Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, Syndicate'i Resmi Olarak Duyurdu

Starbreeze'in serinin eski hayranlarını da düşünmesi sevindirici

     Dün Origin yoluyla sızan Syndicate'in ilk bilgi ve görüntülerinden sonra Electronic Arts oyunu resmi olarak duyurdu. Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve Darkness'ın geliştiricisi StarBreeze tarafından hazırlanan oyun 2012 yılının başında PC, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya çıkacak.
 
     Starbreeze Studios'un Ceo'su Mikael Nermark birkaç yıldır üzerinde çalıştıkları oyunu duyurdukları için çok mutlu olduklarını, Electronic Arts'ın kendilerine sunduğu imkanlarla çalışmanın harika bir fırsat olduğunu vurguladı.

    EA Partners'tan Jeff Gamon yeni Syndicate'te gerek bugünün shooter oyuncularına, gerekse de eski oyunun hayranlarına hitap eden bir yapım sunmayı amaçladıklarını belirtti. Dün yayınladığımız haberimizde oyunla ilgili ayrıntılı bilgileri ve ilk ekran görüntülerini vermiştik. Haberimize buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Syndicate EA Starbreeze Project Redlime
Left 4 Dead'e Harika Bir Hayran Filmi Daha Final Fantasy XIII-2'nin %90'ı Tamamlandı + Poster
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

12.9.2011 11:23:38

0
''EA Partners'tan Jeff Gamon yeni Syndicate'te gerek bugünün shooter oyuncularına, gerekse de eski oyunun hayranlarına hitap eden bir yapım sunmayı amaçladıklarını belirtti.'' Sallasınlar bu günün shooter oyuncularını. Syndicate'i Syndicate yapan son zamanların saçma sapan için boş oyun anlayışı değildi. Buram buram detay içeriği (en az X-Com kadar araştırma öğesi vardı), serbest oynanışı (isterseniz bir sivili alev makinesiyle kızartabilirdiniz), ve dengeli oyun mekanikleriydi. Teknoloji demosu değil, Syndicate istiyoruz!

sniper23

12.9.2011 11:16:23

0
inşallah buda batmaz bu yılda bir çok efsane seri batırıldı çünkü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız