Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Edgar Wright, Set My Heart to Five'dan Uyarlanan Filmin Yönetmenliğini Yapacak

 
Cornetto Üçlemesi ile başarısını kanıtlayan ünlü yönetmen Edgar Wright'ın yöneteceği yeni film belli oldu. Set My Heart to Five kitabından uyarlanacak olan filmin ismi de kitap ile aynı. Filmin türü ise bilim kurgu - komedi.
 
Kitabın hikayesi 2054 yılında geçiyor ve Amerikan filmlerini izledikten sonra duygu kazanan Jared isimli bir androidin hayatı anlatılıyor. Şu anda film ile ilgili başka bir detay bilinmiyor.
 
Edgar Wright daha önce Simon ve Nick Frost ikilisi ile Cornetto Üçlemesi'ne imza attı. Diğer başarılı filmleri ise Baby Driver ve Scott Pilgrim vs The World. Edgar Wright ayrıca, Kojima'nın son oyunu Death Stranding'in içerisinde de yer almıştı.
 
Yine Edgar Wright'ın yönettiği ve oyuncu kadrosunda Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy ve Matt Smith gibi isimlerin olduğu Last Night In Soho filmi ise, eğer Koronavirüs salgınından dolayı ertelenmezse 2 Ekim 2020'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri edgar wright Set My Heart to Five' bilim kurgu komedi
Netflix, Yıl Sonuna Kadar İçerik Sorunu Olmadığını Açıkladı The Mandalorian'ın 2. Sezonuna Jamie Lee Curtis Katılabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız