Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite: Dangerous Şimdilik Oculus Rift'in Son Sürümünü Desteklemeyecek


       Elite: Dangerous, sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift'i destekleyen ilk oyunlardan birisiydi. Cihazın DK1 ve DK2 sürümlerini destekleyen Elite: Dangerous'ın sanal gerçeklik cihazlarına sunacağı tam destek hakkında yeni bir açıklama geldi. Firma Oculus Rift'ten önce SteamVR'a odaklandığını dile getirdi.
 
      Geliştirici ekip Frontier, yapımın sanal gerçeklik desteği hakkında "Birkaç senedir sanal gerçeklik cihazlarına destek veriyoruz. Muhtemelen Elite: Dangerous, sanal gerçeklik cihazlarına ilk destek veren öncü oyunlardan. Elite: Dangerous'ı nasıl oynarlarsa oynasınlar oyunculara olabilecek en iyi sanal gerçeklik deneyimini vermek istiyoruz. Şimdilik SteamVR'a odaklanmış durumdayız."
 
      Şimdilik Frontier ile Valve arasında özel bir anlaşma olmasa da Elite: Dangerous'ın Oculus Rift'in 0.6. sürümüne kadar destekleyeceği belirtiliyor. Yani Oculus Rift resmi çıkışını yaptığında büyük ihtimalle Elite: Dangerous'ı desteklemeyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
Rapor: Destiny 2, Bu Senenin Eylül Ayında Çıkmayacak Ralli Oyunu WRC 5'i Ücretsiz Olarak Deneyebilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:32:39

0
Fps oln birçok oyunu vr ile oynamak için oculusa gerek yok.Basit bir google cardboard ve iyi bir telefon işinizi büyük ölçekte görecektir.Kinovr uygulaması oyunu telefonA stream edip aynı zamanda gyroscope ile mauseuyönetmeyi sağlıyor.Bi carsboard alıp vr oyun oynayabilirsiniz

[Z3R0]

24.1.2016 15:02:10

+1
Oooo yeni dlc kokusu alıyorum. Elite:VR sadece 59.99$

KaleyDeskop

24.1.2016 02:29:35

0
oculus aldık diyelim birde sağlam ekran kartı lazım 4 bin tl gözden çıkarmak mantıksız en azından şimdilik valve vr çıksın duruma göre karar verilebilir aksi halde hiç bulaşmayın varsa tanıdıklarınızda deneyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız