü. Şu anda beta sürecinde olan yapımın 20 Eylül'de nihaî çıkışını yapacağı söylendi.
 
     56 oyuncuyu aynı anda savaş alanına davet edecek olan End of Nations, dünyanın kritik noktalarını ele geçirme amacını benimsetecek. Diplomatik dinamikler de sunacak yapımda, diğer oyuncularla ortak çalışıp rakiplerinizi dize getirebileceksiniz.
 
    Dijital'in yanısıra kutulu olarak da satışa çıkacak olan yapım tamamen Free-to-play sistemini benimsiyor. Oyuncular, ekstra ücret ödeyerek oyun içi diğer nesnelere sahip olabilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Endofnations PC MMORTS Trion Worlds End of Nations çıkış tarihi
Söylenti: LBP Vita'nın Çıkış Tarihi Battlefield 4, Battlefield 3'ün Sonu Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2012 21:27:53

-1
İllumunati oyunları bunlar beyler.

orfur

27.7.2012 20:50:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: suspect7 Oyun çöp,betasını denedinizmi bilmiyorum oyunda bi Starcraft havası var gayet iyi bi malzeme var ellerinde ama o malzemeyi çöpe atmışlar hud ekranı oyunun %75ine hakim 5005inç TV'niz bile olsa oyunu doğru dürüst oynayamıyorsunuz ekranın tam ortasında hayvan kadar chat ekranıda cabası.Oynanış çok kısıtlı birimleri getir götür falan sanırım max 8 tane birimimiz vardı oyunda ilerde değişir mi bilmem ama bu sayı taktik için çok yetersiz 4v4'den aşağı oynarsan hiçbi zevk alamazsın zaten tavsiye etmiyorum kısaca.
Evet oyunda sizin savaş alanında yönetebileceniz 10 tane birim var buda taktik için çok yetersiz ama oyun taktik yapmanı değil taktiğin içinde olmanı istiyor yani yanındakilerle hareket etmeni istiyor. Mesela Resouce Hog da ben ve bir adam daha liberationu oyalarken diğer iki kişi noktaları kapmıştı ve karşı takıma hiç sayı vermeden kazanmıştık. Daha fazla örnek verilebilir. kısaca oyun daha önce oynadığımız Rts lere benzemiyor ben diyip kafamıza göre saldırırsak çoğunlukla yeniliyoruz. Hudlar da ise kesinlikle haklısın hiç birşey görülmüyor ama onuda düzeltmesi zor değil. İlerde özeleştirilebilir yaparlar.

suspect7

27.7.2012 15:42:36

0
Oyun çöp,betasını denedinizmi bilmiyorum oyunda bi Starcraft havası var gayet iyi bi malzeme var ellerinde ama o malzemeyi çöpe atmışlar hud ekranı oyunun %75ine hakim 5005inç TV'niz bile olsa oyunu doğru dürüst oynayamıyorsunuz ekranın tam ortasında hayvan kadar chat ekranıda cabası.Oynanış çok kısıtlı birimleri getir götür falan sanırım max 8 tane birimimiz vardı oyunda ilerde değişir mi bilmem ama bu sayı taktik için çok yetersiz 4v4'den aşağı oynarsan hiçbi zevk alamazsın zaten tavsiye etmiyorum kısaca.

Sam.Fisher

27.7.2012 15:41:10

0
56 oyunculu F2P RTS göze hoş geliyor; gelsin oynayalım :)

orfur

27.7.2012 15:31:04

0
Oyun gerçekten çok güzel benimki eski strateji severlerin oynamasını tavsiye ederim oyunda bir tek bina kurmanın eksiklini çekiyorsunuz onuda başkalarıyla oynayıp taktik yapmak fazlasıyla telafi ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
End of Nations
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız