Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite: Dangerous'ın Mobil Uygulaması Detaylandırıldı


       Türü seven oyuncuların merakla beklediği Elite: Dangerous bildiğiniz gibi 9 Aralık'ta çıkışını yapacak. Yapımcı ekip oyunun çıkışına neredeyse daha iki hafta varken oyunun mobil uygulamasını iOS kullanan oyuncuların beğenisine sundu.
 
       Elite: Dangerous'un mobil uygulamasında diğer oyun uygulamalarında olduğu gibi istatistiklerimizi kontrol edebilecek ve oyun hakkında çıkan haberlere ulaşabileceğiz. Bunun yanında bu uygulamayı kullanarak oyun içi ticaret yapabilecek ve gemimizi özelleştirebileceğiz. Bahsettiğimiz uygulamanın App Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pocketgamer.com elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
Destiny'nin İlk DLC'si The Dark Below için Yeni Bir Video Paylaşıldı Natural Selection 2 Yapımcısı Yeni Bir Oyun Duyurdu: Future Perfect

Wayward Son

26.11.2014 09:06:40

0
Yaptım ön siparişi, bekliyorum efsaneyi^^ X-Rebirth için de Aralık'ta ücretsiz DLC ile sağlam bir yama gelecek. Hangi birine dadanacağımı şaşırdım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız