Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

End of Nations Sonbahar'da Çıkabilir


     Trion Worlds  geçtiğimiz ay Münih’de basına özel bir lansman gerçekleştirip “End of Nations” oyununu tanıttı. Oyunun kesin yayın tarihi açıklanmamakla birlikte 2012’nin sonbahar aylarında başlaması bekleniyor.
 
     Dünya çapında epey yankı uyandıran MMORPG oyunu Rift ile büyük başarı yakalayan Trion Worlds, bu kez aynı yaratıcı kadro tarafından hazırlanan çok iddialı bir strateji oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.  Aynı anda “28’e karşı 28” şeklinde 56 oyuncunun birbiriyle savaşmasına olanak tanıyan End of Nations’ta 500’ün üzerinde farklı ünite buluyor. Bu da demek oluyor ki aynı anda savaşın ortasında binlerce ünite birbiriyle çarpışabilecek.

     End of Nations’daki oyun haritaları dünyanın farklı bölgelerinden esinlenerek hazırlanmış. Oyundaki strateji; şirket binaları, kahraman üniteler, teknolojik gelişme ve kişiselleştirme ekseninde dönüyor. Oyunun çekirdeğini oluşturan stratejik birimler, oyunla birlikte tamamen ücretsiz. Dolayısıyla End of Nations’ta tüm haritalar, tüm ırklar, tüm sınıflar ve tüm üniteler ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORTS Trion Worlds End of Nations
Yeni DiRT: Showdown Ekran Görüntüleri Geldi Torchlight 2'deki Evcil Hayvanlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MxFxOx

2.4.2012 19:59:51

0
bu oyunun ABD projesi olduğu anlaşılıyor

Frostmourne Hungers

2.4.2012 19:19:25

+1
Oyunu Petroglyph geliştiriyor , eski westwood çalışanları tarafından kurulan bir stüdyo.Şahsen umutluyum bakalım nasıl olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
End of Nations
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız