Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite Dangerous'ın Yeni Genişlemesi Odyssey Duyuruldu

 
Geliştirici Frontier Developments, uzay simülasyonu oyunu Elite Dangerous'ın yeni genişleme paketi Odyssey'i duyurdu.

2021'in başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Odyssey içeriği:
 

Komutan, iniş yap ve Elite Dangerous: Odyssey'de galaksiye izini bırak. Yaya bir şekilde uzaktaki dünyaları keşfet ve bilinen uzayın sınırını genişlet. Zamanın başlangıcından beri dokunulmamış toprakları keşfederek sayısız eşsiz gezegene ilk ayak basan kişi ol. Elite Dangerous: Odyssey, seni gerçek bir öncü olmaya davet ediyor.
 
Büyük Bir Adım
Galaksiyi hiç olmadığı gibi gör. Büyüleyici, yeni bir teknolojiyle enerji sağlanan nefes kesici gezegenlere ayak bas, unutulmaz manzaraların üzerinden yükselen güneşlerin tadını çıkar, karakolları ve yerleşimleri keşfet ve sınırsız bir özgürlükle dolaş. 
 
Kendi Yolunu Çiz
Çeşitli kontratları al ve diplomasiden ticarete, ölümcül gizliliğe ve topyekun savaşa kadar çeşitli şekillerde tarzına uygun bir şekilde oyna. Aklını başından alacak çeşitlilikte ortamlar, hedefler ve NPC'ler sonsuz görev çeşitliliği ve neredeyse sonsuz miktarda içerik sunuyor.
 
Ekibini Kur
Tüm galaksiye yayılmış sosyal merkezler, Komutanların bir sonraki hamlelerini planlamaları için ideal yerlerdir. İttifak kur, hizmetlerden faydalan ve hatta gıptayla bakılan Mühendislerden uzmanlık desteği al. Herkese açık olan bu karakollar, oyun tarzını kusursuz hale getirmek için silah ve ekipman elde etmene ve bunları yükseltmene yardımcı olur. 
 
Çarpışma Küresi
Heyecanlı birinci şahıs çarpışmaları deneyimle, karakterini bir sürü silah ve ekipmanla donat ve Komutanlar, SRV'ler ve Uzay Gemilerinin bir araya geldiği çok katmanlı, derin, taktiksel bir ortamda ustalaşmak için takım arkadaşlarınla iş birliği yap. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
The Last of Us Part II TV Reklamı ve Geliştirici Günlüğü Sea of Thieves Steam'de Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Donatn

3.6.2020 22:05:00

0
SC nin dehası fps modu ve buna bağlı olarak elbetteki gezilebilir binalar, gemiler vs. Bu durum açıkçası içerik yoksunu dahi olsa Sc yi oynanabilir kılıyordu. Elite de Corvette alabilmek için gereken parayı madencilikle aylarca uğraşarak elde ettim.Sonra rütbemin yetersiz olduğunu gördüm bi o kadar daha uğraşmam gerektiğini gördüm, tüm bu geçen zamanı sayfalarca farklı oyun dinamiği , farklı birçok görev vs eşiliğinde yazabilirim hepside çok keyifliydi. Özetle Elite in içeriği Sc ye oranla 100 kat daha fazlaydı. Ancak şahıs kontrolü olmaması maalesef tüm bu güzelliği perdeliyordu. Fps modunun gelişiyle Elite bu perdeyi de kaldıracak. Ve en önemlisi dediğiniz gibi stabil olması.. SC de dün duyurulmadı sonuçta , ancak açın bakın son sürümde hala koltukların üzerinde ayakta! bekleyen yapay zeka karakterler mevcut. Sc nin daha çok yolu var maalesef.

einhander

3.6.2020 20:18:45

+2
sc nın yıllardır beceremedıgını frontıer yavas yavas basarıyor en azından stabıl olarak sunuyor ınsanlara.

Donatn

3.6.2020 18:45:27

+1
Bir kaç aydır ara vermiştim. Sc de takılıyorduk. Ama ne takılma. Sürekli takılma yani. Hatalar dan ne bir görev yapılabiliyor ne tam anlamıyla zevk alabiliyorsun. Ancak Sc nin yegane silahı fps modu atmosferi bambaşka bir boyuta taşıyordu bu net.. Şimdi fps modu ELite e geliyor ve eğerki gemileride Sc deki gibi detaylı iç yapılarıyla sunarlar ise geçmiş olsun SC ye....

wassuplaying

3.6.2020 18:42:23

0
Sonunda gemi dışına yaya olarak çıkıyoruz galiba

Shovel Knight

3.6.2020 18:32:01

0
oynamak istediğim bir oyun ama oynarken başım dönüyor motion sickness den muzdaribim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız