Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EVO 2020 Hazırlıkları Planlandığı Gibi Devam Ediyor

 
Dövüş oyunları etkinliği EVO 2020 hazırlıkları corona virüsüne rağmen şimdilik planlandığı gibi devam ediyor.
 
Etkinliğin organizatörü The Evolution Championship Series konu ile ilgili olarak "EVO 2020 planları aynen devam ediyor fakat Dünya Sağlık Örgütü, Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri, hükümet ve halk sağlığı kurumlarından gelecek güncel bilgileri aktif bir şekilde takip ediyoruz."
 
"Katılımcıların ve personelimizin sağlığı, etkinliğin düzenlenip düzenlenmeyeceğini karar verme konusunda en önemli etken olacak. Ertelenir veya iptal edilirse tüm bilet paraları iade edilecek." 
 
EVO 2020 etkinliği 31 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas'ta Mandalay Bay'de düzenlenecek. 
 
25 - 29 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2020 etkinliği planları da hız kesmeden devam ediyor.

İki etkinlik de yaz sonlarında düzenlenecek ve o zamana kadar durumun daha iyiye gitmesi bekleniyor. Aksi halde iki etkinlik de iptal edilecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bug Academy 23 Mart'ta Switch ve 2020'nin İkinci Çeyreğinde Xbox One için Çıkacak Horizon Zero Dawn PC Versiyonu FOV Ayarı İçermeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız