Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EVE Online'ın Yeni Oyuncuları İçin Özel Paket

 
     Uzay temalı MMORPG oyunu olan EVE Online için yeni bir paket duyuruldu. EVE Online: Commissioned Officer Edition ismindeki paket ile yeni oyuncuların oyuna daha kolay adapte olmaları hedefleniyor.
 
     Commissioned Officer Edition, oyunculara Cerebral Accelerator isminde özel bir eşya veriyor. Bu eşya sayesinde oyuncular 30 gün süreyle çok daha hızlı gelişiyorlar. Cerabral Accelerator, sadece yeni oyuncular üzerinde kullanılabiliyor, bu nedenle hedeflenen kitle oyuna yeni başlayan ve öğrenmeye çalışan oyuncular oluyor.
 
     Ayrıca CO Edition paketi ile birlikte yeni bir hesap açmaya yarayan CD key ve 30 günlük oyun süresi veriliyor. Sadece kutulu olarak satışa sunulacak CO Edition, içerisinde çeşitli ipuçları ve tavsiyelerin yazılı olduğu bir EVE Online posteri bulunduruyor. Paket 19 Ekim 2010 tarihinden itibaren PC için satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EVE Online CCP Atari Namco Bandai MMORPG Bilim Kurgu Uzay Commissioned Officer Edition Cerebral Accelerator CO Edition
Dante's Inferno 2 İçin İşler Yolunda Gitmiyor EA, Steven Spielberg'in Projesini İptal Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EVE Online
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız