Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini'nde Gezinti

Ejderhanın Yemini'nde Gezinti

     Ejderhanın Yemini Dünyası büyük bir yer. Yaya olarak seyahat ederseniz, dolaşmak çok zor olabilir. Neyse ki ChangYou.com oyuncularına hem hızlı hem de şık bir yol sunuyor: dağlar.

      Ejderhanın Yemini dağ sistemi, oyunculara büyük mesafeleri hızlı bir şekilde kat etmek için uygun bir yol sağlıyor. Mütevazı Yürüyen Kartal’dan muazzam Lotus Düzeni sınıfı dağı Anka’ya kadar çeşitli dağlarda, elverişlilik seviyelerine ve türlerine bağlı olarak farklı hızlarda seyahat edebilirsiniz.
 
     Ejderhanın Yemini dünyasında en yaygın olarak görülen dağlar, açık ara farkla sınıflar üzerinden mevcut olanlardır. Ejderhanın Yemini’ndeki her sınıfın başka hiçbir sınıfın erişimi olmayan kendi dağına erişimi vardır. Bu dağlar iki düzeyde mevcuttur: 40. seviye ve 60. seviye. Genellikle 60. seviye dağında çok daha hızlı seyahat edilecek ve bu dağ 40. seviye dağından daha görkemli görünecek.
 
Sınıf dağlarının her biri aşağıda listelenmiştir:

 
     Gerçekten benzersiz olmak isteyen oyuncular, toplam 70 dağ arasından bir seçim yapabilirler. Bunların bazıları Ejderhanın Yemini Jeton Dükkanı’ndan satın alınabilirken, diğerleriyse etkinliklerde dağıtılabilir ya da Ejderhanın Yemini dünyasındaki özel yerlerden alınabilir.
 
     Ancak en nadir olanı Bıçakrüzgarı’dır. Bu dağ ancak Şanslı Bingo ile alınabilir. Oyuncular dağı almak için gerekli parçaların her birini toplamak için Şanslı Bingo’yu kazanmalıdır. Ödüller kesinlikle harcanan çabaya değer: Bıçakrüzgarı ile, Ejderhanın Yemini sunucusundaki tüm oyunları kıskandıracağınız kesin!
 
                                                                                                                Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
Anonymous Grubu Sony'e Karşı Atağa Geçiyor! Warp - EA Spring Showcase 2011 Lansman Ropörtajı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız