Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

End of Nations, Artık Bir MOBA Oyunu


    Bir MMO oyunu olarak duyurusu yapılan gerçek zamanlı strateji oyunu End of Nations, dağıtıcısı Trion Worlds'ün aldığı bir kararla artık bir MOBA oyunu oldu. Bu karardan sonra, oyunun geliştiricisi Petroglyph Games ile yollarını ayıran Trion Worlds, oyunu kendisine bağlı geliştiriciye yani Trion Games'e vermiş. Trion, End of Nations'ın türü için 'taktiksel MOBA' terimini kullanıyor ve oyun için "Aynı League of Legends veya DOTA 2 gibi, fakat arabalar ve tanklarla" açıklaması yapılıyor.
 
     Bir MMO-RTS oyunu olarak bir yılını kapalı betada harcayan oyunun yeni halinde yöneteceğimiz karakterler, hem araba, tank vs. olabiliyor, hem de insanımsı bir görünüme dönüşebiliyorlar. Transformers gibi düşünün. 
 
     Piyasadaki MOBA oyunlarının yükselişi, Trion Worlds'ü bu karara zorlamış gibi görünüyor. Bakalım bu fikirlerle MOBA piyasasına bir yenilik gelecek mi. Oyun için kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORTS Trion Worlds End of Nations moba
Yeni Angry Birds: Star Wars Oyunu Göründü EA, Phenomic Stüdyolarını Kapattı

BSC Misafiri

13.7.2013 06:14:17

0
İyi olmamış, rts daha iyiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
End of Nations
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız