Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts Belçika'da FIFA Points Satışını Sonlandırıyor

 
Electronic Arts, bu ayın sonu itibarıyla Belçika'da FIFA Points satışını sonlandıracağını duyurdu. Belçika'daki oyuncular jetonlarını, oyun içi transfer marketini ve mevcut olan FIFA Points'leri kullanabilecek ancak yeni FIFA Points satın alınamayacak.

Bu kararın temeli Belçika Şans Oyunları Komisyonu'nun oyunlardaki ganimet sandıklarının yasa dışı olarak kabul edilmesine dayanıyor. Belçika Şans Oyunları Komisyonu Nisan 2018'de Overwatch, FIFA 18, Counter-Strike: Global Offensive ve Star Wars Battlefront 2 gibi oyunları inceleyerek bu karara varmıştı ve oyunlardan tamamen kaldırılması isteğinde bulunmuştu.

Blizzard, Valve ve diğer bazı geliştiriciler Belçika'da oyunlarından ganimet sandıklarını kaldırdı ancak Electronic Arts bu duruma itiraz ederek yasal olduğunu iddia etti. Eylül ayında açılan ceza soruşturması sonucunda da dava Electronic Arts aleyhine sonuçlandı.
 
Electronic Arts "Belçika makamlarının yasa hakkındaki yorumlarına katılmıyoruz ve zamanla konu hakkında daha fazla netlik aramaya devam edeceğiz." dedi. Ayrıca rahatsızlıktan dolayı özür diledi ve bu değişimin finansal performansları için önemli olmadığını söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
Gaming İstanbul’da OMEN by HP ile PUBG Turnuvası PlayStation Plus Şubat 2019 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu

deadlight54

30.1.2019 19:48:06

+5
iyi olmuş, umarım her yerde kaldırılır bu lootbox belası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız