Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring Yeni Ekran Görüntüleri

 
 
Bandai Namco, merakla beklenen aksiyon RPG oyunu Elden Ring'den bazı yeni ekran görüntüleri yayınladı.
 
FromSoftware, Inc. ve BANDAI NAMCO Entertainment Inc. tarafından geliştirilip etkileyici Dark Souls video oyunu serisinin yaratıcısı Hidetaka Miyazaki ve The New York Times en çok satan fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı yazarı George R. R. Martin tarafından oluşturulmuş bir dünyada geçen ELDEN RING, fantezi ve aksiyon RPG macerasıdır. FromSoftware'ın şu ana kadarki en geniş oyununun her köşesinde sizi tehlike ve keşif bekliyor. 
 
Bandai Namco, Elden Ring'i 21 Ocak 2022'de piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Gamedec Türkçe Dil Desteği ile Geliyor Aksiyon RPG Oyunu Asterigos PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BEKOKOBE35

14.9.2021 10:33:28

+2
Ulan Fromsoftware a bile Ubisoft muamelesi yapılmış, yok artık.Bu adamlardan başka kim kaldı piyasada AAA oyun yapıp çok kazanıp kendini bozmayan.Bu adamlardan başka tutmuş bir formülü devam ettirip suyunu çıkarmayan başka firma var mı peki?. Hani sanki Elden Ring değilde Dark Souls 9 bekliyoruz gibi eleştiriler yapılmış.Yeni oyunları çıkıyor tüm dünya bekliyor fakat yine Tek sürüm çıkıyor, diğer firmalar gibi Deluxe edition,super edition,über paket falan çıkarmıyorlar.Oyunların içinde ne bir satın alma var, ne bir yeni nesil yükseltme var,diğer firmalar açık dünyasını tamamen açmak için bile parayla içerik satıyorlar. Adamlar DLC çıkartıyor başka firma olsa oyun diye çıkartır o içeriği.Herşeyi önüne sermeyen,oyun oynayan insanların aklı başında ve düşünebilen,çözümcül olabilecek insanlar olduğunu düşünen çok nadir firmalardan biri. Bu arada ben isterim keşke Demon's Souls 2 , Sekiro 2 veya Bloodborne 2 çıkarsalar. Fakat adamlar gidiyor gene yeni IP yapıyor, bide üzerine Açık dünya deniyorlar. Aynı formül lafına katılmakla beraber diğer çoğu büyük firmalarında büyük oyunlarını aynı formülle devam ettirip başarılı işler çıkardığınıda hatırlatayım.Örnek: GTA -The Elder Scrolls- Fallout-Resident Evil vb. Yani bu adamların 2035 de yapacağı oyunda SoulsLike olacağına eminim, ama nasıl farklı bir oyun gelir bilemem, bi tür yaratıldı artık bırakmazlar.

alsndnz

14.9.2021 01:41:46

0
formul her oyun gellisse keske ds2 nin combati ds3 ve 1den daha iyi iyiydi miyazaki efendi kudurup R1 spamladigin bi oyun cikardi. iyi hikaye atmosfer yaparsin ama senden daha iyi yapan varsa combati kudurmayip bukemedigin bilegi opeceksin.

BSC Misafiri

13.9.2021 20:59:46

+4
quote:

Orjinalden alıntı: JackTim Saydığın çoğu projenin From Software ile alakası bile yok sana şöyle anlatayım Dark Souls Remastered kendileri bile yapmadı QLOC firması biz yapalım diye teklif götürdü onlarda kabul etti ilk çıktığında Ptde versiyonu olanlara 11 liraya kadar bir fiyatla sattılar ama suç From Software değil yayın hakları Bandai Namco'daydı o yüzde bedava verilmedi şuan hala ilk versiyonu olanlar için %50 indirim ile satılıyor Dark Souls 2 baştan ps4 ve xbo'a gelmemişti SotFS'i getirdiklerinde 3 dlc'ide bir araya getirip öyle sattılar steamde 60 liralardan çıktı 12 liralara satıldı.Demon's Souls'un hem yayın hemde isim hakları Sony'i ait Remake Blue Point yaptı bunu bilmemen gerçekten çok komik From Software 2009-2021 arası sadece 6 oyun yaptı.
+1 Aynı formül denmesine anlam veremiyorum. Bu formülü her oyunlarında daha da geliştirip veya değiştirerek oyuncuya farklı bir deneyim sunuyorlar mı? Evet. Bunu kaliteli bir şekilde yapıyorlar mı? Evet. Adamların kafa zaten "biz en iyi yaptığımız şeyi daha da geliştirip-değiştirerek oyuncularımıza farklı deneyimler sunmak istiyoruz" tamamen bu. Elden Ring için de başka bir şey vaat etmediler. Yeteri kadar değişiklik sunmasalardı bugün en iyi from oyunu hangisi, en zoru hangisi vs... konuları hakkında bu kadar ateşli tartışmalar olmazdı. Demek ki yeterince yenilik sunuyor adamlar oyunlarında. Ubi olmuş demek haksızlık. Öyle olsaydı bugün dediğin gibi ds11 oynardık, gerçek parayla oyun içi dükkandan souls falan alırdın. Belki parayla kolay mod bile koyarlardı. Sömürseseler böyle sömürebilirlerdi. Sekiro çıktığında kolay mod konusu yeri göğü inletti ama adamlar bildiklerinden dönmediler. 6 tane oyun çıkardılar hepsi de 85+ puanlı oyunlar. Ubi oyunları bugün dalga konusu olurken Elden Ring; Gow, Zelda gibi dev oyunlara rakip olarak görülüyor. Sadece bir cgi fragman ile subreddittinde 120.000 kişi toplayabilecek kadar oyuncuların sevgisini kazanmış bir firmadan bahsediyoruz fakat grafik eleştirilerini anlayabiliyorum kesinlikle, insanlar çok daha iyi şeyler görmeyi bekleyebilirler elbette.

BSC Misafiri

13.9.2021 20:59:16

0
şuna da grafik diye ağlıyorsanız artık oyun oynamayı bırakmanız gerekiyor grafik isteyen yallah ubisoft oyunlarına

kuzgun_

13.9.2021 15:34:02

0
Cod / gta oyunu çıkmasın o zaman knk remake'ler konusunda haklısınız para sövüşleme.. ancak diğer oyunlar atmosfer olarak farklı... rehber kullanmadan ds'1 oynayan biri ds'2 veya 3'ü oynayabilir mi ?

kollaps

13.9.2021 14:20:31

+4
bunlar içinde demon's souls dark souls dark souls 2 dark souls 3 zaten bir seri. bloodborne, sekiro vs bende farklı hissiyat oluşturdu hem oynanış hem atmosfer olarak o yüzden aynı diyemiyorum. remakeler remasterlar ne kadar from software ile alakalı onu bilemeyeceğim işin içinde namco bandai sony falan var. bu formül muhabbeti rockstarın oyunları gibi aslında. gta, red dead, bully aynı formül diyebiliriz ama hepsi farklı tecrübe sunuyor. aslında from software yeni bir tür oluşturdu ve bu türde oyunlar yapıyorlar, buna formül diyeceksek evet aynı formül. ben hiç şikayetçi değilim kendimi sömürülmüş de hissetmiyorum. bugün dark souls 6 çıksa belki hissederdim ama.

JackTim

13.9.2021 11:58:57

+7
Saydığın çoğu projenin From Software ile alakası bile yok sana şöyle anlatayım Dark Souls Remastered kendileri bile yapmadı QLOC firması biz yapalım diye teklif götürdü onlarda kabul etti ilk çıktığında Ptde versiyonu olanlara 11 liraya kadar bir fiyatla sattılar ama suç From Software değil yayın hakları Bandai Namco'daydı o yüzde bedava verilmedi şuan hala ilk versiyonu olanlar için %50 indirim ile satılıyor Dark Souls 2 baştan ps4 ve xbo'a gelmemişti SotFS'i getirdiklerinde 3 dlc'ide bir araya getirip öyle sattılar steamde 60 liralardan çıktı 12 liralara satıldı.Demon's Souls'un hem yayın hemde isim hakları Sony'i ait Remake Blue Point yaptı bunu bilmemen gerçekten çok komik From Software 2009-2021 arası sadece 6 oyun yaptı.

BSC Misafiri

13.9.2021 09:10:21

0
Grafik önemli. Fromsoftware artık şu grafik sorununu çözmeli.

BSC Misafiri

13.9.2021 09:09:41

0
Fotolar çok net duruyor ben grafiğin bunun yarısı kadar olacağına da inanmıyorum.

BSC Misafiri

13.9.2021 00:04:27

0
Zaten From Software hiçbir zaman en iyi grafiklerle gelmedi, hatta performans anlamında da en iyisi denilemez ama oyunları temiz ve bug'sız oluyor, Demon's Souls Remake'ten sonra grafik anlamında o çıta beklenmemeli, hem exclusive hem de açık dünya Elden Ring, 2K 60 fps sabit olsun da konsollarda, 4K veremezler diye düşünüyorum, onun dışında güzel olacaktır, seveni yine sevecek, sevmeyen yine sevmeyecektir...

yaratıc1KLAVYE

12.9.2021 20:08:48

+4
Bak o kemik kitlenin içinde olan biri olarak aynı formül ile kaç oyun çıkarmışlar sayalım mı? Sen zahmet etme ben hemen yazayım şuraya. +Demon's souls +Dark souls +Dark souls 2 +Dark souls 3 +Bloodborne +Dark souls Remastered(hani söğüşleme diyorum ya kardeşim o yüzden bunu da saymasak olmaz,çünkü bedavaya babasının hayrına dağıtmadı) +Dark souls 2 Softs(2. oyunda ufak değişikler yapıp piyasaya sürdüler. Yine BEDAVA değil) +Demon's Souls Remake. Sekiro'yu saymıyorum, çünkü oynanışından tut çevre kullanımına kadar yukarıdaki oyunlardan çok farklı olduğunu hissettiriyor. Ben "+" olarak işaretlediğim oyunlarda 8 tane birbirine benzer oyunlar görüyorum. Ubi,EA gibi firmalardan bir farkı kalmadı FromSoft'un.

JackTim

12.9.2021 19:45:42

+4
O dediğini yapsalardı şuan Dark Souls 11 çıkmıştı.

Master Willem

12.9.2021 17:48:01

0
önsipariş ne zaman açılır acaba

BSC Misafiri

12.9.2021 17:11:45

0
Bomboş yorum yazıyorsunuz.From Software hiçbir zaman hiçbir oyununda görsel şölen sunma vaadinde bulunmadı.Görsel sıçrama görmek isteyen ps5 de ratchet, demons souls,horizon fw,returnal a baksın.

BSC Misafiri

12.9.2021 17:11:10

0
PS5'te, XSX'te Grafik sıçraması görebilmemiz için 2K'da falan çalıştırmaları lazım, 4K çalışan oyunların grafiklerinde tek değişen orta ayardan yüksek ayara çıkmak gibi birşey oluyor, Daha temiz daha detaylı grafik görüyoruz sadece..Örneğin GOW ragnarok. Çözünürlük ve 60 fps beklentisi yüzünden grafik kasamıyorlar, Bakalım gerçek yeni nesil oyunlar 2023'te falan gelmeye başlicak..Herkesin aklında hep o Unreal Engine 5 demosu kaldı ama yapan pek yok işte..Halbuki o demo seviyesine ulaşmak için TLOU 2'nin 2 katı grafik vermek yeterli..GTA 6'da, GOW 3'te,Hellblade 2'de, Yeni Sony exc. oyunlarda vesayre görürüz..

BSC Misafiri

12.9.2021 17:09:58

0
Bloodborne karanlık haritasına benziyor. PlayStation exclusiveleri zamanının ötesinde olduğu için yeni çıkan oyunlar da benziyor

sh4dy_081991

12.9.2021 15:46:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Yeni nesil 4k ve 60 fps den ibaret bu nesilde eskisi gibi bir sicrama olmayacak gibi gorunuyor.</blockquote> Nesil daha çok yeni.Bence neslin sonuna doğru grafiksel anlamda çok iyi oyunlar göreceğiz.Genelde her nesil öyle oluyor. Ben asıl yapay zeka ve çevre etkileşiminin geliştirimesini bekliyorum. Akıllı bir yapay zeka ve çevre etkileşiminin olduğu, etrafımızdaki yapıların hasar aldığı bir açık dünya oyun bekliyorum elbette grafik ve hikaye de çok iyi olmalı. Herhalde bunları sadece gta 6 ya da rdr3 karşılayabilir :D
Zaman gösterecek herşeyi ama Rockstar Games'ten de Dan Houser ayrılığından sonra RDR2 seviyesinde bir oyun çıkarmı bilemiyorum. En azından detay seviyesi konusunda. GTA6 dan beklentiyi ne kadar düşük tutarsak o kadar az hayal kırıklığı olur bence.

yaratıc1KLAVYE

12.9.2021 15:13:13

+3
Para söğüşleme. Kemik kitleyi kemiğin içindeki iliğe kadar sömürme.

Jer Aders

12.9.2021 14:58:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Yeni nesil 4k ve 60 fps den ibaret bu nesilde eskisi gibi bir sicrama olmayacak gibi gorunuyor.
Nesil daha çok yeni.Bence neslin sonuna doğru grafiksel anlamda çok iyi oyunlar göreceğiz.Genelde her nesil öyle oluyor. Ben asıl yapay zeka ve çevre etkileşiminin geliştirimesini bekliyorum. Akıllı bir yapay zeka ve çevre etkileşiminin olduğu, etrafımızdaki yapıların hasar aldığı bir açık dünya oyun bekliyorum elbette grafik ve hikaye de çok iyi olmalı. Herhalde bunları sadece gta 6 ya da rdr3 karşılayabilir :D

sh4dy_081991

12.9.2021 14:15:11

0
Yeni nesil 4k ve 60 fps den ibaret bu nesilde eskisi gibi bir sicrama olmayacak gibi gorunuyor.

RocK__StaR

12.9.2021 14:05:58

+1
Grafikleri bekleneni veremeyecek yeni nesilin gücünü gta 6 verecek ama oyunun dünyasını ve hikayesini merak ediyor insanlar güzel oyun olacaktır

JackTim

12.9.2021 12:31:34

0
Sadece ilk screenshot yeni diğeri daha önce yayınlanmıştı.

Megathrone26

12.9.2021 12:27:17

+1
Çok iyi sagolasin

David Attenborough

12.9.2021 12:18:35

+1
Evet, gelecek.

Megathrone26

12.9.2021 11:46:26

0
Bu oyun PS4e gelecek mi?

Hudson51

12.9.2021 10:26:45

0
Atmosfer çok fazla Dark Souls koksa da merakla bekliyorum. Özellikle Dark Souls kadar ağır olmayacağını ve Sekiro atik bir oynanışın bizi bekleyeceğine inanıyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız