Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Edgar Wright, Scott Pilgrim'in Animesini Yapmak Gibi Bir Planı Olduğunu Açıkladı

 
Başarılı yönetmen Edgar Wright'ın yönettiği, Bryan Lee O'Malley'nin Scott Pilgrim adlı çizgi romanından uyarlanan Scott Pilgrim vs. the World filminin yayınlanmasının üzerinden neredeyse 10 yıl geçti. Şimdi ise yönetmen Scott Pilgrim ile ilgili isteklerini açıkladı.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Edgar Wright, Scott Pilgrim'in bir animesini yapmak istediğini açıkladı. henüz resmi olarak ortada bir şey olmasa da çizgi roman serisinin yaratıcısı ile bir süredir bu konu hakkında görüştüklerini söyledi. Karakterleri yeniden gözden geçirmeyi düşünen Edgar Wrgiht, Scott Pilgrim'i sakallı çizdiğini ve oldukça komik durduğunu söyledi. 
 
İlerleyen süreçte umuyoruz olumlu bir haber duyarız. Bu süreçte eğer izlemediyseniz, Scott Pilgrim vs. the World filmine bakmanızı öneriyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak syfy Film Haberleri Scott Pilgrim anime edgar wright Scott Pilgrim vs. the World
Scream 5'in 2021 Yılında Yayınlanması Bekleniyor Johnny Depp, Robert Pattinson ve Mark Rylance'ın Başrolünde Olduğu Filmden Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız