Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts'tan FIFA Online'a Davet


 
     Electronic Arts, yeni bir dönem başlatarak ilk indirilebilir FIFA oyunu FIFA Online'ı oyunculara sunuyor. Ücretsiz olarak indirilebilecek oyun ile dünyanın her köşesinden oyuncular bir araya gelebilecek. 
 
     PC'lere özel olarak tasarlanan FIFA Online'da 28 Lisanslı Lig, 500 klüp ve Lig modunda da 15.000'den fazla futbolcu bulunacak. Birbirinize karşı mücadele edebileceğiniz oyunda aynı zamanda arkadaşlarınızla başarıdan başarıya koşma şansına da sahip olacaksınız.
 
      3 Şubat'tan bu güne kadar 20.000'den fazla hayranın katıldığı kapalı beta testlerinden sonra binlerce kişinin daha oyuna katılması bekleniyor. Hayranlardan gelen geri bildirimler ile oyunun tasarımında da değişikliklere gidilecek.
 
     FIFA serisinin yapımcılarından Kaz Makita da FIFA online ile ilgili olarak "Futbol hayranları oyunun evriminde ve geliştirme sürecindeki testlerimizde bize yardımcı oldu ve şimdi oyunu daha geniş bir kitleyle paylaşmak için hazırız." sözleriyle oyuncuların isteğine göre oyunu şekillendirdiklerini vurguladı.
 
    EA SPORTS, FIFA Online'ı kademe kademe bölgelere yayacak.. Şu an Birleşik Krallıkta İngilizce dil desteğiyle betası yapılan oyunun 12 ila 24 ay içerisinde Avrupa'nın diğer bölgelerinin dillerine ve Kuzey Amerika'ya taşınması planlanıyor.
 
    Bu arada unutmadan 2010 FIFA World Cup South Africa turnuva modu da bulunacak oyunda istersek kendi hayal gücümüze dayanarak turnuvalar da oluşturabileceğiz. Oldukça geniş seçenekler sunan FIFA Online, EA Canada ve EA Singapore işbirliği ile geliştiriliyor.
 
     Eğer FIFA Online'ın bir parçası olup oyunun tasarımına katkıda da bulunmak istiyorsanız http://fifa-online.easports.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fifa online PC futbol EA EA sports football beta
Force Unleashed 2'den Kaliteli Görseller PES 2011'den Sızan İlk Oynanış Videosu

kratos1907fb

6.6.2010 10:29:43

0
ben ne yapayim camur pc fifasini. ben gunlerimi xbox 360ta fifa 09, fifa 10 ve 2010 world cup soudt africa oynuyarak geciriyorum sunu demek istiyorumki pcde hic vakit harcamayin alin bi x360 hayati yasayin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız