Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elektronik Sporlar Kupası Finalistleri Seçildi

Turnuva finali Fransa'da olacak.

     Aral, oyun tutkunlarını en sevdikleri oyunlarda dünyaya meydan okumaları için Elektronik Sporlar Dünya Kupası'na götürüyor. Sıkı oyuncuların birbiriyle kıyasıya yarıştığı ESWC Türkiye ESL Online elemeleri sonucunda FIFA 2011 ve STARCRAFT II finalistler belirlendi. 4-5 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen final karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne oldu.

     Türkiye'nin en büyük oyun dağıtım firası Aral, oyun tutkunlarına verdiği hizmetleri geliştirmek adına, sponsoru olduğu ve organizasyonunu üstlendiği Elektronik Sporlar Dünya Kupası (ESWC) Türkiye finallerini geçtiğimiz hafta Bilişim Zirvesinin yapıldığı İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

     28-30 Eylül tarihlerinde ön elemeleri internet üzerinden Elektronik Spor Ligi (ESL) tarafından organize edilen EA FIFA 2011 ve Blizzard Starcraft 2 oyunlarında oluşan sıralamaya göre, her iki turnuvanın finalistleri 4-5 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Bilişim Zirvesi, ICT Summit Turkiye etkinliğinde Avrupa vizesi almak için karşı karşıya geldiler. Istanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik aynı zamanda Türkiye'de ilk defa yapılan geniş kapsamlı konferanslara ev sahipliği yaptı.

     Finale kalan oyunculardan birinciye PS3 Konsol + Oyun; ikinciye Roccat SDMS(Smart Desktop Management System- Roccat Arvo Klavye, Roccat Kova Mouse, Roccat Sota Mousepad, Roccat Apuri USB Çoklayıcı ve Kablo); üçüncüye SL-8795-SBK-01 MEDUSA USB 5.1 KULAKLIK hediye edildi.

     ESWC, Elektronik Sporlar Dünya Kupası 2003 yılından itibaren düzenlenen Avrupa'daki en ciddi organizasyonların başında geliyor. Toplam para ödülünün 200.000$ olduğu organizasyon Paris Oyun Haftası kapsamında, 19-25 Ekim tarihleri arasında Paris Expo Porte de Versailles'de gerçekleştirilecek. 50 Ülkeden 160 profesyonel oyuncunun karşı karşıya geleceği büyük turnuvada Türkiye'yi temsil edecek olan oyuncularımız yapılan büyük etkinlik ile belirlendi.
 
     FIFA yarışmasının birincisi AHMET KARADAĞ, STARCRAFT II yarışmasının birincisi TURUSHAN AKTAY dünyaca ünlü ESWC, Elektronik Sporlar Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ESWC ESL Elektronik Sporlar Dünya Kupası FIFA 11 Starcraft II
PES 2012'nin İlk İçeriği Yayınlandı Batman, Mass Effect Evreninde Olsaydı?

kudretozbay

12.10.2011 12:50:04

0
Herseyden once aralın HWA nın cod takımına sponsor olması lazım adamlar sponsorsuz cok ıyı dereceler yakalıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız