Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire: Total War, Linux için Yayınlandı


        Strateji türünün en iyi oyunları arasında gösterilen Empire: Total War, pek çok PC oyuncusu tarafından beğenilerek oynanıyor. PC oyunlarını Mac ve Linux'a port eden firma Feral Games, Empire: Total War'u Linux'a getirdi.
 
        Empire: Total War'un Linux'a gelmesinin ardından geliştirici ekip oyunda %50'lik bir indirim yaptı. Böylece oyunu 15,50 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer halen bu başarılı yapıma sahip değilseniz bu sizin iyi bir fırsat olabilir. Empire: Total War'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com strateji rts Empire: Total War
Call of Duty Advanced Warfare'ın Most Pit Listesiyle Birlikte Double XP Günü Başladı Terraria'nın Mobil Sürümüne Büyük Bir Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vergosa

10.12.2014 19:51:46

0
hala oynadığım ve grafiklerinin cogu gunumuzdekı oyunlardan bıle daha ıyı oldugu mukemmel bir oyundur oynamayanlar kacırmasın derım

aygun61

10.12.2014 16:48:02

0
Oyunların künyesinde geliştirici veya dağıtıcıya tıkladığımızda arama sayfası boş çıkıyor. Bunu düzeltirseniz, Creative Assembly'ye tıklayınca yaptığı diğer oyunları da görsek çok iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Empire: Total War
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız