Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group Bünyesinde Geliştirilen Oyun Sayısı 150

 
THQ Nordic, Saber Interactive, Koch Media, Gearbox Entertainment, DECA Games, Amplifier Game Invest ve Coffee Stain Holding ve ayrıca bu firmalara bağlı onlarca stüdyoyu bünyesinde barındıran Embracer Group dev bir video oyun holding şirketi.

Embracer Group şirketin üçüncü çeyrek raporunda, bünyesinde bulunan stüdyoların toplamda 150 oyun geliştirdiğini açıkladı.
 
Bu oyunlardan 70'inin Mart 2022'ye kadar tamamlanması planlanıyor.
 
Embracer Group, Mart 2022'de sona erecek bir sonraki finansal yılın şirket tarihindeki en güçlü yıl olmasını beklediklerini belirtti.
 
Aralık 2019'da bu sayı 96 ve Mayıs 2020'de 118 idi. Tabii bu sırada pek çok firma Embracer Group'a dahil oldu. En son Gearbox Entertainment ve Aspyr Media'yı satın aldılar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
İsmini 'Very Positive' Koyan Geliştirici Steam'den Banlandı NieR Replicant ver.1.22474487139… PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

19.2.2021 22:00:57

0
Geliştirdiği oyun çıkardığı oyundan daha fazla. Keşke bir etkinlik yapsada geliştirdiği oyunlar hakkında bilgi verse. 2022'den sonra piyasayı coşturacaklar sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız